Вік Проблеми наших жінок

Проблема жінок Ми не знаємо один одного, але якщо ви є жінкою, і ви вже в 20-ті роки, я можу припустити з 80% впевненості, що ви вже думали про вікову проблему.

Суспільство так орієнтоване на заперечення вікового віку та віку, як наприклад, на 35/40/50, вона сором'язлива, щоб виглядати однаково. Ми, що ви повинні назавжди заморозити на знаку молоді, сьогодні міцно оселилися в свідомості жінок. Якщо ви побадьтеся виростити старий і не приховувати зморшки під кришкою ботокса, ви будете перепробувати цим.

У той час як ви є складними про ваш вік і прагне викорінити свої сліди від вашого обличчя, фігури і волосся, хтось інший любить життя, грає з дітьми, запускає проект мрії і насолоджуватися захід сонця.

Щоб вірити, що ви ніколи не будете рости старий, як презмптуозний, щоб ви ніколи не померли. Ви не можете щеплення від віку. Знайте, що наше життя скінченно не перешкоджає нас від життя. Ми не будемо тримати цю думку в наших головах, ми забуваємо її. Чому тоді завжди думають про те, як відключити себе як молодий німфет і створити ефект няньки?

Пам'ятайте, що доля снігу білого мачуха, обсесувала її відбиття? Тепер такий «кромат» культивує Instagram та інші соціальні мережі, глянець, суспільство підбирає і сприяє цьому тренду.

З дитинства жінки надихають страхом стати старими і неслухняними, це особливості гендерної освіти. «Що смарт і красиво, то ви досягнете успіху», – мама часто передає повідомлення до неї.

Я нещодавно захоплюю розмову між двома сім-річних дівчат. Обговорили дієти! Я довго не з'ївся вершковим маслом, що робить їх жирними. Висновок з цієї історії є те, що нездорове ставлення матері до її тіла передається до неї. До жінок Вони все ще грають в гру “Smart або Beautiful”. й Ми чекаємо поколінь дівчат, які готові до 18 років, щоб відновити обличчя за межами визнання та детоксикації протягом місяця.

Уявіть суспільство людей, які ніколи не мають віку. Це зображення, яке ми підштовхуємо до медіа сьогодні. Фотошоп, косметологія, пластична хірургія, всі роботи, щоб ви відчували себе безцінним і старим. Фотографії 50-річного Cindy Crawford без фотошопу. Вона вирішила показати, як її тіло змінилося протягом багатьох років. Але глянець продовжує публікувати її фото, знімаючи недоліки.

Тепер ви в ваших 50-х дивитесь на бездоганний одноліток і відчуваєте старий. Але це не відповідає дійсності! Для Вас спеціально створене подібне контраст, щоб ви поспішали поліпшити себе з ін'єкційами або пластиком.Побоюючись старого віку приховує внутрішню емость. У той час як ви турбуєтеся про те, як виглядає ваша особа, вам не доведеться думати про сенс життя.

Подумайте про це, жінка, яка має кар'єру, сім'ю, зайняте життя потрібно турбуватися про те, що вона додала зморшки і вона старше.Точно. Пропонували їй з дитинства: «Окрема жінка перестане любити і піти в молодий».

У віці від 20 років ви можете подумати, що щастя в житті, коли ви втратите вагу на правий знак і зносите красиву сукню, як з журналу. За роки приїжджати варто розуміти, що привабливість є приємним бонусом, але це не достатньо для щастя. Це не дитячий трафік: Я ніколи не виросту старий і я ніколи не буде обдурити. Ваші очікування, як Барбі / Джонлі, або що ви хочете бути, і все, що OK, не може працювати. Ви, хто прийшов з цієї угоди з славою.Самостійність і значення власної особистості не додадуть молодим фасадам. І ніхто не подарує вам обличчя, якщо ви раптом дрочить його, а потім не любите.Ви повинні розуміти, що, даючи вік, ви отримуєте досвід.

Жінки не навчаються приймати свій вік. Вони навчають його страху, щоб уникнути, щоб приховати, приховати, але не оцінити. Кожен використовується для люблячих жінок умовно. Красиві - вони люблять, молоді - вони люблять, старі - ні, приходять. Порадуйте себе, чому ти любиш себе? Ви готові прийняти свій вік і подякувати Вам за ваш досвід? Ви любите всі роки, події, почуття, що сталося з вами? Надаючи свій «нині» зовнішній вигляд, ви можете відмовитися від них?

Намагатися «завтрати в момент» перетворюється в обсесивний стан і прагнення контролювати всі життєві процеси. Нездатність цього призводить до відчуття безпорадності і постійного стресу.

У фінальному етапі класифікації віків Еріксона, повноти та бездіяльності.Якщо, шукаючи назад, людина задоволена тим, що він жив і бачить значення того, що він зробив, він відчуває спокійне щастя. Якщо, навпаки, життя виглядає як мережа втрачених шансів і втратив час, вона буде розчарований і гіркий, що нічого не можна змінити. Якщо ви зараз подивитеся на старших жінок і відчуєте себе шкода за них, ви продаєте страхи на них? Я не запитую вас, як Bridget Bardot на 40, щоб звільнити себе від світу і зосередитись на наданні допомоги траурних тварин.Але, відволікаючись від вашого «вічно молодого зовнішнього вигляду», можна принести набагато більше краси до світу.Видання

Автор: Леся Матвєєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: womo.ua/babyface-forever-pochemu-ne-nuzhno-sootvetstvovat-vozrastnim-fasadam/