Рецепт від Дядько Alik прямо з Ізраїлю! Ви ніколи не пробували, що мус перед.

Цього літа я став гостем дивовижного чоловіка, який колись змінив своє місце проживання і подорожував до Ізраїлю. Дядько Алик залишив на початку 90-х років і ніколи не повернувся до своєї батьківщини. Він був надзвичайно щасливим, оскільки він запам'ятав мене як дуже молодий дівчина, яка намагалася важко дізнатися, як їздити на велосипеді в її дворі.

Ми дядько швидко встановлюємо таблицю. Як здивувати мене, коли він почав виготовляти багато різнокольорових банок макаронів, які мали вершкову текстуру. Це був гумус, велика кількість гумусу, або скоріше, багато його видів: м'ята, гарбуз, горіх, буряк, шоколад і, звичайно, класичний.

Я відкрив мій рот ще більш дивний, коли я дізнався, що дядько Alik приготував все це сорту себе! Я не можу допомогти, але попросити його поділитися рецептами. Назад додому я приготував гумус і пам'ятав наші кухонні збори в Беершеба. Тепер я поділюсь дивовижним рецептом з вами. свінгери Дядько Alik.

Як приготувати компоненти гумусу
  • 200г горох барани (швидкий)
  • 2 ст.л. меленого кунжуту
  • 1/2 лимона
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • 1/4 ч.л.
  • 1 / 4 ч.л.
  • 1/4 ч.л. червоного перцю
  • сіль (за смаком)

Підготовка
  1. Змочіть ціпоху на кілька годин у холодній воді (що не залиште на ніч).

2. Котячий горох на 1 годину. Випийте відвар, але не залийте його, він прийде в руці.

3. Подрібніть куртку з блендером або пропустіть горох через м'ясорубку, встановивши сопл з дрібними отворами.

4. Подрібніть часник пресом, а потім варіть кунжутну пасту шляхом подрібнення кунжуту насіння і оливкової олії в блендері.
    р.

5. Комбінезон розім'яного курча, кунжуту, солі, лимонного соку, часнику і спецій. Порада: Спеції, лимонний сік і кунжутна паста слід додавати поступово, щоб регулювати їх кількість на свій смак.

Якщо вам подобається цей рецепт для курча, обов'язково поділіть статтю з друзями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.