Позбутися від ситуації: Дозволити життя від вашого сценарію!

Прийдіть до ситуації: візьміть «вилучення» з вашого сценарію!

Наявність потоків в ході варіантів звільняє розум двох нестерпних навантажень:

• Необхідність вирішення проблем раціонально
  • постійний контроль ситуації.
Звісно, за умови, що він може бути випущений.

Для цього потрібно більш-менш раціональне пояснення. Як ще? Моноліт загального сенсу дуже важко стукнути. Не використовується, щоб прийняти все на вірі. Задоволення і докази. Ви отримаєте докази себе, якщо ви тестуєте принципи передачі на практиці. Я можу тільки дати причину, щоб викликати непристойний розум. В іншому випадку ви не тільки перевірите ці принципи, але і прочитайте. Це просто початок. У вас є багато дивовижних відкриттів.

р.

Два вантажі, зазначені, повісили на розумі з дитинства. Ми постійно навчились: «Так з головою!» Ви розумієте, що ви робите? Не забудьте мені, що ви зробили! Вивчіть уроки, тільки розум може досягти чогось в житті. Ваш ступінчастий голова! Чи думають ви чи ні? Освітлювачі та обставини зробили «старший» з свого розуму, готового в будь-який момент, щоб знайти пояснення, дати відповідь на поставлене питання, оцінити ситуацію, приймати рішення, тримати контроль над тим, що відбувається. Розум навчається діяти з точки зору загального почуття. Не думайте, що я хочу, щоб я був впевнений, що я готовий повністю зануритися від загального почуття. Навпаки загальне почуття є мінімальним обов'язковим набором правил для того, як поводитися в світі, щоб вижити. Помилка причина полягає в тому, що це випливає з цього коду правил буквально і занадто прямо вперед. Виправлення на поширеному сенсі запобігає виникненню розуму і бачить, що невідповідно до цих правил.У світі багато відмінностей. Підтвердження цього – нездатність розуму пояснити все і захистити людину від проблем і неприємностей. З цієї ситуації дуже простий спосіб: спираючись на потік варіантів. Для цього дуже просто: в потоках точно те, яка причина шукає – доцільність.Як ви знаєте, потоки слідують шляху найменшої стійкості. Розум також має властивість раціонально і логічно, на основі причинних відносин. Але неприпустимість розуму не дозволяє їй навігувати світ без помилок і знайти тільки правильні рішення.Природа є оригінальною, тому є більш доцільність і логіка в потоках, ніж в мудрих причинах. І неважливо, як переконаний розум, що він думає про себе, це все ще буде робити помилки. Вважаю, однак, буде робити помилки в будь-якому випадку, але буде набагато менше, якщо він модерує його зеал і, якщо це можливо, дозволяє вирішити проблеми без його активного втручання.Це називається відпускання. Іншими словами, вам потрібно розбити твої захоплення, зменшити контроль, не заважати потік, дати більше свободи у всьому світі.Ви вже знаєте, що внести тиск на світ не тільки без зайвих зусиль, але шкідливі. Не погоджуючись з потоком, розум створює надлишок потенціалів. За допомогою Transurfing можна скористатися різними способами. По-перше, ми створюємо перешкоди, будуючи зайвий потенціал. Якщо ви знизите важливість, перешкоди приберемо себе. По-друге, якщо перешкода не піддається сумісті, її не потрібно боротися, але просто обходити її. Це допоможе направляти знаки.Неприпустимо, що вона прагне сприймати події, які не вписуються в свій сценарій як перешкоди. Як правило, ви плануєте все заздалегідь, розраховує, і якщо потім трапляються непередбачені, починає активно боротися з ним, щоб відповідати подіям на свій сценарій. В результаті ситуація посилюється. Звісно, розум не може ідеально планувати події. Саме там, де потрібно надати більше свободи потоку. Поточний не зацікавлений у розірванні вашої долі. Що, знову, непрактично. Необґрунтовані дії. Подумайте себе: коли люди щасливі, задоволені собою? Коли все йде за планом. Будь-яке відхилення від сценарію вважається відмовою. Внутрішнє значення запобігає розуму від прийняття можливості відхилення. Думаю, я запланував все заздалегідь, розрахував все. Я знаю краще, що добре для мене і що погано для мене. Я розумний. Життя часто подарує людям з подарунками, які хочуть прийняти, оскільки вони не планують їх. "Я не хочу, щоб іграшка!" Реальність полягає в тому, що ми рідко отримуємо планові іграшки, тому кожен йде навколо зла і незадоволений. Уявіть, що краще життя буде, якщоПричина знизить своє значення і визнає право на існування відхилень в сценарії! Кожен може регулювати свій рівень щастя. Нижній бар цього рівня у більшості людей дуже високий, тому вони не вважають себе щасливими. Я не запитаю вас, щоб бути змістом з тим, що ви маєте. Вигідна формула, така як «Ви хочете бути щасливими – бути їх», не підходить для перев'язування. Ми будемо говорити про це пізніше. Про те, як уникнути неприємностей і зменшення кількості проблем.

Це небажаність причин, щоб дозволити відхилення в своєму сценарії, що запобігає її перевагі готових рішень в потоці опцій. Манікальна схильність розуму тримати все під контролем перетворює життя в безперервну боротьбу з струмом. Як, потім, він може дозволити поточному курсі без подання його до свого заповіту? Тут ми приїжджаємо до найважливішої помилки.

Розум прагне контролювати його рух по потоку, але сам потік. Це одна з головних причин будь-яких проблем і проблем.

Видатний потік, який переміщається уздовж шляху найменшого опору, не може створювати проблеми і перешкоди, але вони генеруються приступним приводом. Активувати Тримач і дивитися принаймні один день, як ваш розум намагається контролювати потік:

• Ви запропонуєте щось і ви відмовляєте.
  • Вони намагаються розповісти вам щось, і ви киснете його.
  • Хтось дає свою думку і ви стверджуєте.
  • Хтось робить його своїми шляхами, і ви керуєте їх на правому шляху.
  • Ви пропонуєте рішення та об’єкт.
  • Ви чекаєте одного, і ви отримаєте інший і скаржаєте.
  • Хтось зупиняє вас і ви сердитися.
  • Щось стосується вашого сценарію і ви кидаєте себе в передній атакі, щоб стати струмом в правому напрямку.
Може бути для вас особисто, все відбувається трохи по-іншому, але є якусь правду. Право?

Тепер намагайтеся розбити захоплення на контроль і дати більше свободи потоку. Я не рекомендую, що ви погоджуєтесь з усіма і приймати все. Просто змінити тактику: зрушити центр тяжіння від контролю до спостереження. Побачити більше, ніж управляти. Не поспішайте відпустити, сперечатися, довести себе, заважати, керувати, критикувати.

Подаруйте ситуації, щоб вирішити без активного втручання або опозиції. Якщо ви не здивовані, ви будете здивовані. Повна парадоксична річ станеться. Релінвізійний контроль дозволить вам ще більше контролювати ситуацію, ніж раніше.

Третя сторона спостерігач завжди має більшу перевагу, ніж прямий учасник. Ось чому я говорю, здаю себе.

Коли ви поглянете назад, ви побачите, що ваш контроль був проти струму. Подання інших не було без значення. На жаль, не варто чути. Ваше втручання було непотрібним. Що ви побачили, як перешкоди не були. Проблеми вирішуються без знання. Що ви не отримали за планом не так погано. Випадкові фрази мають владу. Ваш психічний дискомфорт подається як попередження. Ви не відходите занадто багато енергії і були задоволені. Це чудовий подарунок потоку розуму, що я говорив на початку.

І звичайно ж, крім цього, нехай пам'ятаєте наші «други». Для переміщення відповідно до струму запобігати ручкам. Вони влаштовують провокації на кожному кроці, змушуючи його розбити руки на воді. Наявність потоку в потоці не влаштовує люки для простих причин, що потік йде в напрямку мінімального споживання енергії. ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕНЕРГЕТИКА. Єдиний контроль, який слід враховувати, є контроль рівня внутрішнього та зовнішнього значення. Пам'ятайте, що це важливо, щоб запобігти розумінню.

Позбавлення від ситуації в багатьох випадках набагато ефективніше і корисніше, ніж наполягати самостійно. Бажання людей для самопідтвердження з дитинства дає піднятися на звичку провокування свого значення. Займається шкідливим для всіх зусиль, щоб довести свою право на всі витрати. Це бажання створює надлишок потенціалів та конфліктів з інтересами інших. Нерідко люди намагаються довести свою справу навіть у випадках, коли вирок в одному напрямку або іншому не впливає на їх інтереси.

У деяких людей відчуття внутрішнього значення є настільки гіпертрофід, що вони прагнуть наполягають на всіх. Внутрішнє значення перетворюється в манію для збереження речей під контролем: «Я доведемо себе всім, незалежно від того, що він коштує мені». Погана звичаю. Він робить життя дуже важко, особливо для захисника правди.

Якщо ваші інтереси не сильно страждають від цього, сміливо дайте ходити з ситуації і дати іншим чином, щоб розбити руки на воді. Якщо ви дійсно це свідомо, то він відразу стане простим у вашій душі, навіть простіше, ніж якщо ви довели свою точку зору. Ви будете задоволені тим, що ви піднімалися на вищий рівень: ви не зробили, як звичайно, захистіть своє значення, але діяли як мудрий батько з необґрунтованими дітьми.

Подаруйте мені ще один приклад.

Надмірна зеала на роботі є шкідливим, як безтурботність.Давайте скажемо, що ви вже давно мріяли. Ви робите високі вимоги до себе, тому що ви думаєте, що ви повинні довести себе до повного.

Це правильно, але якщо ви берете на себе справу занадто заздрістю, то швидше за все, ви не будете витримати натяг, особливо якщо завдання складне. На краще, ваша робота буде неефективною, і в гіршому, ви отримаєте нервову поломку. Ви навіть можете приїхати до хибної віри, що ви не можете керувати роботою.

Можливий варіант. Ви розвиваєте насильницьку діяльність, і тим самим порушуючи встановлене замовлення речей. Ви думаєте, що ви можете поліпшити багато на роботі, і ви абсолютно впевнені, що ви робите правильно. Однак, якщо ваші нововведення призводять до порушення звичного способу життя Ваших співробітників, не варто очікувати нічого хорошого. Це де ініціатива покарана. Ви кладете в повільний, але спокійний і збалансований струм, і ви боретеся, щоб фунтувати руки на воді, намагаючись швидше плавати.

Що, зараз виходить, не можна сказати слово проти неї, і не покажуть на все? Добре, не так важко. Ми повинні підходити до цього питання з точки зору меркантиту. Ви можете змінити щось для кращого. Ніколи не критикують, що вже сталося і не можна змінити. В іншому випадку принцип руху по потоку не слід наносити буквально, погоджуючись з усім і всім, але тільки шляхом переміщення центру ваги від контролю до спостереження. Спостереження більше і не поспішайте керувати. Почуття пропорції прийде на себе, не можна турбуватися про це.Видання

Автор: Вадим Зеланд

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.transurfing-real.ru/2017/02/blog-post_897.html