Спосіб вирощування томатів без поливу

Сухе право на томати

У літньому літньому жителях, що прибули у вихідні дні до своїх садових ділянок, в першу чергу поспішають з поливом в теплиці на томати води. Ця окупація, особливо для літніх людей, досить виснажливе, повернення в урожай для даного стажування часто заслуговують.Про мій метод вирощування томатів без поливу.

Суть методу полягає в наступному:

При періодичному поливі (принаймні рідше - один раз на два тижні, так як більшість садівників зазвичай роблять), немає стимулу для росту на корені томата, до початку плодоношення немає вологи і поживних речовин для розвитку стовбурової і листової поверхні при відсутності плодів.
Коріння починають рости тільки з моменту масового зав'язування фруктів, тобто при значних затримках. В результаті плодоношення затримується, а зменшення врожаю.

При відсутності поливу коріння починають шукати вологу до початку плодоношення, рости в усіх напрямках потужна коренева система розвивається своєчасно, здатний повністю живити рослину не тільки під час росту стебел, але і під час заливки плодів.

Врожай в цьому випадку завжди вище, ніж у рослин з поливом.

Звичайно, не все так просто, як здається на перший погляд. Під час нормальної посадки особливо в теплиці і в спекотній сухій погоді рослини не витримують і вмирають. Але це рідкісний виняток.

Ми робимо цей досвід: Ми відрізаємо від томатної рослини будь-яку втечу, наприклад, сходинки, і занурюємо її в грунт на половину стебла, зверху заливаємо воду для ущільнення і змочуємо грунт.
Цей стебло не зволожує, в кінцевому підсумку дасть коріння і буде розвиватися нормально.
Чому? Так, бо сам стебло (похова частина його) замінено функції кореня під час посадки. Тому варто повністю використовувати цю біологічну функцію томата при його вирощуванні.

• При посадці розсади з нижньої половини її я відірвав всі листя, викопавши під кущем подовжнього окропу отвір трохи більше половини стебла.
  • Я висипав половину відро компосту в пазу (компост я варю, не заливаючи її шари мінеральними добривами, тому я кладаю його відповідно до потреби, без побоювання перегодовування), ручний або два деревних золи, 1 грам перманганату. Подивитися все вгору. Я поклав половину відро води в пазах.
  • Після поглинання вологи я кладаю нижню частину стебла строго горизонтально, орієнтуючись на верхи на північ.
  • Якщо висаджувати розсаду без коми землі, то необхідно породити глиняний чаттер, зануривши половину стебла в нього, потім порошуючи покриття сухою землею (для кращого спілкування з грунтом).
  • Я поклав шар землі 3-5 см.
  • Верхня частина стебла пов'язана практично під прямим кутом до кілок, керованих відразу (або згодом прив'язується до шпалери). Зверху заливають ще одну половину відро води під кущем, намагаючись не отримувати вологу на листках.

Всі кущі не поливають протягом усього сезону, до тих пір, поки урожай не буде.

Слід пам'ятати, що якщо ви посадите рослини більш глибокими, то ефект посадки не буде, так як на глибину 10-15 см мікроорганізми практично відсутні, і вони в основному живлять рослину.

Перший раз після висадки рослини радують око, практично не змерли навіть на сонці.

Але потім, коли я висохлю в отворах землі, я помітив, як листя помідорів трохи усаджують. Я хочу поливати їх в цей час. І тут, звичайно, не стоїть - дає рослинам вологу.

І в вагу.Адже що відбувається з появою рослини досить природно. Коли грунт висихає, є боротьба за виживання. Рослина шукає вологу, коріння інтенсивно ростуть, енергія, пластичні речовини витрачаються на це, що в цей час ще не повністю поповнюється.

Але трохи часу пройдуть, помідори будуть рости сильніше, ваші домашні тварини прийдуть до життя і будуть радувати очей.

Вартість запропонованої методики полягає в тому, що вона дозволяє вирощувати хороший урожай навіть від самих здавалося б непристойних саджанців - слабких або перерослих.

Через 2-3 тижні саджанці будь-якої «замшевої» стають як пальмова дерево. Для того, щоб подолати складний психологічний бар’єр і затриматися від поливу.

Помідори без поливу можна вирощувати на будь-якому типі грунту з будь-яким рівнем на ділянці ґрунтових вод. Іноді в деяких теплицях з стебловим грунтом, грунт висихає і перетворюється в пил. У таких місцях висихають навіть бур'яни.

Тут іноді, про один раз на місяць, ви все одно повинні підтримувати вологі висаджені рослини.

В цілому, якщо ви хочете отримати максимальну урожайність томатів, можна почати поливати їх не раніше, ніж в момент масового витягування фруктів, коли рослина в основному утворилася кореневу систему.
Але все ще не поливати їх, інакше плоди стають водяними і менш смачними. І без цього помідори виростають так багато, що обробляємо їх тільки для соків, і заготовляємо досить для сімейства протягом усього року до наступного врожаю. Видання

Автор: Олексій Казарін

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8