Щодо того, що не існує однієї особи, яка хоча б один раз в житті не запросив так званої «зовнішні питання»: «Чому я?», «Чому я?», “Чому я збираюся?”, «Чому я даю життя?» і схожа. Бо, як велич писав,
«Життя, яке не варто жити. й (Плато)
Так, для відповіді на ці питання, хоча б не остаточно, але все ще близько до правди я написав цю статтю. Що, звичайно, буде викликати багато спорів, і з ними заперечення і навіть відхилення. Шкала вищевказаних тем, що обговорюється в ній занадто великий – і це на тлі величезного поширення підходів і їх інтерпретацій і інтерпретацій.
Однак абсолютна необхідність подолання мертвих кінців розвитку цивілізації, що, здається, втратило сенс його існування, а також пошук шляхів з лабіринту проблем людської психології, в яких високі питання стати табу, терміново вимагає, принаймні, їх наступна форма. Симулятивно намагаються дати хоча б деякі відповіді на всі ці благословенні і в той же час пошкоджені питання існування.
І на мій потенційний критик я нагадую вам, що описано нижче, не є остаточною правдою, але merely модель призначена для цілей психотерапії.
Ще одна сережка (від слова «болд», не «болд») намагається зрозуміти план Божого.Якщо ми беремо «великий», то всі ці вічні питання існування можна зменшити до двох фундаментальних.
Значення та Значення короткого життя людиний І його значення в контексті неминучого кінця земного існування. І на мій погляд, який представляє не кінець, але тільки зміни у вигляді існування, рівня реальності і площини істоти.
Справа в тому, що без відповідей на сакраментальні питання «Чому все це відбувається» (замовлення) і «Для чого все це відбувається?» (значень), життя зі складністю і трагічною кінцівкою, а також короткочасності, а також дуже життя людини стає гідним, в прямому сенсі слова: ніщо. І обов’язок «моделей» значень та значень, запропонованих сучасними цивілізацією у вигляді чуттєвих насолод; матеріальних товарів; статусу та влади, досягнення яких нібито є сенсом життя людини, оскільки вони компреновані та досягнуті, є девальвованими та безглуздими. Для тестування доведено, що нічого не більше, ніж неадекватні засоби отримання щось інше, як більше, так і краще.
Так, в рамках відомого, сподіваюся, інтегрального нейропрограмування, а точніше його версія 3.0, ця проблема була мені, можливо трохи, але вважається і вирішена. У зв’язку з поняттям шести рівнів і етапами життя людини на заданому шляху досягнення і ускладнення його космічної сутності, як це було, безперечно, припустимо, що кожен з них (Я маю на увазі рівні і етапи) повинен мати окреме значення, оскільки якщо встановити різну систему значень, а також провідних мотивів і потреб. Крім того, система цих смислів нагадує ляльку, в якій нижчі значення і значення не йдуть в будь-якій точці, але якщо втратити свою актуальність і значення: як в контексті верхнього рівня, так і на наступному етапі життя, і вся система в цілому.
Нагадуємо, що модель шести етапів, вони також рівні, життєва активність припускає наступну послідовність:- Адаптація
- Просування
- Персоналізація
- Трансперсоналізація
- Реалізація
- Ліберація.
Що таке, що проявляється на цій землі в тілі представника видів Homo Sapiens, окремого комсомічного розуму, як Земля
необхідно спочатку адаптувати k, в цілому, дуже несприятливі умови існування в тривимірному матеріалі світу (або ж, реальність чотиривимірного простору за умови Ейнштейна і Мінковського), як кажуть, адаптація до.
Далі він просто зобов'язаний вписатися в систему соціальних відносин, здійснюючи повну і справжньу соціалізацію.Однак, незважаючи на те, що в цивілізаційній канонії Західного персуазія вважається певною остаточною реалізацією слогана «Життя було успішним!», а також, якщо рівні матеріального благополуччя, статус і влада, запропонована якістю соціалізації, виявилася висока або принаймні задовільна, цей етап життя не на всіх видах фінальної, життєдіяльності в цілому.
Тому що основне завдання життя у світі - індивідіалізація як розуміння і розкриття власної унікальності «Знайди себе» - це, якщо пам'ятаєте, було написано при вході в Delphic oracolium як універсальна відповідь на всі питання страждань, залишалися як якщо «захопити сцени». Точно, крім жорсткої рамки і суворих меж соціального життя з його забороною на прояви істинного себе, приховані за ролями, масками і ролями «соціалізму»...
Саме ці три етапи — засвідчення, соціалізація та індивідіалізація — усе, що вичерпувало психологічний зміст того, що я написав вище, коли-небудь називався «Життя у світі. йй А потім, навіть не збиравшись до монастиря і беручи на новиці, алас, дуже обмежена кількість людей починають «Життя в Духі». По-перше, на трансперсональному етапі, який постачає і дозволяє, як це було, щоб вийти за межі себе, земного життя, і навіть космічно-часовий контин. А потім на стадії реалізації, які призначають «асуслов» (з слова «асурс», значення якого ви знайдете себе ...) дії планетарної ваги – створення парадигм і вченням; рухи народів і мас.
І визволення, в тому числі завершення земляних справ і звільнення від, викли мене, "відтворено" або, якщо ви будете, матеріальне існування: Або повний вихід з колеса Самсара - земляні інкарнації. З фінальним відправленням феноменолога до трансцендентальної реальності.
"В цілому" все виглядає дуже логічно і навіть красиво. Однак, коли один починає розглянути цей шестирівневий процес життя «зокрема,» виникає багато питань. Не всі вони змогли вирішити. Я хочу поділитися.
Перш за все, давайте мені нагадувати читачів принципу кадуку: магічна палива, яка є стрижнем, випромінена двома змійками. А також сказати і навіть з'ясувати, що, по відношенню до життя, в моєму (і не тільки, але тут я не хочу прикріпити себе до будь-якого ...) тлумачення цього ядра може бути представлена як
різновид загальної лінії рівнів і етапів життя людиний У той же ІНП дуже чіткий і, можливо, кращий представлений структурою восьмих неврологічних рівнів. Де неординарні змії є значущими і динамічними аспектами життя людини, дуже різними і дуже специфічними. У цьому випадку значення можуть бути як щось, так і більш інтуїтивно зрозуміле, тоді як значення також є дещо або більш динамічним.
До речі, аналогічно, але на нижчому рівні узагальнення, мотиви людської поведінки, здавалося б, більш суттєві, ніж дуже динамічні потреби, що базуються на них.
Отже, якщо розглянути центральну частину кадуку – ядро життя людини, то в цілому (але в цілому) ми можемо прийняти наступні шість сеймантичних «блоків» значення-семантичного «зважування» шести етапів життя людини:- Задоволення (адаптація)
- Переваги (Соціалізація)
- Знання (індивідуалізація)
- Розуміння та/або навчання
- Реалізація (Імпментація) та
- Вихід/відправлення/перевезення (вивезення)
Цікаво, що вищезазначена послідовність є цілком (якщо ми згадаємо, що компретензія світу є дуже активною і дещо мілітантною майстерністю реальності) відповідає головній архетипальній ролі в міфології «бродіння» (D. Campbell):
- Невинний.
- Батьки
- Вандери
- Війна.
- Магія
- Сміт.
Однак, розкриваються як якщо окремо за значеннями «Чому?» і значеннями «Для чого?», вони дещо відрізняються:
Виявляється, на стадії адаптації, зміст життя людини виживає, і значення життя себе.
На етапі соціалізації є своєрідним «збереженням» переваг на основі значення сервісу.
На етапі індивідуалізації – самозбереження та самореалізація, що приступають від вартості самопросвітлення.
На етапі трансперсоналізації самооцінка в просторі і часі, на основі значення сутності, розуміння його.
На етапі реалізації самовиконання та самоактуалізації мотивуються дуже висока цінність мети, її знання та впровадження.
І, нарешті, на стадії визволення, зміни реальності та площини істоти, на основі значення свободи від феноменологічного світу, повернення до трансценції.
Звісно досить, з точки зору мотивів і потреб — ще два з цукеркових пенсій всіх видів — все це може бути представлена наступним чином:
Тобто адаптація людини повністю обумовлена мотивацією виживання, на основі гедоністичної необхідності зменшення страждань і збільшенням задоволення.
Просування Мотивація безпеки і необхідність відступати від загального страху до самозахисту.
ПерсоналізаціяМотивація любові та соціальної активності, яка приховує необхідність позбутися від неособливості та пошуку власної індивідуальності.
ТрансперсоналізаціяПовага та самооцінка, яка, здається, не на тривіальних потребах для статусу та влади, але потужне прагнення до усвідомлення та розуміння істоти.
Реалізація Мотивація самоактуалізації та ще більшої кількості сакральних потреб для реалізації посилених. Але визволення ґрунтується на мотивації самопередач, властивій кожному душу, стеблінгу від необхідності повернутися до початкової та базової, а в той же час єдиним реальним світом трансценції, істинною Батьківщиною, яка була настільки добре описана Р. Монро (Дистантні Подорожі та Фінальні Подорожі) і Р. Брюс (Астрал Динаміка).
Вправа.Спробуйте на основі вищевказаного:
1,1 кмАналізуйте життя за своїми значеннями та значеннями
2,2 кмПідтримайте те, що мотивація і які глибокі потреби ви живете тут.
3. УВизначити, який етап життя ви перебуваєте в і / або наполегливо стукли
4. УДізнайтеся, чому ви повинні продовжувати жити
5. УманьПідтримайте те, що потрібно зробити і зробити зараз, щоб досягти найкращого самоповнення. Видання
Автор: Сергій Ковальов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: kovalev.life/stati/o-vechnyh-voprosah-bytiya/