Людина і спокуса: анекдот від життя

Перевага в магазині не дуже гарне місце для зустрічі. Але деякі не дають надії і ще намагаються знайти любов, де можливо. Веб-сайт Пропонує читачеві смішну історію про чоловіка, який намагався «клеїти» обсесивної леді.

14 лютого я припинив терку в дворі для їжі. В передній частині мене в лінії стояв пара в досить шаббі одяг і купуючи спирт. На перший погляд, було зрозуміло, що вони були «культурно» відпочивали всю останню ніч, і зараз вони прагнуть продовжити бенкет.

Тоді дама перетворилася на гістеричний режим і почала їсти на чоловіка, відлякуючи його всім гріхам. Він мляво щітнув її від. Я стояв у спинці, не дуже дайвінг у шоу. На жаль, цей божевільний сказав, що в сердцятому віскі, «Я не можу знайти когось краще, ніж це?» і перевернувся до мене.

Бажаєте провести цей вечір в компанії красива леді?

Я думаю, що ми робили. Я не хочу, щоб потрапити в свої борти, я, ймовірно, або отримати в очі від свого хлопця, якщо я погоджуюсь, або в лобі від дружини для рефосингу. Тому, як непристойний і небезпечний, я похаблю слово «не» під ніс.

- Чому б ви не сказали? Сьогодні День Святого Валентина, День всіх закоханих!

- Ви знаєте, що я, ймовірно, віддаю перевагу витрачати на ніч самостійно зі склянкою доброго коньяка, запам'ятовуючи всі мої "любителі", більше не в змозі внести мій мозок ...

Чоловік дивився на мене і сказав спокійно, спокійно,

до Це ... Чи можу я приїхати з вами?

Свою дружину, з словами «У вас є парасайт!» захопив руку чоловіка і витягував його до виходу. Багато предків не перетягують своїх жертв з такою силою, як ця леді перетягувала її вірною. Я ніколи не бачив їх знову в магазині, вона, ймовірно, ate людина, як жіночий мантис.

Веб-камера