Це сталося під час Омара, великого ісламського каліфа. Він воював свого ворога за 30 років. На всіх своїх життях ворог був дуже міцним і боєць.
І сталося, що ворог загинув його кінь і Омар стрибнув на нього зі списком. Навколо секунди, що списка може спалювати серце противника, і вона буде перебувати.
Але в цій точці ворог зробив одну річ: він спсидить на обличчі Омара, а спис припинився.Омар торкнувся свого обличчя, стояв і сказав ворогу:
до Вже завтра.
ворог плутався. Він сказав,
до Що це таке? Я чекаю на цей момент протягом 30 років, я чекаю, сподіваючись, що один день я кладу списку до грудей, і це буде закінчено. Я не прийшов до мене, але він прийшов до вас. Ви можете вбити мене в момент. Що сталося?
Omar - сказав він
до Це не було звичайної війни. Я зробив vow, Sufi vow, що я б боровся без гніву. За 30 років я боровся без гнів, але зараз приходить гнів. Коли ви спрей, я тільки відчував небезпечний момент, і це все стало особистим. Я хотів би вбити вас, це був его.
До цієї точки, за 30 років, не було проблеми на всіх: ми боролися з причини. Не був мій ворог, він не був особистим. Я не хотів би, щоб перемогти справу.
Але зараз, з моменту, я забули причину: Ти став мій ворог, і я хотів би вбити вас. Ось чому я не можу вбити тебе. Так завтра ми знову почнемо.
Але битва ніколи не почала знову, як ворог став другом. Він сказав:
- Тепер навчити мене. Я маю власний майстер і давайте мені бути вашим студентом. Я хочу боротися без гнів, теж.
Всім секретом є боротьба без его, і якщо ви можете боротися без гніву, то ви можете зробити все без его, адже битва є найвищою точкою его. Якщо ви можете зробити це, то ви можете зробити все. Але тепер ви не можете любити без его.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: pritchi.ru/id_685