сексуальний відволік

Якщо ви їдете в чоловічу кімнату, вам не означає. Якщо ви повернетеся до жінок в причепці, захоплення - це не означає ... це комплекс. Замість того, щоб зробити крок до долі, ви подивитеся його в спині, а швидше, трохи нижче. Так все у вашому житті є через вашу дупу, і вона від вас протікає довго, красиві ноги в великих кроках.

Одягнена Жінка з очима може бути простіше. Важко одягатися, оплатити векселями, дати гідне насіння до «квітів життя», коли квіти зростуть виглядати після них, щоб бути кам'яною стіною, за якою починається рай на землі.

3250Р. 3700Р.

Я часто почув аргументи про патологію маскулінової природи, від губ жінок, відхилених долею. Багато способів, вони прямо. Але хто народжує і піднімає ці чоловіки? Чи не має нічого спільного з жінками? Ідею, що чоловіки нащадуються від чужих і жінок, що нащадуються від чужорідних і трохи сумних.

Я хочу жити без того. Ось де ти живеш. Люди з знаннями дивляться екстер'єру собак, котів і коней, вкорінні для чистоти породи. У цей час суспільство, що складається з представників «людо-інтелєгенту», давно забуває, що розум, намагаючись хаотичного гнізда створити генетичний коктейль, збудивши природу. Він добре сміється. Останнє слово дійсно належить до природи.

Не шукайте красивих пояснень нашої стипендії, відлякуючи все на любов і романтику, відшліфувавши грубість поезії і вина. Ми любимо один одного, не забуваючи наслідків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Видання

Автор: Андрій Ляпак

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/sexphil/