Якщо батьки ніколи не виростуть.

Сепарація від батьків. . йПро третю з усіх побажань клієнтів про відносини з батьками. Знаючи мужність подивитися на драму свого життя, позбавляючи бачити неприємну правду про себе в батьківській родині – людина раптом знаходить сили. Влада, щоб закінчити цю правду, прийняти вашу драму і прийняти її в рамках вашої історії. І перестати вимагати втратити любов і турботу, або відшкодування за страждання. Це процес поділу.

Як правило, починається з цих тем:

• Після того, як мій материнський дзвінок, я витрачаю половину дня в депресії, травлення.
  • Чому вона повинна ставити мене, як тільки я краще?
  • Я залишилася довго, але як я залишаю батьків? Незалежні.
  • Що про мене? Я відчую себе, і це легше для мене, щоб відмовитися від моїх планів.
  • Я не маю батька. Я маю на увазі, він був, але він не зробив нічого для нас.
Це те, що люди кажуть, коли вони не відокремлені від батьків.

Що означає, "не відокремлений"?

1,1 км Він не став автономним (навіть, якщо він живе окремо протягом тривалого часу і рідко спілкується з ними).

2,2 км Він не бере відповідальності за свою фортуню, його досягнення, події його життя (навіть, якщо він навчився вести і керувати, придбав майно або отримав статус).

3. У Я впевнений, що мій батько або мати все-таки є перешкодою для своїх цілей і снів (навіть якщо вони померли або невідомі).

На лекції родини Марка Ярюка написав слово: Сепарація від батьків або партнера – це можливість індивідуууум зробити автономно прямий (не-маніпулятивний) самостійний вибір, зберігаючи емоційно підключений до системи значущих відносин.

Усе це! Автономне і перебування в емоційному підключенні.

Сепарація від батьків не залишає їх і стає економічно незалежним (більш з них більш-менш справляється з цим). Як стати незалежною емоційністю.

Стоп-провування, розкоші у виконанні протилежних, отримуйте подразнені, відроджені батьки, страхувати їх оцінку і їх дії, почекати або вимагати допомогу і приймати його надані, не як бонус або контракт двох дорослих, уникнути їх, ігнорувати, по батькові, заважати в їх житті, вирішувати свої проблеми, відкласти свої мрії і плани через них, побачити їх як причина їх не вдалося життя.

Ми не говоримо про одноразові або аварійні ситуації. У критичному моменті нормально скидати все і кисть до порятунку. Але якщо вона триває років, ви 30, 40, і ви все ще не живете, де ви хочете жити, і як ви мріяли, через ваших батьків (який може бути живим), то ви ще не відокремите.

Я пам'ятаю системний терапевт Мар'янн Френке-Грикш говорить на семінарі:

- Ти 30 тепер, зупинка попросити маму! Ти був достатній!

Далі він додав:

- "Мама-мама-мама-мама!" Як довго ви хочете жити так? Хто ти думаєш про маму? Чи має бути святий, який повинен виконати всі ваші дитячі очікування? Або вона людина з людськими можливостями та недоліками? ?

«З людськими можливостями і недоліками» означає, що батьки просто люди, хороші і погані одночасно, як і всі люди на землі.

Ми були в нашому житті. Не джерело всіх задоволення і задоволення, які ми мали на нашому ранньому дитинстві. Не хто, хто вам потрібно заспокоїти, чекаючи дозволу, затвердження і спробувати не доставити, так як це було в початковій школі. Не стержавні і обмежені істоти, пресування і не дозволяють жити, оскільки вони (пергапси) сприймаються в підлітковому віці. Це те, що вони є. Яке життя зробило їх і себе. Вони можуть бути ignoble, байдужими, незаміжні, самопізні. Вони можуть вирішувати свої проблеми за вашими витратами.І так, вони не можуть любити тебе.

Для того, щоб стати автономним. Якщо ви не могли любити, що ви можете використовувати, ви можете діяти на своїх травмах і залучити вас до їх руйнівних процесів.

Щоб батьки отримували вам якомога краще, вони могли б і припинили попит на їх «прибуток протягом 12 років».

Побачити не ідеальний (і, по суті, непристойний!), але реальний образ батьків, згодні з ним і приступати до того, щоб отримати собі всю «неприпустимо». Це те, що це означає відокремити.

Привіт, що батьки не знають щось. Майбе приготування. Майбе спів. Майбе любов. Догляд за травами. Може контролювати себе. Maybe спілкування. Може бути тримати замовлення. Майбе радіс. Травми, що виникають з проблем.

Вони не можуть бути в змозі зробити щось або багато. Щоб відокремити його і припинити попит і бажання отримувати. Якщо ваша мама не може варити, ви очікуєте її варити? Якщо ви хочете їсти. Ви станете черговим з улюблених кафе/ресторанів або випускників кулінарної школи.

Тоді чому ви вимагаєте себе від таду, який не може любити?

Чи не відчуваєте себе? Побажання, очікування, повторення, не прийом, сердитися, бажання довести або помсти ознаки, що ви ще не відокремлені.

Визначте автономію батьків. Не можна робити це без нас. Якщо ви не повинні бути поганою дочкою або сином.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ви можете дійсно прийняти це тільки шляхом відображення поваги. Глибоке ставлення до свого вибору як жити. Далі відокремлюємо.

Якщо ви сказали собі: «Так, я поважаю свій шлях життя!» і відчувати сором'язливість, роздратування, бажання виправити, або провинуватити, бажання порадувати і «повернути назад» або довести, захищати, сперечатися, протест – ви не поважаєте, і ви не відокремили. Повага - це загальна угода з усіма батьками, без емоції або бажання зберегти, бігти, помстити або виправити.

Якщо ви думаєте, що ваші батьки не можуть впоратися без вас, вони зникнуть – у вас немає поваги. І ви задовольните догляд і турботу. Догляд за собою, розуміння потреб і допомоги (не до розпаду себе і інших) для задоволення їх. Здравствування є призначенням особи нездатним і робити для нього, що він може і повинен зробити для себе.

Повага в догляді, немає догляду.

Подбайте про вас, ви захочете над батьками, відчуйте свою силу і силу. Здійсніть свій комфортний відпочинок в будь-який час. Коли ви доглядаєте, ви комфортні. Якщо це незручно, це означає, що ви обслуговуєтесь. Довіра і обслуговування говорять, що ви ще не відокремили.

«Якщо дитина думає, «Чи потрібна моя мама, моя мама не може робити це без мене», – це дитина в сервісі». Діти часто вірять, що вони можуть і повинні зберегти свою матір або батько і зробити долю меншою, ніж це дійсно є.
Фіт має гідність. Щоб зупинити втручання в життя батьків і врятувати їх, потрібно повернутись і побачити долю. Повага долі.
Це називається вирощуванням.
浜у 涓 蹇

Трохи більше про провину:

Це життя Отця, життя Сина. Діти не повертають, що вони отримали батькам, але дають «дебт» дітям.

У відносинах з батьками діти ніколи не можуть досягати рівності. Що можна подарувати батькам за певний термін? Ваше життя? Не потрібно. Так нічого. Він дасть життя дітям. Або Ваше «східні діти» – ідеї, проекти, досягнення. Це допомагає відокремити його від своєї сім'ї, коли він стає дорослим.
Коли діти виростають, вони не здатні платити борги. Ця провина є нормальним етапом вирощування. Ми просто живемо, знаючи, що це розділ від наших батьків.

Повне відділення від батьків неможливе без повного лікування. Потрібні бути першими. Зайдіть до свого батька, якщо ви віддалите себе або ігноруйте. Якщо ви сердитися. Якщо ви боїтеся і дозвольте собі заважати в житті. Тоді подивіться на них з вирощеними очима - як люди, в щось погано і в щось добре. Прийміть, що вони не будуть різними. Повага до свого способу життя. Згода, що ви вже дали все і не будете давати знову.

Тоді вірте, що ви єдина людина, яка може дати вам все, що ви хочете. Це те, що росте вгору.Видання

Кредит: Ксенія Віденьберг

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/72864/