Рулі три: Як позбутися від поганих ідей і знайти хороші ідеї

Правда три: Як позбутися від поганих ідей і знайти добре Tony Stubblebein - підприємець, тренер, розповідає про простий життєвий хак, який заохочує творче мислення у людей.

«Ця швидка і проста техніка займає важливе місце в управлінні інструментарієм. Я зателефоную правила трьох.

Одна ідея - погана ідея. Люди часто говорять, що вони мають ідею, і вони хочуть розпочати роботу над ним. Іноді ця ідея звучить абсолютно ідіотична. Але якщо ви починаєте шукати недоліки в ній, то вам подобається скраб. Ви не можете переконувати людину, яка ідея погана, а потім ви (у відділі, у вашій компанії) ще одна погана ідея - або ви досягнете успіху в облаштуванні людини, і ви не маєте ідей взагалі.

Обидва варіанти не дуже хороші. Два ідеї є аргументом Іноді два люди діляться ідеями і шукати недоліки в одному з ідей. Або, частіше, ніж ні, якщо вам не подобається ідея, ви пропонуєте свою альтернативу. Ось як починаються багато кварель.

Для людини, яка спочатку запропонувала ідею, дуже важко відмовитися від неї, бо здається, що його ідея не слухалася і розуміла. Тому він не докладає зусиль для прослуховування та розуміння альтернативної ідеї.

А потім є безкінечний аргумент, не нормальний, здоровий диск.

Три ідеї – мозковування. Моя техніка така:Замість того, щоб знайти недоліки в ідеї, запитайте, як це стосується інших ідей.

Я хочу почути принаймні три ідеї. 90% часу, вони просто старять і клапають очі — вони навіть не мають альтернативної ідеї. Коли це відбувається, я почав робити дійсно погані ідеї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З якоїсь причини погані ідеї знімають психічний блок. Я думаю, що люди блокують своє творче мислення, оскільки вони намагаються редагувати нові ідеї, які ідеально підходять для власних ідей або вимог. Люди хочуть сказати розумні речі, що не приступають.

Але ідеологічна цензура – це кінець мозкового штурму. Так погані ідеї вирубати його.

Це те, що відбувається, коли у вас є три ідеї. Незабаром у вас є сім ідей. Погані ідеї не підходять нікому, тому люди починають пропонувати хороші ідеї. Люди часто забувають свої ідеї. Деякі ідеї є поєднанням інших ідей, в яких беруть участь всі учасники.

Незабаром всі розуміють, що вони просто не розуміють оригінальних вимог. Найкращий спосіб формування вимог полягає в тому, щоб придумати ідею, яка, очевидно, не відповідає цим вимогам.

Повідомляємо, що необхідно почати з правильним вимогам, не з чим їх виконувати. Але насправді люди відразу починають думати про виконання, тому мозковий штурм допомагає багато людей дійсно зрозуміти, що важливо і що ні.

Тепер концентрат. Коли ви мозковите, щоб вирішити проблему або створити ідею, процес має дві сторони. По-перше, ви повинні зробити флеш-пам'яті, щоб створити якомога більше ідей. А потім сфокусуйте і оберіть шлях, який ви дійсно йдете.

Поки ви звикли до створення ідей, що генеруються. Ти тут. Ви все ще повинні вибрати найкращий.

Але на відміну від великої кількості мозків, правило тридеї практично завжди веде до цього вибору природно. Тексти пісень, а це означає: Це майже як магія.

Коли я роблю це розробниками, ми зазвичай закінчуємо розчином, який швидше, дешевше і простіше реалізувати. Так не потрібно сперечатися – просто найкращий варіант.

Якщо я застосовую це правило, коли ми говоримо про дизайн продукту, ми занадто майже завжди знайдемо дизайн простіше або явно більш доречно в одному або іншому випадку.

Ось все. Розкажіть людей, які ви працюєте з тим, що ви прихильнитеся до правила тридеї: одна ідея - погана ідея, два ідеї - аргумент, три ідеї - мозковзання.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/6722

Категории

Смотрите также

Новое и интересное