Поради від Caitlin Moran 13-річної дочки

Це жарт про засвоєння матері, лист-вітання журналіста Кайтліна Морана, сповнений гумору та точне життя.

Кайтлін Моран

"Дірий Lizzie, hello, це мама. Я мертвий. Я шкодую про це. Я сподіваюсь, що похорон був плавно - зробив ваш дад спів Queen's "Не Зупинити мене зараз", коли мій трупін був відправлений до кіматорію? Я сподіваюся, що кожен санг разом і грав уявні гітари, як я запитав. І кладуть на вуса, як Фредді Меркурій, яку я прописав у мій траурний вік.На холодильнику з 2008 року, коли я зловив особливо непристойний холод, що рік і був повноцінним.

Ось кілька речей, які я дізнався про свій досвід, які можуть бути корисними в майбутньому. Список неповний, але не поганий спочатку. Крім того, я залишив вам тонну страхових грошей, тому ви можете виходити і весело провести на eBay прямо зараз, купуючи старовинні сукні ви любите. Ви виглядаєте так красиво в них. Ви завжди красиві.

Головне - намагатися бути хорошою людиною. Ви вже є хорошою людиною, мій дитина, ви так багато хороших у вас, що мій серце перерву, і я хочу, щоб ви залишитися таким чином. Зберегти світло.

Просто пообіцяйте себе, що ви будете сяйво, постійно і незмінно, як лампа, виділяючи теплий світло в кутку. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я.

У світі темряви та бурхливих послідовних струмів, і це врятує вас від тривожності про інші речі, які нас знезамінюють – «про бути модним і прохолодним», «пробувати себе більш успішними, ніж всі інші» або «на бути тонкими».

По-друге, завжди пам'ятайте, що дев'ять разів з десяти, у вас немає нервової перерви, вам просто потрібно чашка чаю і печива. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Просто в разі, зберігайте велику коробку печива на руці.

По-третє, завжди видаліть черв'яки з тротуару і викладіть їх в траву. Вони мали поганий день, що кинувся в небезпечне місце, і вони роблять так багато хороших ... грунт або будь-який (аск Дад, я намагаюся не йти в деталі прямо зараз).

По-четверте, не варто забувати про те, що ви зробите друзів з тими, що ви будете близькими до того, що це легко жартувати з ними, і ви відчуваєте, що ви зносите свій найкращий наряд, навіть якщо ви тільки одягнете футболку. Ми не любимо когось, що ви думаєте, варто вдосконалити або хто-небудь, хто вважає, що ви повинні поліпшити. У світі є хлопчики, які приваблюють світлими дівчатами; вони будуть стояти поруч з вами і говорити в в вухо з тихим голосом, а з їх слів радість трохи потікає від серця. Вампір книги вірні, дитина. Поставте ставку в серце і запустіть.

Будьте друзями з вашим тілом. До тих пір, поки це чудово, ніколи не думають про це проблемою. Від часу тримати руки акуратно на ногах і подякувати їм за роботу. Покладіть руки на живіт і насолоджуйтеся м'яким і теплим, ви – не втомилися захопити світ, який лікує всередині, ці неймовірні робочі години – як я зробив, коли я переніс вас під серцем і мріяв про вас кожну ніч.

Якщо ви не знаєте, що сказати в розмові, запитайте питання. Навіть якщо ви поруч з тим, хто збирає шурупи і нігті з 70-х років, шанси ви не зможете дізнатися стільки про шурупи і нігті з 70-х років, і ви ніколи не знаєте заздалегідь, коли ця інформація може прийти в руки.

Тут я перейде на наступні поради: життя ділиться на прекрасні часи, які ви будете насолоджуватися, і страшні події, які в майбутньому перетворюються на захоплюючі оповідання і анементи. Якщо ви уявите, скільки років, то ви покажете про це, і у відповідь, що вони будуть безглуздими: «Ні!»

Дитина, намагатися побачити якомога більше сходів і захід сонця.

Позбавити все від запаху величезних троянд на дорогах.

Завжди вірити, що ви можете змінити світ, навіть якщо це просто трохи, тому що хтось просто чекає когось, щоб змінити його.

Подорожуйте по шляху життя, як сріблястий галька, давайте музику дати вам силу і енергію, і дайте книги стати картами і вказують на призначення.

Прийміть гостей щедрим, не зупиняйте люблячі, танцюйте в комфортному взутті, Поговоріть з Дадом і Nancy про мене щодня і ніколи не, коли-небудь почати куріння. Це як купити смішний маленький дракон, який в кінцевому підсумку виросте і спалює ваш будинок. З любов'ю, матір'ю

Приготований Caitlin Moran П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: emosurf.com/post/1069