Правильний спосіб маррі чоловіка

Я зловив його від того, що був, а потім я одружився його. У своїй практиці я часто зустрітися з історіями про те, як молода дівчина «побачити чоловіка» навіть молодшого чоловіка, або чоловіка того ж віку, але не дуже зрілий, і, можливо, навіть один, хто старший, але також не особливо досвідчений в питаннях сімейного життя. Це не тільки жінки, але ми будемо говорити про них.

Деякі люди вірять, що ви можете отримати щось цінне, перейшовши до волі іншої людини, але я думаю, що це не справа. Прийміть те, що ви хочете, щоб не завжди були виграшними, а не втратити значення, обов'язково призведе до поразки.

Розумне життя має уроки для всіх, але з яких причин ми думаємо, що ми можемо, безумовно, зрозуміти його. Я не думаю. й

3610Р. 4200Р.

Здається жінка, що якщо ви наполягаєте на весілля, звертаючись до почуття провини молодого чоловіка, що кажуть, що я був наречених протягом п'яти років, батьки чекають вас не сором'язливими, ви обіцяєте, це вже час, вік і т.д., потім вона отримає своє щастя, але Яке щастя може бути з тими, хто бере на себе зобов'язання і не зрілий перед ними.й

Незабаром або пізно, внутрішня незадоволеність призведе до певного конфлікту, внутрішній хлопчик її чоловіка остаточно зросте і вирішили організувати підліткове повстання. До своїх батьків, до дружини, і до решти світу. Він вирішує стати незалежною, щоб зробити те, що він вважає необхідним, найчастіше людина починає дивитися навколо, показати агресію, відкликати і в будь-який спосіб продемонструвати, що «Я не змушений зробити те, що я не хочу. й

Ще один «добрий і впевнений» спосіб маррі чоловіка, «О, випадково вагітна.» Іноді життя себе, звичайно, кидає такий тест на два не дуже зрілих партнерів, але це тема для іншої статті, і тут я пишу про те, як жінки намагаються зав'язувати чоловіка самому за допомогою дитини, іноді він виходить. І ось щастя - в сім'ї, додаток до одного дорослого незрілого длянаряддя додається до другого! Як красиво, Бог, що ще можна снитися в цьому житті? Дитина є «за себе» і появою останнього сімейного щастя.

Що буває так часто в цьому випадку? Сама річ. Чоловік або живе в життя нереалізоване тихе, дробнее спочатку домінантою матір'ю, а з тієї ж дружиною, або переходить в всю серйозність, викликаючи свою родину багато болю. Ну, як ще, «з'ясували одну болить», як ми пам'ятаємо, і тільки зцілений він може зцілювати.

Недосвідчений хлопчик, щоб «покинути його під себе», щоб він не замислювався про те, що він зараз зобов'язаний принести щастя до свого доброчинця назавжди. Але якщо ви хочете зв'язати когось на себе силою і знайти вічну стійкість і безпеку, ви навряд чи отримаєте сценарій, який, здається, ідеально на початку.

Не можна тримати сили, тільки зовнішній вигляд відносин можна отримати силою, яка часто буває в таких парах. Визначений рівень є одним, і за спиною є інші жінки, інші мрії, інші фантазії.

Я не знаю, що будь-який з негайних переваг, які хочуть мати когось у вашому житті, силою або хитрістю варто. Що може статися з союзу, в якому дві не дуже здорові і не дуже зрілі люди спочатку зустрічалися? Феарс, сумніви, претензії, збільшення внутрішньої незадоволеності, вічної гри, яка «вічно дрібно» переживає «що, якщо один день буде йти?», намагаючись отримати багато щастя від кого, хто не дуже щасливий. В результаті скандали, відступи, кварелі, сльози, пагони радості, а також «раутин знову», іноді алкоголь і препарати.

Неприпустимо, жінка грає дуже велику роль в росту і розвитку людини, і це нормально. По-друге, є жінка за кожним чоловіком - мати, Тітка, сестра, пізніше дружина, і це дуже добре, ми всі тут для одного, ми допоможемо один одному виростити, відірвати світ з нової сторони. Жінки допомагають жінкам, жінкам, жінкам, жінкам, жінкам, жінкам.

Спілкування двох осіб не тюрма, не повинно бути тюрма. Спроби розірвати, пригнічувати, контролювати мрії і бажання іншої людини тільки призводять до того, що люди втомилися один від одного і не відчувають щасливих. У таких сім'ях не тільки чоловік і дружина страждають, але і діти, де піти, вони не підуть в будь-яку точку.

Звісно, старші повинні направляти молодшим у їх розвитку, але освіта серйозного персонажа повинна здійснюватися до тих пір, перш ніж створити сім'ю, що таке використання для того, щоб людина зараз взяла на себе зобов'язання? Я не говорю, що нам потрібно занурити всі слабкі сторони молоді, але якщо ми перебуваємо в ситуації, де дитина повинна народитися, і один з партнерів не готовий до цього, то, можливо, має сенс направляти всі наші зусилля, щоб допомогти в її розвитку, подолання страхів, в самопізніх, і не натискати і сили приймати рішення силою?

Якщо чоловік молодший і жінка любить його, якщо він навіть той же вік або старший, але не готовий до сім'ї, може бути краще чесно подбати про себе, допомагаючи людині зрозуміти себе, усвідомити його страхи і обмеження?

Щоб допомогти йому вирішити напрямок в житті, щоб надихнути його на подолання труднощів, не до «відки, добре, коли він зрілий там, після того, як мій життя пройде», але запитати себе, робити це людина або тільки грати, що я люблю?

Якщо це вірна любов, вона робить будь-яку різницю, якщо він залишається на його боці після того, як він «зрілий» або вибирає, щоб перемістити свій шлях? Якщо він усвідомлює, що «серйозний» або якщо він каже, що він не готовий? Чи знає він, чи каже він так чи ні, якщо це про справжню любов, в тому числі для себе?

Якщо ви любите себе, ви зможете хто-небудь обмежений вашим рішенням? І якщо ви любите його, що точка збереження когось в клітці, яка повинна поширити свої крила в повному обсязі? Мама, тато, дядько, тітки, старші та молодші, сімейні та їхні думки, безсумнівно, дуже важливі. Але найголовніше в відносинах є готовність взяти відповідальність за себе, готовність познайомитися з коханою людиною, готовність бути щирим, лояльним і любим партнером. І як він може любити, якщо він не дається і допоміг стати таким? І якщо людина дізналася про любов і вибрала тебе на реальний, то чому потрібна влада?

З жінками, з батьками, з дітьми, з партнерами бізнесу, з інвесторами, з менеджерами та підлеглими. Якщо людина не готовий, якщо боїться будь-яких змін, якщо він намагається відкласти важливе рішення, якщо він сумнівається, якщо він обманює, якщо він відходить і приховує, якщо він виводить, якщо він сам закриває, якщо він потрапляє в депресію, то ... що це точка штовхачування? Що можна отримати від такого рішення? Чи не буде краще зупинитися трохи і з'ясувати (повно!) що відбувається в моєму житті, чому я приваблю цю ситуацію і цю людину, чому я хочу використовувати силу, де потрібна любов. Чи може любов бути отриманий силою? Я не думаю.Видання

Кредит: Деена Річардс

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/10152700575259452:0