Характерні переваги ферментованих овочів

Caroline Barringer (Caroline Barringer) Спеціаліст з приготування їжі та харчування. Я вперше зустрівся з Caroline у листопаді 2011 року на заході Weston Price Wise Traditions, де я мав шанс продемонструвати дивовижну репутацію компанії.

Я відразу встановив їх в мій раціон, і через шість тижнів я був радий відзначити, що цей незначний змінює різко зменшене утворення нальотів, моя постійна проблема.

Теоретичні переваги здоров'я ферментованих овочів Виготовлені або sauerkraut продукти давно відомі практично в усіх оригінальних дієтах, де вони завжди були високо ціннішими для своїх здоров'я.

Процес бродіння виробляє корисні мікроби, які надзвичайно важливі для здоров'я людини, оскільки вони допомагають балансувати мікрофлору кишечника, тим самим підвищуючи загальний імунітет.

Крім того, Ваш гют буквально ваш другий мозок. Виготовляється ще більше нейротрансміттера серотоніну (що відомо, бути вигідним для вашого настрою) ніж ваш мозок. Неперевершене здоров'я добре підходить як для розуму, так і для тіла.

Sauerk також є одним з кращих ентеросорбентів і детоксикаторів, які доступні, тобто вони можуть допомогти вашому організму позбутися від широкого спектру токсинів, включаючи важкі метали.І не потрібно споживати їх у великій кількості.

Кароліна рекомендує вживати чверть до половини склянки (60 до 120 грам) сауеркра або інші культивовані продукти, такі як сирий йогурт, один раз на три рази на добу. Уважайтеся, що оскільки культурні продукти дуже ефективні детоксикаційні агенти, ви можете випробувати симптоми детоксикації, або «зцілення кризи», якщо ви починаєте споживати їх у великих кількостях одночасно. Кароліна рекомендує починаючи з дуже невеликих порцій і доведення до чверті або половину склянки на порцію. Це допоможе мікрофлори кишечника регулювати.

«Якщо ви вводите ці продукти занадто багато і занадто швидко, ви будете відчувати симптоми помирання, які незручні і плутані. Це де люди відмовляються йти далі. Через дисбіоз, іннатальний інтелект їх тіла підкаже, щоб з'їсти більше культивованих продуктів. Так вони приймають і їсти цілу траву. Тоді вони мають цілющу кризу і вже бояться навіть спробувати культурні продукти, попереджає Кароліну. Починайте повільно – так ви не уникнете головного болю та блідо-ап... ви помітите, що ви будете дефекатувати більш природним чином, ви будете мати правильне крісло, змінити його форму, і все це буде корисним ефектом. Довірте свій внутрішній голос, і якщо ви бачите або відчуєте щось неправильно, не дайте на культурні продукти, кажучи, «О, це не працює для мене – у мене є реакція на них». Це не те, що ваше тіло говорить вам. Ваше тіло говорить вам: й

5868686812

Різновиди продуктів вирощування В ідеалі, ваш раціон повинен включати в себе широкий спектр культурних продуктів і напоїв, тому що кожен продукт збільшить ваш кишечник з різними мікроорганізмами. Деякі ферментовані продукти, які можна легко приготувати в домашніх умовах:

• Культивовані овочі (в тому числі тертий дитячий корм)
  • свінгери
  • Комоди, такі як сальса і майонез
  • Сметана, такі як йогурт, кефір та сметана
  • Риба, такі як скумбрія і шведський гавлакс
Як вирощувати власні овочі Можна, звичайно, використовувати повільну варильну машину, але Кароліну рекомендує культивувати овочі безпосередньо в скляних банках з гвинтовою кришкою.

Тут є короткий рецепт sauerkraut овочів від Caroline:

• Наклейте овочі в.
  • Вичавити сік селери. Він буде служити бринзою, так як він містить натуральний натрій, який захистить овочі від кисню. Це усуває необхідність морської солі, яка запобігає росту патогенних бактерій.
  • Кисті овочі, сік селери, а також ізокуленти (зірки, такі як гранули кефіру, сироватка, або куплені порошки, такі як наш повнорослий пробіотики, які відмінно підходять для овочів) в літр може з широким горлом. Ви можете використовувати штовхач, щоб щільно заповнювати банку і усунути повітряні кишені;
  • покрийте каню з листям капусти, перевертаючи краю всередину. Переконайтеся, що овочі повністю покриті соком селери, а сік заповнює всю баночку до вершини, не залишаючи повітряних бульбашок;
  • Закрийте банку кришкою і отримайте її в теплому, злегка вологому місці протягом 24-96 годин, в залежності від культурного продукту. Ідеальний діапазон температур 20-22 градусів Цельсій, максимум 25 градусів. Пам'ятайте, що теплові вбивці проростків!
  • Магазин готових овочів в холодильнику для уповільнення процесу бродіння.
Ось кілька порад з автоліну, як зберігати банки для оптимального бродіння:

«Дуже кладуть банки в охолоджувачі і НЕ кладуть його на підлогу (це як правило, занадто холодно на підлозі, тому що вона стає теплою).» Обгорніть банки в охолоджувачі в старому рушнику і поставте ще одну баню гарячої води, щоб всередині було тепло. Змінити канал гарячої води, коли ви думаєте про це без житла на ньому. Можна покласти банки в сковороду або запікання цвілі, загортати їх в рушник і розмістити їх в духовці (від, звичайно) з підсвічуванням перевертають. Нагрів від лампочки зігріє овочі. Ще один варіант полягає в тому, щоб покласти стільки банок, як вписуватися в осушувач і встановити його на мінімальну температуру, але більшість осушувачів підходять не більше пари банок. Краще варити багато банок в той час, тому що приготування овочів є трудомістким процесом. Я віддаю холодильника або духовки. Вони завжди працюють. й

Останні, але не менше: Не варто їсти безпосередньо з баночки! Організми з рота можуть потрапити в баночку. А замість цього беремо чистою ложкою, беремо стільки, скільки ви будете їсти, а потім, після того, як переконатися, що решта овочів подрібнюються, закрийте баночку.

Смачні культивовані овочі: хитрощі та поради 1,1 км Не менше 80 відсотків рослинної суміші повинні бути капусти. Морква, солодка картопля, буряки, ріпаки та інші тверді коренеплоди також можуть стати чудовою основою для вирощування овочів, але вони не як економічні.

р.

2,2 км З п'яти по шістьма головами середньої капусти, 10-14 літрових банок з квашеної капусти будуть отримані овочі.

3. У Можна використовувати червоно-зелену капусту, але переконайтеся, що вона щільна і важка, з добре вписаними листям. Легка, сипучих сортів перетвориться в гриб, який погано закидається.

4. У Додати інші овочі до смаку, такі як червоний, жовтий або помаранчевий солодкий перець, Американські горіхи, цукіні, кріп, петрушка, кучерява капуста, червоний або жовтий буряк. Закупівля: Не переборщити його солодким перцем, адже його смак може пересуватися смаком інших овочів. Один невеликий перець за 12-14 банок вже багато.

5. Умань Використовуйте тільки органічні овочі!

6. Жнівень Викласти овочі тільки очищені, так як шкіра може додати гіркоту.

7. Про нас При додаванні ароматичних рослин, таких як цибулю, часник і імбир, пам'ятайте, що бродіння збільшує аромат кілька разів, тому будьте обережні і не переборщити його! Кілька зубчиків середнього часнику достатньо, щоб зробити м'який смак часнику відчувається в десять банках або більше.

8. У Луки, як правило, відчувають себе дуже сильною, незалежно від того, як мало їх покласти, тому Кароліна не кладе їх в її сумішах.

9. Навігація При додаванні трав, використовують тільки свіжі органічні і в невеликих кількостях. Смак суміші дасть: базилік, шавлія, розмарин, чебрець і орегано.

10. Для збільшення вмісту мінералів, вітамінів і клітковини додайте море овочі або морепродукти. Ви можете додати шматочки цілого червоного водоростей або використовувати пластівці. Вакаме і морська пальма, які не мають рибного смаку, необхідно попередньо замочити і нарізати на шматочки потрібного розміру. Arama і hijiki мають виражений рибний смак.

11. Влітку для 12-14 банок досить два мішки сметани, а взимку потрібно три мішки.

12. Влітку овочі зазвичай готові три-чотири дні. Взимку можна взяти до семи днів. Просто відкрийте банку і спробуйте її. Коли вам подобається аромат і консистенція, поставте банки в холодильник.

Все, що потрібно для роботи: Правильні інструменти роблять весь процес набагато простіше. Вам буде потрібно тільки банки для консервування і кухонного комбайна, щоб вирізати велику кількість овочів.

Спробуйте купити банки з широким горлом, адже вони набагато простіше працювати з. У такій банці рука легко переходить на дно, і дуже важливо щільно начинити баночку з овочами, щоб уникнути повітряних кишень.

Кароліна пояснює, Вам потрібно вичавити все киснем, щоб ви культивували овочі або що ви культивуєте анаеробні, тобто позбавлені кисню. Це краще робити під водою або під рідиною в банці. І широка горло баночки просто подарує вам можливість правильно натискати вміст. Картопляний штовхач ідеально підходить для того, щоб при закритті баночки, він матиме чудові анаеробні умови для вирощування.

Йосип Меркола

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: російська.mercola.com/sites/articles/archive/2016/09/26/%D0%BA%D0%B0%B0%D1%88%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D1%89%D0%B8.aspx