Продається як весна. . й

Весняні запахи люблять надію, обіцянку любові. І з любов'ю настає нове значення колишніх явищ.Незважаючи на те, що це ще сніг, він вже приїжджає з сенсом, що говорить, Відкрийте свої серця! Відправити! І скажімо до зими в серці.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І весна дається Богом, як виклик, щоб вийти з вашої оболонки.

Хтось обережно прилипає ніс, тільки вигнати його на вітер надії, хтось сміливо стояв на двері, бажаю ретельно розрахувати майбутні дивіденди від людських рухів, а хтось вже бігає по дворі, невпинно розширюючи руки площиною і шутерінгом: «Я люблю тебе, Веснаа!»

На вершині Бог посміхається і думає, я люблю різноманітність. Нехай все буде одночасно!

Симулятивність до кожного з нас. У той же час ми все: тюрма, свобода, страх, любов, довга, надія, себе, наші предки, унікальність і неособистість.

Ми повинні бути легкими, ніжним диханням весни, так що наш степпер миттєво замінюється підсвічуванням, яке МИ ВСЕ!

І коли приходить епіфані, ми раптом усвідомлюємо, що ми не повинні чекати щось, що все завжди було там, і ми просто повинні досягти і отримати те, що ви хочете.

Ми завжди оточує себе тим, що ми отримуємо зсередини. Ми не просто отримуємо емоції, ідеї, рішення, ми навіть отримуємо дітей зсередини.

Ми відтворюємо себе в будь-якому сенсі, і в тому, що нам так подобається Бог, що повторюється після Його, «Я люблю різноманітність». Нехай це буде зараз! І настає, а потім виходить, і тому ми повільно навчимося створювати.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ой! Це час дивовижних змін. В першу чергу ми отримуємо хаос, як і весна на початку, коли сніг, дощ, сонце і синці.

Але потім хаос заміщений віртуозною грою бажаного виконання і перетворюється в шедевр. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

А коли ми навчимося мистецтву бути як на відпочинку, так і в русі, ми знаємо, що гармонія прийшла в наше життя. Як Весна.

Що вона обіцяє! І ось чому ми чекаємо на неї, адже вона обіцяє гармонію між собою. І самі руки доходять до грудей, щоб, поширивши їх ширше, вони розливають гармонію в світ.

З радістю ви приїхали, дорогі та улюблені весни! Я люблю себе, тому я можу любити всіх. Ми всі, як Бог. Але нам потрібен ніжний штовх. І Весняні удари м'яко на нас, натхнувши нас на рівень Бога.

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/MarkIfraimov.ru/photos/a.166741940142581.37907.166477540169021/764778717005564/?type=3&theater