Щастя: гордість і самотні. .

Вітер залишає за собою бажання в піску, і відправляється з кожним зерном піску секретної думки, засуджуючи його до окремого існування серед інших джерел світу. Моє щастя загубилося там, тепер незалежне. Посуд і самотні.

Нема інших очей, і відкриті долоні душ земля з тисячами зернових, схожих на дуже сніг, що ви очікуєте, вийшовши з фаршированої кімнати, від підземелля до світла. Ви чекаєте його. Для дихання в. І тримайте його глибоко в легенях, під сонячним плексом. І насолоджуватися свіжістю, яка заповнює легені.

Картина відрізняється.

Ви сидите на колінах перед океаном, подрібнивши розрахунки світу під вами, а потім все одно уявлявалося. Мрія стала реальністю. Крок до цього робиться. Так і при цьому впевнено.

Це початок.

Ви знаєте, що ви потрапляєте в любов іноді, ви розгорнете почуттями, а потім ви отримаєте розчарування після деякий час.

Тоді я піду до океану, щоб забути.

Так, це допомагає, це ліки.

Сила. Чи не так, що це час? Я довго думав, що я був на океані. Знову ж ж таки, знову той же виробник, знову жорстка грунт, переросла з лопом і роги. Холодні і морози на шкірі від калусти і безкаркасних подрібнювачів в плоскому місці.

Ти блю! Він прийшов з хмари. Хтось сидить так життєрадісним і нещадним взуттям на ногах, відштовхуючи щось на мене і надягаючи руки разом у формі рогу, що хоче порізати до тиші. Триває другий.

Далі було одне взуття, яке росло прямо мій гарбуз. З іншого боку - протилежна сторона. І вдарив ціль. Зйомка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Всі залишені з їх трофікою. Що смішний хлопець в нових червоних ковбойських черевики почали стрибати на хмарах. Другий мисливець залишив - з першою вбитою шкірою мисливця.

І пішов перший мисливець, щоб сидіти на березі - з океаном і взуттям, наповненим нескінченно променистими думками, зануренням на сонці і проходячи через потік яскравого проникнення світла. Скрізь себе і через серце.

Він повернувся до себе...

浜у 灞 绀

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Морська