Цей хлопець прихований Його Пропозиція в 148 Фотографії

Рай Сміт, 38, вирішив запропонувати своєму подругу Claire і хотів знайти найбільш романтичний спосіб. Він приховав заставу "Чи не забереш мене?" в 148 фото разом, і Клер не мав ідеї.

Веб-сайт Я був вражений цим хлопцем. Похід вперед, коли він запитав прямо, Claire негайно сказав так.

р.

У червні пара виявила себе очікування дитини. Ось коли Рай мав це велике уявлення. "Я розповів, що я знаходжу фотографії, щоб подивитися зростання дитини", - сказав Рай.

За п'ять місяців він приховав слова «Чи не забереш мене?» на кожній фото він поділився. Він мав взяти дві ідентичні постріли, з і без застави, щоб Claire міг бачити фотографії, теж.

Рей був впевнений, що Claire буде здогадувати, але це не сталося. На Різдво запитав дівчину безпосередньо.

Р

На Різдво вранці він зібрав всі фотографії разом і відкрив їх на ноутбуці. А потім він опинився на одному коліні, розповів про всю історію і запитав найважливіше питання.

Claire негайно сказав так, що вона не повинна думати про це. Дівчина вразила романтичним актом її майбутнього чоловіка.

ЗАМОВИТИ Мій сучасний
Фото попередній перегляд Рей Сміт

Дивитися також.
У Лондоні бездомний чоловік не давав закоханих замерзнути. І це те, що вони зробили.
Неперервний виклик перетворився на довгоочікуваний щастя для сім'ї цього пожежника
Маленька дівчина писала лист до офіціанта, який прийшов на допомогу

www.adme.ru/zhizn-semya/mama-malenkoj-devochki-napisala-trogatelnoe-pismo-oficiantu-kotoryj-prishel-ej-na-pomosch-1447765/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное