Найнадійніший спосіб «суспекту», який ви перебуваєте на межі вашого життєвого сценарію через повторні події. І в певній точці ви починаєте розуміти, що це не про інших, але про вашу «особистісну програму». й
Ми називаємо цю програму сценарій життя, в якій, згідно з усіма законами театру, є їх персонажі, сцени, їх ролі. За роки (або навіть у всьому житті) ми відіграли те ж саме шоу з маленькою варіацією. Природне бажання – змінити запис.
доб. 4
Як? Для початку визнайте свій сценарій: Що таке ваша роль, що вмотивує вас грати так само, як ви робите, і де є точка, на якій ви «забудете в наступному клапі»?
Жінка доходить до мене. Як виглядає 30. "Я не можу, - сказав він, "Одружився." Дуже дякую. Я збираю довгого вигляду. І коли він нарешті вирішує, що це людина, з якою будувати довгострокові відносини, він зникне. й
Шукаю жінку, не можна вірити, що для неї складно знайти партнера. Молодий. Красивий. Це сталося. Самодостатній. КОЛО компанії. Захищені. Будь-який, все. А ти! Ну, побачимо це!
Хто такий тип жінки я описав? Вона жінка сильної волі. Вона використовується для відновлення на себе. Вона цінує досягнення, які вона зробила своїми руками. Звісно, він знає свою гідність і здатний стояти собі. Хто отримує свою долю не довіряє. Сильний, що я можу сказати?
Чи знаєте ви, що сниться жінка? Успішно, спокійно! Позбутися від тягару відповідальності, припинити прийняття рішень, зануритися до надійного чоловічого плеча. Так вона шукає в житті. Ретельно шукаю... Довгий час зберігає на відстані, зберігаючи фасад незалежної і міцної природи.
Що таке враження? Леся! Грай і сила! І настає тітка, прей принесе, і в диках життя знайдеться спосіб, не загубиться. За нею, як за кам'яною стіною! Сильні чоловіки бояться таких: необхідно конформувати! У нас є друзі та партнери бізнесу! Сім'я життя з такою жінкою буде прагнути побудувати чоловіка, який потребує підтримки і догляду.
Так вони зустрічалися. Залишити коментар Він чітко показує свою найкращу сторону. Вона, як ми знаємо, зберігає його на відстані, дивитися. До цієї точки, викривлення солітера в обох: вона бачить сильній людині (на відстані вона також не закривається і не дає йому, отже, вона не може бачити справжню сутність). І побачив він самовмістився фасад протягом тривалого часу. І сниться вірно... поки вона вирішить, так, це його, хтось я можу остаточно довіряти і відкрити!
Що робити після цього? Попадання на грудях. Не складно вгадати, що відбувається до нього. Скарб і бігти ... Так було 2 солюди...
Ви запитуєте, що сталося з клієнтом. Вона одружилася в три або чотири місяці. Для кого я хотів.
Іноді для того, щоб втратити владу над вами. Я порівняю свою роботу до гнізда. Допомогти людині підняти над зношеним треком, щоб він бачить, як він розташовується, як глибоко, яка вага. Він бачив, що він міг зробити, і він побачив, що він може зробити. Після цього - якщо ви хочете, розкачати маршрут і далі, якщо ви хочете - виходите і виконайте нові способи.
Іноді людина повинна допомогти розвивати нову територію. Перш за все, страшно. По-друге, необхідно приймати рішення (після всього, все встановлюється в ратуші, не потрібно думати). Третя, розвиваємо нові життєві цінності та навички.
У разі, якщо я просто описав, клієнт повинен визнати, що вона не могла бачити свого партнера на занадто довгому відстані, і переосмислити міф, що єдиний спосіб відчувати себе безпечно, щоб зберегти її відстань.
Вчився дізнатися нові шляхи догляду за собою, крім «зловити її кулак», а також нові способи висловити її очікування, побажання, тривоги її партнера. Ніна з нас безкоштовно. У вас є питання, чи можна керувати ним або керувати ним.
Автор: Олена Чумакова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: uatrainings.com/stati/110-jiznenni.html