366
Рецепт від Дядько Alik прямо з Ізраїлю! Ви ніколи не пробували, що мус перед.
Цього літа я став гостем дивовижного чоловіка, який колись змінив своє місце проживання і подорожував до Ізраїлю. Дядько Алик залишив на початку 90-х років і ніколи не повернувся до своєї батьківщини. Він був надзвичайно щасливим, оскільки він запам'ятав мене як дуже молодий дівчина, яка намагалася важко дізнатися, як їздити на велосипеді в її дворі.
Ми дядько швидко встановлюємо таблицю. Як здивувати мене, коли він почав виготовляти багато різнокольорових банок макаронів, які мали вершкову текстуру. Це був гумус, велика кількість гумусу, або скоріше, багато його видів: м'ята, гарбуз, горіх, буряк, шоколад і, звичайно, класичний.
Я відкрив мій рот ще більш дивний, коли я дізнався, що дядько Alik приготував все це сорту себе! Я не можу допомогти, але попросити його поділитися рецептами. Назад додому я приготував гумус і пам'ятав наші кухонні збори в Беершеба. Тепер я поділюсь дивовижним рецептом з вами. свінгери Дядько Alik.
Як приготувати компоненти гумусу
Підготовка
Якщо вам подобається цей рецепт для курча, обов'язково поділіть статтю з друзями!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Ми дядько швидко встановлюємо таблицю. Як здивувати мене, коли він почав виготовляти багато різнокольорових банок макаронів, які мали вершкову текстуру. Це був гумус, велика кількість гумусу, або скоріше, багато його видів: м'ята, гарбуз, горіх, буряк, шоколад і, звичайно, класичний.
Я відкрив мій рот ще більш дивний, коли я дізнався, що дядько Alik приготував все це сорту себе! Я не можу допомогти, але попросити його поділитися рецептами. Назад додому я приготував гумус і пам'ятав наші кухонні збори в Беершеба. Тепер я поділюсь дивовижним рецептом з вами. свінгери Дядько Alik.
Як приготувати компоненти гумусу
- 200г горох барани (швидкий)
- 2 ст.л. меленого кунжуту
- 1/2 лимона
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 зубчики часнику
- 1/4 ч.л.
- 1 / 4 ч.л.
- 1/4 ч.л. червоного перцю
- сіль (за смаком)
Підготовка
- Змочіть ціпоху на кілька годин у холодній воді (що не залиште на ніч).
- Котячий горох на 1 годину. Випийте відвар, але не залийте його, він прийде в руці.
- Подрібніть куртку з блендером або пропустіть горох через м'ясорубку, встановивши сопл з дрібними отворами.
- Подрібніть часник пресом, а потім варіть кунжутну пасту шляхом подрібнення кунжуту насіння і оливкової олії в блендері.
р. - Комбінезон розім'яного курча, кунжуту, солі, лимонного соку, часнику і спецій. Порада: Спеції, лимонний сік і кунжутна паста слід додавати поступово, щоб регулювати їх кількість на свій смак.
Якщо вам подобається цей рецепт для курча, обов'язково поділіть статтю з друзями!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Я ніколи не запечений печиво так легко. 4 інгредієнти і 30 хвилин, і результат дивний!
Цей продукт є найбільш цінним, що природа може дати! Замініть половину аптечки.