Солодка білявка обгортає ложки в тісто і відправляє в духовку... Результат?

Я не люблю складні рецепти. Геній цієї закуски складається з дрібних речей. Спочатку можна сміливо використовувати його. пухкіНе страждає страва. По-друге, існує безліч варіацій! Тут можна поїхати рейс кулінарної думки. Ну і останній бонус: безпрецедентна краса презентації, ресторанний шик в домашніх умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Це найоригінальніші тарти я коли-небудь бачив! Можна зробити їх різноманітними начинками. У цьому випадку представлений класичний, дуже красивий варіант з червоним ікрою.

інгредієнти
  • пухкі
  • кілька звичайних чайних або десертних ложок
  • заморожені
  • ікра

Підготовка
  1. Розкачати тісто, помістіть ложки на неї на відстані близько 4 см від одного. З ножем вирізаємо силует кожної ложки.

2. Трохи натисніть тісто на ложку так, щоб вона бере свою форму. Покладіть випікання пергаменту на каструлю, покладіть тестові ложки на неї. Випікайте шедевр на 15 хвилин при температурі 180 градусів!
    207373

3. Нехай ложки охолонуть повністю! Подрібніть заморожене масло на дрібній тертці.

4. Заливаємо ложки маслом, кладемо червоною ікрою зверху. Дядько! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Ось докладний рецепт! Я не можу побачити її.

Я знаю, Що випікати з листового тіста Швидко! Звичайно, можна використовувати не магазин, але тісто, виготовлене своїми руками. Все для задоволення гостей!

Якщо ви вражаєте цю ідею, обов'язково покажете її друзям! Я не думаю, що вони знають про такий чудовий смак.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері