Стівен Фрі: Стоп відчуває себе себе, і ви будете щасливими.

Стівен Фрі – актор, письменник, телевізійний та радіоведучий, документальний кінорежисер, громадський діяч, освіченик, полімат, людський оркестр та національний скарб Великобританії.

Він був в ув'язненні для шахрайства, зловживання речовинами, принаймні два підтверджених спроби самогубства, і має біполярний розлад.

Фри знає про підлоги і низи душі в першу чергу. Деякі його котирування:

1,1 км Головне, що я хотів би бути впевненим, що в нашому світі над талантами, над енергією, концентрацією, призначенням і всім іншим.Види. Чим більше доброти і життєрадісності у світі, тим краще світ. І всі великі слова — вірту, справедливість, правда — карликові карлики у порівнянні з великою кількістю доброти.

2,2 км Стоп намагається зрозуміти, які успішні люди мають спільний характер, подивіться на те, що об'єднує всіх неуспішних людей: вони завжди говорять тільки про себе. «Я повинен це зробити, мені це...» – Перші два слова зазвичай «Я повинен. йй

Ось чому ніхто не любить їх, і тому вони ніколи не будуть отримувати те, що вони хочуть, через їх вічне «необхідне, мені потрібно, мене, шахта. йЗацікавити інших, використовувати очі, щоб подивитися на світ навколо вас і не на собі, а потім ви будете будувати, стати цікавими, і люди досягнуть вас. Вони притягують до теплоти і чарівності тих, хто дійсно цікавиться іншими.

3. У Багато разів Я кладу свою руку до грудей, щоб відчути мотор серцебиття під його астматичними треморами, що виникають легені, кровоплину. Я був вражений, як я мав. Не чарівна, але справжня влада. Я відчув, що я також мав владу створити, розмножувати, радувати, зберігати і змінити.

4. У Після того, як я майже опублікував книгу в жанрі корисної поради. «Стефен Фрі: як бути щасливим: Успіх гарантований!» Відчуйте себе, і ви будете щасливими. й І решта сторінок є для малюнків або написання цікавих ідей, які будуть книги, і правда. Хочу сказати: «О, як це просто!» ? Але ні, насправді, щоб зупинити себе непросто, це Пошкоджений жорсткий. Ми завжди відчуваємо себе шкода для себе, після того, як всі книги Genesis про це.

5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не можна змінити, просто побажаючи його змінити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Темність і дощ може тривати два тижні поспіль. А щосьогодні буде сонячним. Не в нашій силі принести цей день ближче, але з'явиться сон.
Я думаю. Невірно думати, що наші почуття є ілюзіями, ні, вони реальні.

Депресія, тривожність, апатія є реальною як погода, так само, як ми не можемо контролювати її. І це ніхто не вдається. Але вони пройдуть, вони пройдуть. Як ми приїдемо до умов з погодою, тому ми повинні приїхати до умов життя, що іноді здається. «Сьогодні непристойний день», ми говоримо, і це реалістичний підхід, щоб отримати щось схоже на психічну парасольку. «Ой, він, дощ, це не мій вини, і нічого не можна зробити. Не пропустіть.

6. Жнівень Деякі вважають, що їх самонаповнення перешкоджає численним азіям в Англії, існування царської сім'ї, інтенсивність руху під вікнами, злоякісність спілок, сила нечутливих роботодавців, небажання медичних послуг, щоб прийняти їх стан серйозно, комунізм, капіталізм, атеїзизм і що-небудь, по суті, крім власної футилії і нездатності брати себе враховані.

7. Про нас У мене є теорія, яка більшість труднощів нашого ступеню і радісного світу з того, що ми постійно апологізуємо для речей, для яких ми не повинні апологізувати. Але для чого необхідно, нам не потрібно апологізувати. Я повинен попросити прощення для походів, нехтувати, децеїти, жорстокості, відсутності доброти, ванності і тяжіння, але не для мотивів, які прищеплені в мене статевими органами, набагато менше для імпульсів серця.

Я можу пошкодити ці імпульси, різко розім'яти їх, а в рази спустошувати їх, скинути їх і відправити їх в погану матері, але не до апологізації, за умови, що вони не завдають шкоди кожному.культура, яка вимагає людей, щоб апологізувати речі, які вони не виненно є гарним визначенням тирани, як я розумію.

8. У Парадоксально, самодостатня є однією з основних симптомів клінічної наркозії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

9. Навігація Я, ймовірно, щасливий зараз, ніж я був раніше, і я повинен визнати, що я буду торгувати все само для вас, вічно нездатний, нервовий, дикий, перепланований і відчайдушний 16-річний Стівен.Злий, дивний і незручний, але живий. Якщо ви знаєте, як відчувати себе, і зможете відчувати себе більш важливим, ніж як ви відчуваєте. Смерть душі – це єдиний непристойний злочин, і якщо щастя може зробити що-небудь, це маскування смерті душі.

10. Коли ви думаєте про це, любов не має мети, що це те, що робить його так великим. Це безтурботні речі, які роблять життя гідним і водночас повною загрозою: вино, любов, мистецтво, краса. Не варто хвилюватися.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Сайт: www.knigikratko.ru