Витончені анестетики

Мені здається, що вдячність є величезною силою, яка допомагає відновити більше, ніж просто залишок коштів. Уміння подарувати подяку - якість міцних, тих, хто, як правило, має щось подарувати в поверненні. Видатність говорить про нашу «потрібну»: коли нам не вистачає, ми вимагаємо, запитуємо, подразнюємо, річний. Ми проїдемо через життя або через це. Витончені анестетики, пази, наповнювачі.

Світлана Royce.

В принципі це фізіологічно легко пояснити: коли ми відчуваємо вдячність, ми виробляємо гормони серотонін і окситоцин.

Проста практика: Якщо ви виявите себе в ситуації, яка не пов'язана з очевидною небезпекою, але з якої ви починаєте процідитися (через повільно, навколо людей, з яким ви не комфортні і т.д.) - знайти п'ять об'єктів, які вам подобається і цікаві або п'ять причин подякувати людині в цій ситуації. Дійсно, після 5-7 хвилин рівень гормонів стресу (кортизол) краплі, ми відпочиємо - і ситуація розгортається по-різному, відповідно до більш сприятливого сценарію.

Як мінімум, що ми в іншому стані.

Я думаю, що багато про спасибі вчителям. Вчителі, які давали мені свої знання, час вступу до мене був дуже значним.й У мене є етичний правило. Коли я використовую роботу, практика, я завжди кажу студентів: «Це авторська практика, і всередині мене є образом буріння. йй Я отримав його з вдячністю, Я проходжу його з впевненістю.

Я думаю, що якщо ми сказали вчителям у школах частіше, що ми вдячні за свої внески до наших дітей, це дасть їм силу і мотивацію у своїй роботі.

Деякі студенти, які я даю свою роботу: спостереження. Вони відчувають себе і, найголовніше, вони показують вдячність людям, які присутні в нашому житті і полегшують її, але хто, як правило, ми не помітили - до сінців, водіїв таксі, офіціантів, постменів?

Спробуйте щиро подякувати жителям, які очищають листя або сніг у дворі.

Мені здається, що любов є державою вдячності за дуже можливість відчути це почуття, за дуже виконання цього почуття. Щастя: Коли ви не попросите нічого, ви «потрібно,» дійсно вдячні всім вам. І зателефонуйте, коли ви йдете з роботи кожен день, дякую, що ви робите, і це також джерело доходів.Видання

Кредит: Світлана Royce

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: womo.ua/svetlana-royz-chto-dlya-blagodarnost-i-komu-vyi-blagodarnyi/