Дощові звички

Дощові звички. . й

Я не знаю всіх, хто хоче бути бідними, нещасливими, самотніми або хворими. Але чому так багато людей приходять до цього способу життя?

Я вірю в причину і ефект, тому є причини, чому це відбувається.

р.

Життя - це те, що з одного боку коротко, а з інших дуже довгих і багатьох змін, в будь-якому напрямку, що відбуваються в ньому досить непомітно. Люди дійсно помітили і пам'ятають тільки драматичні або яскраві позитивні події.

Шукаю успішну людину, здається, що він завжди був. Неприпустимо, що він працював протягом декількох років без значного прибутку, заробляючи ім'я та авторитет, підтримував себе у складних періодах і не відмовлявся. І кожен день я виріс трохи, я виріс багато, і я отримав краще, міцніше і розумніше, ніж я був вчора.

Але в житті повні події, справи, відносини, ми рідко помітили повільні зміни. Наші та інші. Завжди здається. .Як це сталося? Тут була звичайна людина, і тут- . Пощастий. Ми також хочемо бути успішним, безпечним і поважним.

Але!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це не працює. Що б ви не робили, ви знаєте, скільки ви повинні вчитися, долати, вижити... і це довгий і жорсткий.

І в результаті ми маємо: «Це не виходить швидко, але повільно в'язкість. й І часто, з нездатності помітити невеликі зміни, найяскравіші починання кидаються до того, як є видимий і непомірний результат - це те, як він був, і це те, як він став в рік роботи, наприклад.

На жаль, відсутність успіху – це не єдиний наслідок цього звичаю невибагливих змін. Ви були молодими і все дрібно. І раптом ви помітили... зламані стосунки, хворе тіло, нереальність, відсутність вражень, відсутність доходів і т.д.

Інша звичая, яка запобігає підвищенню життя і відчиняє щось нове, – це звичаї життя «поганий» і страждань. З кризи в країні, від філти політиків, від поганої освіти в нашій країні, від корупції, від олігархів, від поганої погоди, від нестачі грошей, від часу... список може бути довго.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Навіть коли життя іноді краще, людина соромно приховує радість від публіки і, таким чином, не дозволяє себе повністю насолоджуватися перемогами і досягненнями, якістю життя. Він все ще скаржаться і вуса, вона є звичкою, як «вічно».

Ще одна звичок добре тримається хвіст – страх змін.

Як багато професіоналів не дозволили досягти більше, скільки людей не вдалося замінити незадоволені стосунки з іншими, більш комфортними?

Моє улюблене питання, що робити?

У психології відомий ефект 21-40-90.

Децифер: 21 день утворюється нова звичаю, за 40 днів невралові зв'язки, які годують старою поведінкою, і після 90 днів нові дії міцно кореняються в житті. Потім дія йде на машинку, яка називається «габітом». Тільки зараз може бути те, що потрібно, вигідно для тіла, розуму або душі.

Нові звички поступово стають частиною особистості, що значно впливає на навколишнє середовище. Зміни життя. Що ми робимо? Зверніть увагу на шкідливі звички провалу і замінити їх новими, вигідними. Як?

Невірно: "Я відмовлюся ..."

Я збираюся зробити це зараз. « » » » » » » » » » » » » » »

Старі звички важко розбити, тому важливо розуміти.Все, що змінюється, займає час. Іноді вони можуть навіть повернутися в деякі стресові ситуації, але це буде набагато простіше долати це, якщо ви не запустіть стару за такою ж формулою «21-40-90».

Для того щоб не пустити руки вниз, в першу чергу. Необхідно розвивати такі хороші звички, як занурення навіть найменших результатів, настроювання психічних цілей і святкування їх досягнення.Ось як це зробити, дайте свою фантазію. Успіх Видання

Автор: Ольга Ільченко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/article/70914/