10 незамінних помічників літнього резидента з аптеки та апаратного магазину

На початку кожного літнього сезону я обов'язково дивлюсь на аптеку і апаратному магазині. Чому? Я скажу вам впевненість, що Найпростіші інструменти допомагають вирішити багато складних проблем з садівництвомй

Аптека була придбана. Тарай Вони хороші для додавання відварів і настойок трав проти шкідників і захворювань, тому що вони не тільки забезпечують хороший прилипання, але і мають властивості рубців від самих шкідників, а сірко-тар також добре виступає на груші галиці, звичайно, коли він не породжує занадто багато.

Аптека йодіна - відмінний засіб для обприскування полуниці перед цвітінням. Сприяє активному зростанню полуниці і захищає її від захворювань.

• Рецепт: 5-10 крапель йоду на 10 л води.
Зеленка У мене завжди є садовий фартух в кишені. Якщо необхідно вирізати тонку гілочку з куща, то простіше змастити ріжучий зеленим, ніж для запуску для садової варіння.

• Зелений змащує місця ріжучих і ковтків на кореневих бульбах і цибулинах.
  • І якщо шкіра гарбуза травмована - вам також потрібна зелена, рана швидко загоює і не буде проблем з зберіганням.
Це зрозуміло, що калій Завжди потрібно, це найдоступніші і зручні насіння і цибулинні трави.

• Розчин марганцівки калію (2 ч. ложки на 10 л води) профілактичний обприскувач полуниці після цвітіння проти сірої гнилі.
  • В темному рожевому розчині я купую картоплю перед висадкою для розбирання дроту, а картопля насіння перед укладанням на зберігання.
Борова кислота Дуже потрібні в котеджі. Якщо плоди кабачків або кабачків гнилі, якщо помідори в теплиці відчувають стрес від тепла, якщо плоди не пов'язані в перці і баклажанах, якщо на огірках кілька яєчників, роблять розчин борової кислоти і обприскують рослини.

• Рецепт: 2 г борової кислоти ретельно перемішують в 500 мл гарячої води і додають до 10 літрів засмаги.
Глюкоза і вітамін B1 Я додаю до підживлення добрив особливо цінними кімнатними і кімнатними рослинами.

• 5 л потрібно 5 мл глюкози і 1 мл вітаміну В1. 5-6 зрошення з інтервалом 2 тижнів і ваші рослини будуть вдячні потужним зростанням і рясним цвітінням.
р.

Господарське мило «Радянський» 72%) також необхідний для додавання настій і відварів для прилипання.

• Мило розчин водяних зелених овочів і розсади квітів, якщо у них є багато попелиць (150 г на 10 л води).
  • Я також використовувати його для миття квіткових горщиків і інструментів.
  • Таку мильну воду можна сміливо використовувати для поливу дерев і чагарників.
Кам'яна сіль Необхідно для поливу добрив строго під корінь буряків (100 г на 10 л води) на етапі 4-5 справжніх листків і місяця перед збиранням.

Також необхідно для поливу також строго під корінь цибулі, якщо є загроза пошкодження цибулі (дихати склянкою 10 л води).

Я посипаю сіллю на вирізати хрін, що росте на виворітному місці. Незалежно від того, як ви її занурилися, а деякі корені залишаються в землі, тому заливають столову ложку солі на ній.

Порошок гірчиці Необхідно не тільки для миття скла парникових або скляних судин, в яких ріжучі стоялися. Вони посипають сухим грунтом навколо господарів і інших рослин, які страждають на слиги.

• Проти агрусу вогне і пилки в червні обприскують ягідні кущі (100 г на 10 л води, наполягати 2 дні, процідити, розвести навпіл водою і додати 40 г мила на кожні 10 л.).
  • Таке ж настій я використовую для обприскування плодових дерев 15-20 днів після цвітіння з гусениці яблучного добрива і листозернистих гусениць.
  • Те ж настій гірчиці добре працює на попелиці, плащах і тягах, які атакують капусту, коренеплоди і квітники.
Бодибилдерши Необхідно не тільки для миття горщиків і садових інструментів, але і для профілактики і контролю порошкової роси на всіх рослинах, особливо в мокрій погоді.

• Рецепт простий: 1 столова ложка соди розчиняється в 4 л води, додають половину чайної ложки рідкого мила і обприскати один раз на тиждень.

Я зазвичай обприскую огірки міцним розчином:

• чайна ложка соди в 1.3 л води.

І для винограду бути солодкою соди дуже необхідно:

• 2 обприскування на листках зі швидкістю 75 г соди на 10 л води.
Ну, дешевий шампунь для котів і собак від бліх Ви завжди повинні бути на руках. У них є підвіконня, де саджанці стояли і будуть кімнатні рослини.

• 1 столова ложка на 10 л води досить знищити попелиці на кімнатних і кімнатних рослинах.
Ось короткий. Насправді, асортимент використання цих недорогих, практично нешкідливих речовин в садівництві дуже широкий.

Автор: Наталія Дороніна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8