Чому близько людей похилого віку?

Недовго тому я отримав наступне повідомлення:

Привіт. Я зацікавлений в одному аспекті того, що називається добре і погано в людей. Чому ми швидше за все, щоб мати погані почуття до наших близьких? Після того, як ви згодні, перед незнайомцями, ми часто намагаємося показати себе краще, ніж ми дійсно. І тільки тих, хто близький нам бачити нас "на всій своїй славі", щоб говорити.

Я знаю це з власного досвіду - дуже часто в пристосуванні гнів або подразнення поважають досить неглибоко, з батьками, наприклад. Тексти пісень, а це означає: А потім ви переповнені, і ви думаєте, що ви не дозволите собі поводитися перед кимось ще.

А ви відчуваєте себе тим самим на себе – людина, що ви любите і знаєте, що він відчуває себе таким же чином про вас, поводиться в щітку з вами так, що вам дивно – це він? А де є його віртуї, які надихають вас та інших? І ви думаєте, що перед будь-якої іншої жінки він не дозволить зробити це.

Чи є це прояв нашої самопізності або слабкості? Коли всі, іноді тільки любили наші прояви, і це означає, що ми показуємо їх наші слабкості?

Дякую.

З повагою, Вікторія.

Цікаві питання. Якщо людина визнає свої недоліки, то він коштує щось, бо це необхідний стан, щоб позбутися від них.

Дякуемо!

Світ суперечок

Якщо зараз землеробства з'явилися смертні вороги — деякі Мартини, які вирішили злити атмосферу і океани для власних потреб, і покласти глобус на відходи, то вся планета буде об'єднатися в одному полюсі протистояння з агресором. У своїй спільній боротьбі з зовнішніми супротивниками знайдуть люди.

Але ми не маємо сторонніх ворогів, тому люди витрачають енергію своєї природної агресії на внутрішню боротьбу.

• міжнародний та ринковий конкурс,
  • опозиції політичних партій, різних ідеологій (значення систем),
  • Війни, скандали, всілякі речі.
Прийміть найбільш об'єднаних людей у світі. Чому він разом? Або ж, проти кого? Проти зовнішніх сил, проти інших народів. Але якщо зовнішні сили були зникнути, боротьба між внутрішніми полюсами, різними кланами та політичними силами, будуть посилюватися в межах цього об’єднаного народу.

Незалежно від того, скільки ви розбиваєте шматочок магніту навпіл, сподіваючись відокремити плюс від мінуса, кожен шматочок все одно буде мати обидва стовпи.

• Якщо міжпланетні протиріччя (з Мартином), то міжнародні
  • Якщо міжнародні, ослаблені, вітчизняні будуть посилені.
  • Видаліть внутрішньодержавну – загострить неточність, внутрішньосім’я та ін.
Світ складається з суперечок – стовпів протистояння. На кожній точці Всесвіту є боротьба протилежних.

• Будь-який уряд завжди буде опозиційним.
  • Будь-який герой з протилежної точки зору є віллою.

Але немає хороших і поганих сил у світі, тільки протилежних сторін своїми інтересами. Нема хорошого або зла, є тільки протилежні енергетичні стани.

Шість зубчастих брухів, незрощених шовкових черв'яків, лонових попелиць і деяких інших комах називаються шкідниками (тобто поганими) людьми, тому що їсти рослини, які також експлуатуються людиною, вони завдають шкоди інтересам людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ведмеді погані, тому що вони неспроможні для нас, і вони самі в їх житті борються з культурними (добрими) рослинами, які ми не розуміємо порубати в вінегети.

Якщо ми розвиваємо цю концепцію, випливаючи над інтересами людей, ми можемо впевнено сказати, що людина є найгіршим боком на Землі, бо він робить набагато більше насильства на природі, ніж всі корки, бур'яни та паразити. Однак, ми розуміємо, що на Землі немає поганого і доброго виду, тільки видів, які адаптувалися до свого існування і суперечать один одному в боротьбі за існування.

Якщо ви прибираєте протиріччя з світу, вона згорнеться. Щоб видалити всі злаки зі світу є утопіан, тому що добре, що залишається, негайно буде розділити на краще і менш добре, тобто знову на добре і зло.

Всередині кожної людини, як шматок магніту, є також внутрішні протилежні стовпи. Усе добре і погано. Найвища людина може показати агресію іншим особам.

Агресія - майно всіх живих речей - основа конфліктів

Всі живі речі їсти один одному. Навіть найневинніша вегетаріанська вбиває моркву і хрін. Наші органи, крім того, будуть один день, живлять інші зоряні об'єкти у Всесвіті. При щітці наших зубів ми закінчуємо світ для поколінь бактерій, що живуть у ротах. Життя. Агресія.

У звичайному розумінні агресія є атакою. Це шкідливе пошкодження когось з грубих самогубних мотивів. Однак це надзвичайна форма агресії в вузькому розумінні строку.

Агресія в широкому сенсі слова не тільки прагнення приїхати в обличчя суперника. Агресія є прагненням зробити рух у навколишній світ, це будь-які перешкоди у справах світу, це подолання опори світу.

У світі вже повною мірою суперечать проблемам, і тут ми маємо власні потреби: «Пляса, шановний світ, прощав мене за адресою». Чи можу я ходити над вами, доторкнутися вас, пити вас в частині і трохи прикусити вас трохи, і зробити другу частину одного метаболічного процесу на вас? Не думаю, що я не маю агресора, я не запитую занадто багато.

Таких простих питань і виписок, як: «Чи ви йдете?», «Чому не зателефонуйте мені?», «Що я роблю,» – прояви агресії (звісно, не до її екстремального ступеня), оскільки вони відображають бажання індивіда продовжити свій вплив на інші. Сексуальне бажання – це також прояв агресії (до речі, ритуальні рухи судді та напад у багатьох видах тварин починають таким же чином, що свідчить про їх поширену сутність).

Кожна організація хоче розширити. Кожен живий організм хоче підірвати весь світ: «Якщо я не можу зайняти володіння світом, я поширю своє насіння так, щоб мої нащадки могли це зробити!» - це інстинктивний девіз кожного живого предмета.

Це не просто для красивих дівчат, які кожен хоче просувати в надії пускати їх потомство навколо Всесвіту. Жінка мріє бути запліднена, але не перша жінка, щоб поспілкуватися, але краще і, бажано, з взаємною симпатією.

Кожна підкорення в душі вирішить надію перемоги над світом, але світ неймовірно міцний і наповнений неприпустимою красою.

І кожен старик розуміє свою поразку в боротьбі з життям (не має безплідну дискусію про життя після життя, адже це не справа знань, але віри).

В цілому, якщо живий, це означає агресивний, адже «агресія служить для збереження життя. й

Конрад Лоренз, лауреат Нобелівської премії

Життєві істоти повинні витрачати свою енергію життя (агресія) боротися з зовнішнім світом, тому що світ постійно натискається на них. Життя неможливо без руху. Рух є результатом боротьби з протилежними: ми рухаємось вперед, тому що ми керуємо страхом і задоволенням. Усього спокійних руїнах і приводів ти божевільний.

Кожна життєдіяльність життя інших з власними самопізніми інтересами лише за рахунок свого існування. Тому люди, як правило, проціджують один одному.

Це прояв агресії у вигляді внутрішньоспецифічної боротьби. Внутрішньоспецифічний конкурс є більш агресивним, ніж міжспецифічний конкурс (незважаючи на те, що вид на коефіцієнти з кожним другом для їжі або території, як тигрові і леопарди) – коли тигрові шайби antelope, його хаут не виражають гнів, так як при нараді іншого тигра, але досить хвилювання.

У зв'язку з перекриттям інтересів люди йдуть в руки. У тісній громаді конфлікти неминучі. Іноді краще бути друзями від дистанції.

Захопити слабкий. Сильний бояться.

Люди також більш схильні до дратів тих, хто ослабший (можна бути згасним, але за час перебування – у бджолиному Ленінграді, деякі люди їдять своїх собак і котів). Вони бояться могутності, і тому намагаються не заважати своїх аспірацій відкритим чином.

Хто ви думаєте, що Марсель Верховного Команди були більш грубими: їхні улюблені дружини або комрад Сталін? Я згадував слова Ніколо Мачивеллі: «Люди бажали, що вони люблять, бо вони бояться. йй Не завжди, звичайно, але зазвичай.

Чому дивляться один одному?

Відповімо питання: Чому? дивний Чи не так, як ми? Очевидно, що ми не дбаємо про те, що вона має нас через її нездатність, і ми впевнені, що вона не розповість нікому, що погано про нас. А також тому, що ми не боїмося з ним і не розглядаємо її для людини.

Ведмедик Ми більш гасимо, навіть якщо не скажеш нічого поганого про нас, тому що якщо він любить нас (подібна вечеря), то з'їсти нас, і якщо він не любить нас (як ворога), він з'їсти нас – ми боїмося.

Дивний. Це не кішка або навіть ведмедя, вона має більший мозок. Тому ми турбуємось про перше враження, що він буде мати нас (якщо хтось говорить: «Я не подбаю про думки інших про мене», то дозвольте йому відповісти на питання: чому в виснажливому вогні він не проходить по вулицях міста голий або хоча б в нижню білизну, адже це так зручно? Я припускаю, що в частині, бо він не хоче симпатизувати з поліцією.

Перше враження, що люди намагаються зробити на інших, таких як реклама, призначене для залучення «пристойного» і часто неприпустимо. «Для нас ваших грошей, займіть свій дорогоцінний камінь і отримайте тут», хоча вони часто думають.

При спілкуванні з незнайомцями ми, як правило, рекламуємо себе, тому найчастіше беремо на себе попіллі - ми часто говоримо не те, що ми дійсно думаємо, але що приємно падає на вухо співрозмовника - в цілому, ми намагаємося продемонструвати чуйні сторони нашої особистості.

Крім того, незнайомець для нас ще не є специфічною особою, але середній тип. До того, як ми знаємо його краще, ми можемо припустити, що він здатний робити все, що може бути очікуваним від людини. Це може викликати занепокоєння: що якщо він неординарний психопат або безшумний малиновий?

Відносини між близькими людьми

Яскрава з близькими. Ми знаємо, що ми не повинні турбуватися про створення свого першого враження. Ми знаємо їх добре, тому їх реакція на наші атаки більш передбачувана. Якщо настрій незгодні, то їх можна розбити. Вони люблять нас, щоб вони перенесли нас. І прощав. Однак, якщо батько суворий, то дочка не буде ірде до нього, як її мати.

Так, дійсно, Якщо люди отримують своїх сусідів, вони зазвичай роблять це через егоизм, джерело агресії.й «Той, хто має тигра в своєму будинку, як правило, овець зовні свого будинку». – Феодор Хіппель Вейк люди, які пригнічують на роботі злих босів, щоб відчувати свою силу, часто скористалися своїми побутовими членами. Така поведінка не краще, ніж зрада, для неї. «Я почуваю себе добре, коли ви відчуваєте себе погано» – девіз небалансованих і незадоволених ослаблення.

Я скажу, що більшість закоханих повісять на своїх коханих, боки їх нестерпного ревнощіння, підкреслюють його своїми претензіями і закликають таке любов до насильства. Він не простий для них, щоб прийти до умов з ідеєю, що їх кохана людина, хоча так дорогий, не належить до них (в цьому світі всі залишають себе і якщо він жертвує себе або його свобода заради інших, він робить його добровільно). Це, звичайно, справа смаку — люди, які люблять належати до кого-небудь, але такі стосунки—пропетровські відносини, як ті, які борошняні на ринку, які не мають нічого більшого, ніж м'яко бажання володіти людиною як річ. Це пристрасть на основі грубої самопізності (за себе за рахунок свободи іншого), з якого один крок захопити. Це нормальна гра. Все в житті не серйозні ігри.

«Адулти – діти, тільки їхні іграшки відрізняються. й

шемале

Правда, не всі це роблять своїми близькими. Якщо людина розумна, толерант інших і щедрих (як Вікторія прагне бути), то коли він повертає будинок в поганий настрій, він залишить всі свої проблеми на двері і не зламається на сім'ї.

Сильні і цільні природи благородні. Вони ніколи не вводять до кривих слів не тільки з родичами, але і з іншими людьми. Вони стоять над маленькими неприємностями. Паскутія особливо не для них. Якщо вони втомилися від своїх родичів, вони покажуть запобіжність до них, і не будуть відхилені і нерозривні, але тільки проводять конструктивний діалог.

Люди дрібних розумів чутливі до дрібних гравітацій; люди великих розумів помітили все і не відчувають нічого.

Франуа де Ла Рочефоуклав

Ми розуміємо, що наші родичі і друзі не найцінніші люди на Землі, але наш обов'язок (волонтерство) полягає в тому, щоб наші родичі і друзі, які ми називаємо добре - і в першу чергу запасають свої нерви. І шанована місія, щоб нести їх поганим, який також необхідний для балансу життя, нехай сусіди зверху і незадоволені тітки в громадському транспорті беруть на себе.

Не варто втратити кохану людину, а потім зрозуміти, скільки він був дорогим нам – варто зацікавити його, як він, тут і зараз.

Подаруйте людям більше, ніж вони очікують. І зробити його легко. Видання

Приготований Фелікс Кірсанов П.С. І пам'ятаємо, просто змінивши вашу свідомість – разом змінюємо світ!

Джерело: www.orator.ru/rass25.html