Прикольна історія про жарт пілота

Іноді люди навіть найсерйозніших і відповідальних професій не оберігалися за задоволення своїх колег або клієнтів. Головне, що ці жарти не йдуть занадто далеко, або вони можуть бути вогнеті! Сьогодні Веб-сайт Історія говорить читачеві, що один пілот втратив свою роботу. Приїжджайте, я отримую!

В аеропорту Іркутськ одночасно працював жартувальником - спів-пілотом. Нерідко перед посадкою він обходив старий літак Ан-2, на якому він в'явся, з важливим зовнішнім виглядом витягування пасток - тонкі кабелі, які дають крило жорсткості. Він зробив це, не звертаючи увагу на великогабарити з невеликих сіл (основний контингент пасажирів). Бабця дивився на нього з дивним виглядом, і він просить їх кожен раз:

до О, як ви будете літати?

до Що це, мій дорогий? мій бабуся запитав.

- Дивитися, літак всі дроти! і вказується в паху і антени.

Для таких жартів цей пілот був переданий в багажну службу, призначену передпліччю, але навіть там він не працював довго, він був непристойним, після однієї історії.

Після завантаження багажу на літаку рейс був відкладений, після чого перевернувся через зміни погоди. Бригадир втомився від цього клопотання, і він вирішив взяти з собою знімок у вантажі, що тримається на його валізи. На решті робітників думав, що він вже пішов і пішов на відпочинок.

Нарешті, дошка була надана дозвіл на виїзд. Перед тим, як літак був вже на ходу. Я подряпинаю голову, думав, що він не хотів відмирати від гіпотермії (температура в багажній кімнаті приблизно дорівнює температурі перекриття), але літак вже зняв.

Потім форель розірвав люка в покрівлі відсіку - це, в підлозі кабіни, і підійшов в неї до теплоти. У цей момент пасажири просто прогулялися і перевірили, якщо всі пасажири закріпили свої ремені. Картина маслом: на підлозі кабіни ковролін рухається, стюардеса стрибає в сторону з диким скребком, килим відсувається і людина у вигляді співробітника аеропорту з'являється з-під неї, відбиває катування навколо кожного, витирає піт з чола і говорить з рельєфом в голосі:

- Хто, ледь зловив! й

Зареєструватися МІКРОТЕХ (Україна)