Смачний кисло-солодкий соус дат і марин

Ми довго мріяли про приготування солодкого і кислого соусу в домашніх умовах. Але я не можу знайти підходящий рецепт, майже всі мали оцет і соєвий соус, який я вважаю, щоб покласти його злегка, з великою підозрою.

Тамаринд - кисла приправа, плоди тамаринства. В Інтернеті є велика пропозиція цього східного сезону, який стає все більш популярним в західних країнах, тому я дуже рекомендую спробувати цей соус.

Інгредієнт:

• 50г тамарин.
  • вода 450 мл.
  • Дати без насіння 150 г.
  • цукор 2 чайні ложки
  • сіль
  • мелений кубин 1/2 чайної ложки
  • паприка
  • тертий свіжий імбир 1 ст.

Підготовка:

1,1 км Заварити тамаранд в окропі 10 хвилин. Я кладаю весь шматочок, він розщеплюється на шматки тільки в воді.

2,2 км Фільтруємо воду з тамарандом через сито, протріть всю пульпу в воду, насіння, волокна залишаються в ситі, в цілому, що не проходить через сіточку.

3. У Тепер додаємо решту інгредієнтів в тамаринову воду.

4. У Нагріваємо на середньому вогні, немає кришки, 15-20 хвилин.

5. Умань В кінці я пропоную працювати з зануреним блендером, щоб зробити соус більш рівномірним.

6. Жнівень Подавати будь-які смажені закуски.

Соус дійсно виходить кислим, солодким і навіть пряним! Просто свято смаку. Дуже добре поєднується з овочами гриль.

З любов’ю!

Автор: Рімма Хохлова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: kurkuma.ru/%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%D0%B0%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%B0%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D%D%D%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D%D%D%D%D%D0%B%D%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%