5 способів не іржі в Указі

Я прийшов через статтю онлайн, що у порівнянні з батьківщиною для очищення картоплі. Однотонний процес, який також передбачає любов до об'єкта. Я люблю дітей дуже багато. Але іноді я думаю про цю статтю, і я відчуваю, що я глибоко в процесі. Я вірю, що діти красиві. Але як і кожен інший, я маю моменти, де відчуває себе, як я не тільки на нуль, але в глибокому емоційному овердрафті.

Що робити?У першому декреті хвилювання материнства закрив мене так багато, що не потрібно ніяких додаткових зарядок. Я спробував так важко захопити всі деталі росту сина і розвитку, які покращили очі. Небесно. Весь діоптер. Автор: Марина Лінда, спеціально для .

У другому декреті мій ентузіазм був похилий. Але носики і неприємності подвоюються. Ви не можете сказати нічого про помічників. По закінченню третього місяця мого подвійного материнства, годівлі-вейк-коок-феде-плея, було очевидно, що щось повинно бути зроблено про це! До тих пір, поки не ковтати мене з тапочки.

Дуже зрозуміло, що крім побутових справ мамонта просто необхідно поринути щодня з щіпкою класів з іншої сфери. В іншому випадку день стає без смаку, як суп без солі. І сьогодні я хочу поділитися з вами моїми знахідками, які допомогли мені залишитися на поверхні загального сенсу.

Ось список моїх початкових вимог до класів в режимі «Ні тільки мама»:

• мінімальний

• двері-на відкритому повітрі

• безкоштовно або за мінімальною вартістю.

Всесвіт і Веб-сайт відповіли моїм запиту з багатьма ідеями та варіантами. Що я кохаю.

1,1 км Вивчення іноземних мов

Так сталося, що за віком тридцять років на базовому рівні «школа-інституції». Ми завжди були в курсі подій. Указу я зрозумів, що там ніде ще не тягнути з цим - в плані мови я вже почав лагувати за сина.

На допомогу прийшла безкоштовний додаток. Класи, які вимагають 5 хвилин на день, виробляють словниковий запас, граматику та вимова. Найголовніше – щоденний підхід. Після трьох місяців навчання я почав розпізнати текси пісень англійською мовою з сюрпризом – вони перестали об'єднатися в абракадабра. В результаті після року я можу говорити без горіння шматочок на базових темах, в листуванні з іноземними друзями я використовую дуже мало перекладача, а в резюме можна сміливо ввести рівень володіння англійською мовою - Intermediate.

Ці результати так надихнули мені, що я спробував дізнатися іспанську мову з нуля. Ну, можливо, що я отримав трохи збуджена. Основні знання ще бракували. Але відео уроки Дмитра Петрова прийшли на допомогу. Так, якщо у вас є час на годину в день, допомога.

2,2 км Головна бухгалтерія

З появою другої дитини збільшено витрати в сім'ї. І дохід - одна мама менша. Це є підставою для остаточного запуску сімейного бюджету. На щастя, зараз є безліч чудових послуг для цього.

Очевидно, що бюджетування дозволить вам планувати свої витрати та керувати грошовими коштами в межах категорій, які вам потрібно.

3. гімнастика

Жінки не живуть окремо. Після вагітності і пологів, проблеми тіла не менше хвилюються. Повернувшись до першої постанови, я спробував різні варіанти для домашньої фітнесу, але всі вони скорочилися або пізніше не встигли виконати їх. Навіть нешкідливі комплекси 5-6 вправ були пригнічені дитиною.

Знахідка для мене була вправа японським д-р Fukutsuji. Це спосіб виправлення фігури – особливо постави і живота – вимагає лише 5 хвилин на добу! І під час цього часу не потрібно ніяких активних дій, але просто лежати на підлозі в певній позиції. Це малоймовірно зменшити зайву вагу, але зняти стрес від спини допомагає сто відсотків! І це просто чудово, щоб лежати не менше 5 хвилин для коханого!

4. У Інтернет-марафони та виклики

Мережа переповнена різноманітними варіантами для літописів і місяців на будь-якій темі. Естафети звернулися до нас з духовними, творчими та сміливими досягненнями. Головною перевагою таких марафонів є висока мотивація. Особливо, коли потрібно розміщувати результати у соціальних мережах. Нема способу, щоб піти спокійно, і ви повинні піти до кінця. А потім є винагорода.

Я вибрав письменників 43-го дня марафону. І це, мабуть, мій великий виклик. Найскладніші і трудомісткі. Але просто як солодка в виконанні. Хто б подумав, що як мати двох, я дозволяв собі зробити щось, що я не дозволяв всім дорослим життям – писати.

5. Умань Баночка побажань

Ось моя вишня на торті. 365 маленьких рад, побажань і заохочення фраз на кожен день цього року. Ви можете друкувати готові побажання. А ти можеш працювати міцно і придумати найприємніші слова і подарунки для себе. Ви можете покласти їх в баночку, або ви можете покласти їх в коробку. Немає цих питань. Головне - подумати про себе кожен день - не тільки Мама. Сенсоруйте свою внутрішню дитину. Побалувати себе - жінка.

Епілог

Можливо, з одного боку, всі ці класи є додатковим тягаром. Але з іншого боку, це чудова можливість вийти з серії однотонних щоденних заходів. Купити багато чудових бонусів, які корисні в післявиході. І найголовніше, це шанс відчути себе трохи щасливим. Щаслива мама - найкраща, щоб подарувати вашій дитині!

Автор Марина Лінда, особливо для

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Марина Лінда