Як дізнатися, чи ви п'яте достатню кількість води

Кожен день організм втрачає воду в сечі і через потові залози, навіть коли ви не працюєте до сьомого поту. В результаті необхідно поповнювати запаси рідини, а для цього не підраховують м'які напої.

Кава і солодкі соди зазвичай високі в кофеїні, що діє як сечогінний, зневоднення вас. Щоб зробити питання гірше, фруктові соки, соди та інші запалені напої є основними джерелами фруктозу, які тільки шкодить здоров'ю.

Те ж саме відноситься до штучно солодких напоїв. Афіша Головне - пити чистою водою.й

Скільки води потрібно щодня? Часто цитовані вказівки стану 8 склянок води в день, але для деяких це може бути занадто багато і для інших занадто мало.

Крім того, ваша вимога води може відрізнятися від дня до дня, в залежності від кількості факторів, таких як рівень активності і погодних умов.

На щастя, тіло має механізм, який говорить вам, коли для поповнення водопостачання. Його називають спрагою.

Якщо ви не відчуваєте спрагу.

Ознаки, що організм потребує води

Коли тіло втрачає один до двох відсотків його загального вмісту води, він сигналізує його потреби, викликаючи почуття спраги. Якщо вам потрібна вода, то це чудовий спосіб, щоб переконатися, що ви повинні відповідати вашим потребам щодня.

Але пам'ятайте, що коли ви відчуваєте це, ви вже можете зневоднення. Більшість досліджень показують, що майже 2/3 нас зневоднюються і потрібно пити більше води.

Це особливо стосується літніх людей.

Але крім цих, добре знати про інші, більш тонкі сигнали, які ваше тіло відправляє, вказують на те, що потрібно пити більше води.

До них відносяться:

• Товстий і / або настрій гойдалки
  • Вішалка, навіть якщо ви нещодавно з'їдете.
  • Біль в спині або суглобах.
  • Обов'язок, сухість шкіри і / або сильних зморшок.
  • Непристойна сечовипускання; темний, концентрований колір сечі та/або запор.
Колір сечі - важливий маркер

Крім спраги, Ще один хороший практичний спосіб варто звернути увагу на колір сечі.й

Вода повинна бути п'яною, щоб сеча була світло-жовта.

Темний колір сечі - ознака, що нирки зберігають рідину для підтримки функцій тіла, до складу яких входить усунення токсинів. В результаті сеча сильно концентрується і темна. Ви також можете відмовитися від такої ж причини.

Через спрагий механізм, як правило, стає менш ефективним з віком, старші люди повинні звернути увагу на колір їх сечі, щоб забезпечити достатню кількість споживання води.

Зверніть увагу, що рибофлавін (вітамін B2, який входить до складу більшості мультивітамінів) плями сечі в яскравому, майже флуоресцентному жовтому кольорі. Таким чином, якщо ви приймаєте добавки, що містять B2, націлення кольору вашої сечі може бути більш складним.

Споживання води можна виміряти і унітарй Здорова людина сечовидіє, в середньому, близько семи восьмих разів на день. Якщо є невелика сеча або ви не зволожені протягом декількох годин, то це також вказує на те, що ви не п'є достатньо.

Симптоми хронічного зневоднення

• Травні розлади, такі як печія та запор.
  • Настій і / або тривожність.
  • Інфекції сечових шляхів.
  • Передчасне старіння.
  • Високий рівень холестерину
Чому я не рекомендую пляшкову воду

Питна вода допоможе почистити токсини, але чим більше нефільтрованої води ви п'єте, тим більше забруднюючих речовин, які ви споживаєте.

Вода тара містить багато шкідливих забруднюючих речовин, включаючи фтор, дезінфекцію продуктів, хімічних речовин, радіаційних, важких металів і фармацевтичних препаратів.

Також, будьте обережні купання в нефільтрованій воді, тому що дихання в гарячому душі може поглинати набагато більше токсинів, ніж питна вода цілодобово.

Минулого року федеративні вчені повідомили, що третина зразків води, зібраних з 25 міських водних шляхів У.С. знайшли сліди 18 непідконтрольних забруднюючих речовин, включаючи фторовані сполуки, такі як ПЛОА. До того ж пити досить, Також важливо, які води ви п'єте.й

Багато хто настоюється. плюшевийАле є багато причин, чому цей варіант слід відмовитися. Випивання з пластикових пляшок загрожує серйозними ризиками здоров'я від впливу промислових хімічних речовин, таких як бісфенол А і бісфенол С (BPA/BPS), а також фталати, які надходять в вміст пластикової пляшки.

BPA і BPS є естроген-мімікувальні хімічні речовини, пов'язані з репродуктивними дефектами, проблемами навчання та поведінковими проблемами, імунною дисфункцією, простатою та грудним раком. Фталати також знищують ендокринну систему – вони асоціюються з широким спектром розвитку і репродуктивних порушень, а також раком печінки.

Пляшкова вода становить 1,9 разів дорожче, ніж вода з краном і може бути додатково оброблена. Дослідження показали, що 40 відсотків питної води фактично торкнуться води, які навіть не пройшли додаткову фільтрацію.

Поки Агентство охорони навколишнього середовища США (EPA) вимагає, щоб забруднені забруднювачі в мережах водопостачання кілька разів на день, Адміністрація їжі та наркоманії США (FDA) вимагає приватних компаній, які води пляшки перевіряють тільки один раз на тиждень, один раз на рік, або кожні чотири роки, залежно від забруднення.

У 2011 році визначився 38 низькорівневих забруднюючих речовин у пляшковій воді. Кожен з 10 брендів випробувано в середньому з восьми хімічних речовин. Відкрито дезінфекцію побічних продуктів, кофеїну, Тиленолу, нітратів, промислових хімічних речовин, арсенічних і бактерій. Фторід також зазвичай присутній в водопровідній воді і проціджують пляшкову воду.

Етикетки багатьох брендів пляшкової води все ще вказують на додавання фтору, тому, Якщо пити пляшкову воду, переконайтеся, що це безкоштовно фтору.й

Останні, але не менше: Пластикові пляшки викликають величезні екологічні проблеми Через шестерню кількість пластикових відходів вони створюються, відсутність належної інфраструктури переробки, а кількість палива, необхідного для їх виготовлення.

Переваги здоров'я живої води

Вирішення всіх цих проблем охорони здоров'я та навколишнього середовища є мінімізація або ліквідація пластикової пляшки води. Найекономічніший і екологічно чистий вибір - купити і встановити водяний фільтр в домашніх умовах. І Замість пластикових пляшок використовуйте скло.Пошкодження навколишнього середовища незрівняно менше.

Але найкраща вода, звичайно, з натуральних джерел.

Я Не рекомендую питну дистильовану воду регулярно.й Це занадто кислий і не рекомендується для тривалого використання, хоча це може бути корисним для тимчасової детоксикації. Ідеальна pH води повинна бути від 6.5 до 7.5, тобто нейтральна. Вам потрібна чиста вода – вільний від домішок, pH-балансованих і «придатних».

Ідеально - вода з гірських джерел. Він не тільки корисний рівень рН, але і «структура», яка ще не повністю зрозуміла.

Я колись інтерв'ю д-р Геральда Поллака на цьому тему. Він є одним з провідних світових вчених, коли мова йде про розуміння фізики води та його наслідки для здоров’я. Його книга, Четверта держава води, відмінна від твердих, рідких і газоподібних, подарує винятково ґрунтовну теорію четвертого стану води.

Четвертий стан води, в короткій, живій воді. Це також називається ZZ-вода – «ЗЗЗ» в цьому випадку означає «не-го зона» з негативним зарядом. Ця вода, як акумулятор, може триматися і доставити енергію. Це вода, знайдена в клітинах; навіть екстраклітинні тканини заливаються ZZ водою, тому важливо пити структуровану воду, щоб бути здоровим.

Я майже завжди пишу тільки вихрово оброблену воду, як я великий вентилятор Віктора Шубергера, який зробив велику піонерську роботу в цьому напрямку про століття назад. П. Поллак підтверджує, що шляхом створення вихрового скла води, ви даєте його більшою енергією, тим самим збільшуючи РЗ. Вода з глибоких джерел, таких як глибокі джерела, є відмінним вибором, як вода також створена під тиском.

І додаткова перевага буде такою весняною водою, як правило, безкоштовно - просто не забудьте довести банку з вами. Рекомендуємо використовувати скляні контейнери замість пластикових контейнерів.

Корисні добавки для отримання смаку

З більшою кількістю людей стає відомо про ризики здоров’я цукрової соди, галузь напоїв розробила цілу нову лінійку «здорових» напоїв – так званих «функціональних» і поліпшених вод, збагачених всім вітамінами і мінералами для електролітів, кисню, клітковини та навіть білка.

Але якщо ви ближче подивитеся на етикетку, ви побачите господар сумнівних інгредієнтів, багато з яких може викликати гавак на гормонах, обмін речовин і інших фізіологічних процесах. Багато з них перевантажуються цукром і тому не краще солодкої соди.

Для тих випадків, коли ви хочете трохи смаку, просто додайте воду трохи свіжого соку лимона або лайма. Як зауважити в статті Huffington Post, вода з лимоном має десятки переваг для здоров'я – від допомоги при запорах і сечових інфекціях для зміцнення імунітету, очищення печінки і поліпшення стану шкіри.

Цікавий освіжаючий смак додасть нарізані огірки.

Якщо ви хочете засолити, додати натуральну стевію Лука БресельЦе серед найбезпечніших замінників цукру.

Або просто Додайте краплі або два екстракту натурального перцю Або кілька рубаних листя м'яти з вашого саду.

Якщо вам потрібен електричний тип спортивного напою, спробуйте його. кокос Багатий природний джерело калію і електролітів. Шукаємо воду без добавок. Або візьміть свіжий кокос і варіть його самостійно.

Для оптимального здоров'я необхідно очистити воду в достатній кількості.

Не сумнівайтесь, що для оптимального здоров’я потрібна чиста вода. Просто замініть всі запалені пляшки напої, які ви занурилися в чистому воді - це буде довгостроковий ефект на здоров'я і вагу. Але кількість води потрібно регулювати на основі індивідуальних обставин.

Не забудьте слухати ваше тіло.

• Найдовший сигнал, який вчасно поповнить рідину.
  • Товсті і похмурі можуть також вказувати, що вам потрібно більше води.
  • Але найкращий спосіб оцінити, скільки води потрібно, щоб стежити за кольором сечі і сечовою частотою. В середньому здорова людина йде в туалет 7-8 разів на добу, а колір сечі повинен бути легким, ніжно-жовтим.

Приготований д-р Йосипом Молдолою

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: російська.mercola.com/sites/articles/archive/2017/02/21/%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%B0%BE%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BE%D0%BE%D0%D0%BE%D0%B2%D0%B0%B0%B0%D0%B%D0%B4%D0%B4%D1%8B.aspx