Як дізнатися своє майбутнє в 10 років

Я хочу попросити вас, якщо у вас була чарівна кришталева м'яч, що показує ваше життя 10 років відтепер, ви будете в ньому?

Ви вже маєте кришталеву кульку, яка прогнозує майбутнє, і це прямо перед вами. Це люди з вашого середовища, які 10-20 років старше, ніж ви.й Перш за все, це ваші старші колеги.

Вони також вважають себе особливим десятиліттям тому, і я буду, що вони все ще роблять.

Тексти пісень, а це означає: Правда полягає в тому, що кожен з нас думає, що ми є особливим (Я не знаю!), але якось, після того, як ми знайдемо, що ми живемо медіакрів життя, як кожен інший.

Я пам'ятаю, коли я отримав роботу в якості зеленого студента з горінням очей, я подолала старшу колегу з втомленим обличчям і зайвою вагою скаржаться на інший: «Я не розумію, як можна почати ранок без кави? й

І я думав, "Нема". Я ніколи не хотів би це. Я особливий - система не може їсти мене!

Добре, добре.

• Через рік, ранок почався з кави.
  • Через два роки я взяв подвійний.
  • І через п'ять років я кинувся кожні два години, я мав сумки під очима, і я мав офісну живу.

Я знаю, що болить чути її. Ми хочемо вірити, що речі будуть різними в нашому житті:

Ми переконуємо себе, "Я не люблю це". Спец. Моє життя буде різним. й

Але це дійсно правда?

Не хочу сказати, що ви не хочете: "Я обов'язково не збираюся бути як Max з наступного відділення, який сидить тут протягом 20 років, що робить однакову рутину щодня."

Я використовую для того, щоб бути наївним, звіряючи в диві, чекаю на знак з вище. Я чекав змін. Незабаром досить. Ви можете дізнатися про це.

Ви не помітите, як 10 років пройдете і прогноз кришталевого кульки прийдеться true.

Гірка правда полягає в тому, що Не вистачає, щоб розглянути себе особливимй

Щоб дійсно змінити траєкторію життя, не варто боятися приймати незвичайні рішення – часто дуже ризиковані!

Я хочу знати, як ви бачите своє майбутнє в 10 років.

Уявіть два сценарії:

• Варіант 1 (10 років сонного життя): У вас є можливість, ви отримали. Як ви бачите свій успіх в 10 років? Як ви? Що ви робите?
  • Варіант 2 (10 років життя за замовчуванням чекаючи дива): Що буде твій життєвий вигляд, якщо нічого не змінить в наступні 10 років? Немає дива, без знака з вище. Подумайте про своїх колег, які старше 10 років. Пам'яті: Якщо ви не покажете себе і зробите щось особливе, ви навряд чи очікуєте, що ваше життя буде виглядати по-різному.Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gobackhome.ru/article/id/326/it/znaesh-kak-uvidet

Категории

Смотрите также

Новое и интересное