Недорогі люди

У третьому році коледжу я дізнався філософію. Цитувати Гегель на Як визначити значенняй

• По-перше, необхідно визначити значення речі в собі, а потім взаємозв'язок цього речі і майбутнього цього речі.

Даний підхід дозволяє визначити не тільки вартість речей, але і вартість особи, вартість часу, вартість спілкування і багато іншого.

Я викладав популярну філософію з моїми студентами протягом багатьох років, і я повторю цю цитату, як рекордер стрічки.

Учні допомогли мені зрозуміти цю фразу, коли вона розповіла мені про її спробу влаштувати особисте життя. Вона вже мала право на це, бо за 4 роки занять в групі її заробітку зросла 10 разів, вона купила квартиру, автомобіль і отримала 4 акції. За цей час вона була 38 років. До цього було невдале тривале життя з алкогольним чоловіком та невротичними скандалами з матір’ю.

4 дні поспіль зустрілися красиво - подорожі в свій автомобіль, ресторан, квіти і т.д. У 4-й день запитав її, якщо вона кохала його. Яка любов? Відповідь: «Це коли ви не можете жити без цієї людини», оповідала її, компетентну та пізнавальну визначення Зема, які вважали, що Любов – активний інтерес до життя та розвитку об’єкта любові.й Вона знає, що це те, як дешеві люди, швидше за все, алкогольні напої пояснюються в любові.

вона була дешевою людиною. Ви можете зробити риболовлю. Але вона пішла до нього.

Він жив у трикімнатній ізольованій квартирі, що належить матір'ю, зробив непарні роботи, не навчався в будь-якому місці і не мав чіткого плану життя.

Зустріч відбулася в кімнаті. Упродовж 2 годин мама з різними питаннями прийшла до нього без збивання 18 разів. Останній візит був пов'язаний з вимогою дати автомобільні ключі, адже для порушення трафіку через несправність цього хлопця, який знаходиться в стані алкогольної інтоксикації, автомобіль був відправлений на штрафний парк.

І тільки тоді вона стала чіткою для неї - дешева людина, яка заплутана в психологічних зв'язках з депофізичною матір'ю, і з алкогольним майбутнім у вигляді загальної дементії. Таким чином, його значення мали негативне значення.

Ми радіємо, що все було зроблено в 4 дні, а точніше протягом 12 годин, в той час як раніше вона зайняла кілька років, як це було в минулому. Але це може бути визначено до.

Коли я почав оцінювати своє життя в плані чисельної психології, я зрозуміла правильність цього принципу, я зрозумів, що якщо я керував цими принципами до того, як я досягнув більше і швидше.

Автор: Михайло Литвик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=1342872719141020&set=a.751407031620928.1073741826.100002549157155&type=3&theater