Ставки до новачків: Недосвідченість без приниження

Ви можете бути нестерпними новачками - люди, які недосвідчені в деяких бізнесах?

Ви коли-небудь зіткнулися з чужою небезпекою?

Я хочу писати про відсутність досвіду Я думаю, що ця тема дуже важлива. Таке ставлення впливає на те, наскільки легко це в нашому середовищі для розробки, щоб дізнатися, щоб почати щось нове. Я знаю з власної практики, Як важко для людей, які бояться бути недосвідченимий

У зв'язку з цим страхом, багато хто з нас будувати все життя, щоб ніколи не вийти з зони комфорту, тільки ми знаємо, як зробити.

У мене є враження, що в нашому суспільстві є жорстке, якщо не сумно ставлення до новачків. Тому хочу описати психологічний фон цього зв'язку, а також надати психологічні рекомендації - що робити, якщо ви зіткнулися з цією проблемою.

По-перше, я хочу визначити, що я маю на увазі недосвідченості. Це узагальнена характеристика розвитку навичок людини, яка ще не була достатньо навчена в будь-якій діяльності. Я буду писати про недосвідченість в широкому сенсі - в різних видах діяльності: в професії, в сімейному житті, в спілкуванні, і навіть в водіння автомобіля і за допомогою комп'ютера.

Неперевершена людина може викликати багато проблем для інших. Він часто невірний, часто діє безглуздо. Природно, у відповідь на ці проблеми,на околиць виникає подразненняй Але сила, напрямок і способи вираження цього подразнення може відрізнятися.

Він може бути м'яким подразненням, або це може бути роговий і ненависний. Ви можете висловити подразнення без впливу на людину. І ви можете роздратувати сумно - спрай і трамваї. Цей дроїд може мати різні цілі:

• Або допомогти людині дізнатися швидше.
  • Або покарати людину за свою нездатність.
  • Або збільшити свій статус за рахунок новачка.

Які всі ці нюанси залежать? Я думаю, що це з поглядів і вірувань, ми маємо про недосвідченість, що ми бачимо в ньому і як ми розуміємо її.

Встановлення консервованої оцінки будь-якого об’єкта або заходу - позитивного або негативного (одна з визначення). Нерідко наші емоції відносні – вони залежать не стільки від властивостей об'єкта, але від того, як ми оцінюємо її, від установки.

Коли ми побачимо, хто несвідоме ставлення до себе:

• Якщо у нас є віра, що недосвідченість є природною частиною навчання щось нове, потім ми класифікуємо її як прийнятна поведінка, і ми не судимо про людину. Ми можемо сердитися в ситуації, але ми розуміємо, що не існує підстав для цих неприємностей - він не чарівний, але тільки навчається.

• Якщо у нас є віра, що недосвідченість є ознакою невагомості, низького статусу, сором'язливості, Потім, у відповідь на інептну поведінку, ми сердитися або відчувати контемпту. І ці емоції спрямовані на людину, а не ситуацію. Нездатність оцінюється не як тимчасовий фактор, але як майно індивіда. З цим ставленням ми робимо помилку атрибуту — ми помилково приписуємо складність ситуації до особистих атрибутів людини. Важко реалізувати таку упередженість, якщо вона зливається з непідставними нормами суспільства.
У нашому суспільстві, досвід цінується, і такі якості як майстерність, майстерність, адекватність. Недосвідченість - це протилежність досвіду, на перший погляд, і це здається логічною для його розмежування. Більш того, у багатьох психологічних травмах – наша система освіти вимагає досконалості від людини, не визнаваючи права на імперфікацію і недосвідченість зокрема. Нерідко неприпустимо, що хтось інший недосвідчений люди так захистить себе від своїх репресованих сором'язливих – хтось на ранньому дитинстві, щоб недосвідчена і затіняє їх. Ідентифікацію з агресором. Але недосвідченість є неминучим етапом отримання досвіду. Неможливо стати досвідченим без переїзду через період недосвідченості. В іншому випадку ми будемо народжувати відразу маскулін і кваліфіковані, а дипломи з сертифікатами будуть видані нам прямо в лікарні.

Виходить Контемпт для недосвідченості: Наслідки помилок мисленняй Як ви вийшли з цього когнітивного пастка? Ви можете переосмислити це ставлення з дорослої точки зору. Дискримінаційне ставлення до недосвідчених часто приходять з батьківського положення – від ставлення «Я ОК, не ОК». Він може проявлятися в садизмі, але це абсолютно патологічний варіант. Може проявлятися в охороні, в паннібрації і знайомстві, недбалості, в наставці і моралізованій, а також в подоланні.

Що таке позиція у дорослому житті? Розуміння та неоцінка. Цей чоловік тепер навчався, і я також один раз навчався. Я не хочу подбати про нього, я не маю причин, щоб його розгубити - він ОК. Якщо є можливість і бажання, я допоможе, якщо ні, не буду.

Коли ви починаєте щось нове, важливо знати негативне ставлення до недосвідченості – воно може поширюватися на себе. Я бачу себе як недосвідчений, і недосвідченість поганий для мене. Так що мені потрібно розмахнути. Дуже болісно вловити ці реакції від інших, якщо глибоко вниз ми згодні з тривожним ставленням до себе. І навчання і розвиток теж дуже важко - можливо, недостатньо мотивації.

Важко викликати негативне ставлення оточуючих, критикувати її, якщо ми ділимося нею. Закликати його, Ви повинні почати з себе - реалізувати бульб в собі і припинити з ним.й Якщо ми переосмислюємо нашу віру про недосвідченість, ми ослаблюємо нашу залежність від судів інших.

Наприклад, якщо хтось лікує вас, і ви неприємні, то можна подарувати зворотній зв'язок. Поговорити про свої емоції в зв'язку з таким ставленням і нормалізувати ставлення до недосвідченості - нагадувати, що кожна людина вчиться чогось і засвоюється. Якщо людина не погоджується з вами, і ви все одно подбаєте про свою думку, то ви не повністю переконані себе. Психолог може допомогти у поверненні такого важкого ставлення до себе. Як правило, персистентна аверсія до недосвідченості пов'язана з ранньою травматичною травмою розвитку - з неживим консервованим шеймом для їх неадекватності з вимогами значних інших.

По дорозі, навіть у моїй пошті так буває, що ми говоримо тільки про негативні аспекти недосвідченості. Ну, вона. Ви можете знайти безліч переваг і переваг:

• По-перше, недосвідченість – це гнучкість сприйняття, свобода від блінкерства, відсутність професійних деформацій.
  • По-друге, навчання, становлення від недосвідченого до досвідченого процесу.
І в цілому це унікальний стан відкритості, свіжості, свободи, легкості. Видання

й Данила Гуляєв

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: danilling.livejournal.com/47585.html