Louise Хай: Стоп блідий своїми думками!

Порада Люсі Хай на Як любити себе

1,1 кмСтоп критик.Стоп критикує відразу.Критика ніколи не змінює будь-який. Стоп критикує себе. Прийміть себе точно так, як ви. Коли ви критикуєте себе, ваша зміна негативна. Коли ви затвердження себе, ви змінюєте позитивно.

2,2 кмСтоп залягав себе, тероризмаючи себе своїми думками. Це страшний спосіб життя. Знайдіть образ, який радує вас (жовта троянда до мене), і відразу ж переключіть від виправлених думок до приємних.

3. У Доброго дня! Бажаєте себе. Будьте в собі. Ви дізнаєтесь про нові способи мислення. Порадуйте себе як воістину кохану людину.

4. У З повагою, Щоб зацікавити себе, щоб захопити ваші думки. Не варто робити це. Краще змінити їх.

5. Умань Вирішуйте себе. Критики знищують внутрішній дух. Його зміцнює. Вирішуйте себе якомога простіше. Розкажіть, як добре ви робите з кожним маленьким.

6. Жнівень Підтримайте себе. Знайти способи підтримки себе. Поговоріть з друзями і дайте їм допомогу. Це природний запит на допомогу, коли вам потрібно.

7. Про нас Порада з любов’ю ваших недоліків. Вважаю, що ви створили їх для задоволення ваших потреб. Тепер ви шукаєте нові позитивні способи, щоб задовольнити ваші потреби. Так акуратно позбутися від старих негативних стереотипів поведінки.

8. У Подбайте про своє тіло. Вчитися правильно харчуватися. Що потрібно для підтримки оптимальної енергії та життєздатності? Вчити вправу. Якими є задоволення? Любов і повага храму ви живете.

9. Навігація Робота з дзеркалом. Виглядайте себе в оці частіше. Покажіть свої почуття любові до себе. Шукаєте в дзеркалі, пробачте себе. Шукаю в дзеркалі, поговоріть з батьками і пробачте їх.«Я люблю тебе». Я дуже люблю тебе.

10. Зробіть це прямо зараз. Не чекайте, поки що речі краще, ви втратите вагу, знайдете нову роботу, або зробіть нові з'єднання. Почати зараз і зробити краще.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/psycho?w=wall-41883468_150642