"Гастрономічний фінал" Написав 100 років тому, як вчора!

"Гастрономічний фінал"

Це дивовижна! Цей короткий оповідання А. Купрін був написаний в 1908 році. Ознайомитися з нами!

Олександр Іванович Купрін

Я пам'ятаю, що близько п'яти років тому я мав приїхати до Іматри з письменниками Буніна та Федоровим протягом одного дня. Ми повернулися в ніч. Про одинадцятий годину поїзд зупинився на станції Антрея і ми виїхали на закуску.

Довгий стіл виповнилося гарячими стравами і холодними закусками. Було свіжим лососем, смаженим фороном, холодним обсмаженим яловичином, деякими грами, невеликими, дуже смачними бітами і так далі. Все це було незвично чистим, апетитним і елегантним. А потім по краях столу невеликі пластини вставляються в слайди, пальці ножів і виделок, а кошики хліба стоялися.

Кожен підійшов, вибрав те, що йому сподобалося, закусивши стільки, скільки він хотів, потім підійшов шведський стіл і його безкоштовно буде оплачено на вечерю саме один штамп (все-всевні клопеки). Немає нагляду, не довіряйтесь. Наші російські серця, тому глибоко звикли до паспорта, сайт, обов'язковий догляд за старшим джентом, до загального шахрайства і підозри, повністю пригнічували цю широку взаємну віру.

Але коли ми повернулися до автомобіля, ми чекали гарну картину в по-справжньому російський жанр. З нами були два кам’яні підрядники.

Всім відомо цей тип кучерявого від Мещевського району Калузької губернії: широка, глянцева червона нечіска, червона локація волосся з під картою, рідкісна ведмедна жінка, кроковий вигляд, п'яти-альтин, гарячий патріотизм і контемпт для всіх неросійських - в короткі, добре відомий по-справжньому російська особа. Я повинен послухати їх, щоб бідні фіни.

до Ось так ступить. У вас є такі ідіоти, погані її! Після всього, якщо ви підрахунку, я дам три рублів за сім гривень від них, від скрабів. Ви замовляєте! Чи не вистачить з них, сини укусів! Одне слово, Чухон.
А інший підібрав його вгору, шокуючи з сміхом:

- І я... навмисно спитав скло, а потім забрав її в рибу і пліт.

до Це право, ви замовляєте! Розчинена клізма! Вони повинні триматися в місці! Видання

Автор: Олександр Купрін, 1908

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: izbrannoe.com/news/mysli/gastronomicheskiy-final/