Цікаві 10 фактів

р.

Цікавість не є віце-прем'єром, але бажання дізнатися світ. До тих пір, поки ми не будемо шукати відповіді. Веб-сайт Я приготував читачеві десятки цікавих фактів з усього світу!

• Тільки три люди — інженери Олексія Ананенко, Валерій Безпалов та Борис Баранов — змогли уникнути другого аварії на Чорнобильській АЕС. Під час загрози виникнення теплового вибуху вони діляться в воду, що містить смертельну дозу радіаційного та відкритого клапана безпеки. Після цього чоловіки проживали лише кілька днів і загинув.
  • Шехан Грант, змішаний інструктор бойових мистецтв, воював сотні бійок протягом шести годин, щоб підняти кошти на місцеву лікарню.

• На американському коледжі Хартвік був сформований фонд довіри, за допомогою якого можна було накопичувати величезні кошти з комбінативним інтересом протягом сто років. Багато економістів серйозно думали, що він з часом знищить всю фінансову структуру США.
  • По суті, відомий актор Він Дизель ім'я Марка Синклара.

• У сьомих ХХ ст. вчені провели дослідження, як виникає залежність від наркотиків. Вони подарували щурам, які мешкали в солітарних клітках в бідних умовах води з морфіном і чистою водою. Всі щури відвертають воду і в кінцевому підсумку загинув. Дослідники, потім провели той самий експеримент по групі щурів, що живуть в комфортабельних клітках з великою кількістю іграшок і розваг. Ці щури вибирали чистою водою і ніколи не пробували воду з морфіном. Матери
  • Танна поклонялася не деякими аморфними ласощами, але реальним пілотом Другої світової війни Джоном Фрумем. Вони називають його «королем казки Америки, загинув на землю Маланеського народу з чудовим вантажем». Вентилятори John Froome зношують посольство американських військових уніформ і побудують підроблені прогони з живою авіалінією. Вони вірять, що один день Бог повернеться і привезти з ним «попередні вантажі» – соди, радіо і вантажівки з положеннями.
р.

• Вчені провели дослідження, в якому вони виявили, що підживлення кабачків хліба в парках викликає їх незрівнянну шкоду і навіть може призвести до смерті птахів. У зв'язку з тим, що качки не отримують необхідних речовин від їх звичної їжі, які вони отримують себе, їх здоров'я погіршується.

Веб-камера