Йодінові кільця: простий метод, що нормалізує тиск

Нормалізувати артеріальний тиск іноді складно навіть людям, які призводять до здорового способу життя, особливо віку пенсії. Моя мама, жінка дуже поважний вік, використовує йодні кільця протягом багатьох років, коли її кров'яний тиск стрибає. Я точно не знаю, де цей метод прийшов з того, що вони дізналися про це з тих, хто любить Йогу, інші – що вони прочитали про це в деяких наукових журналах.Але це працює.

Для цього потрібно пляшку йоду, прапорець і календар. Для того щоб не плутати, бажано написати на який день певну частину тіла. Моя мама вдалася до цього способу, якщо необхідно, враховуючи показання тонометра (з'являється версія, яка найкраща дата для початку курсу йоду лікування 1 вересня).

• У перший день наносимо йодну фігуру у вигляді кільця на зап'ясті лівої руки. Діаметр кільця повинен бути близько 7 см (розмір середнього апельсина).

• На другий день наносите те ж саме кільце на спині правого щиколотка.
  • На третій день над зап'ястям правої руки.
  • У четвертий день видно спину гомілки.
  • У п'ятий день перемістіть кільце над лівою ліктям.
  • У шостий день намалюйте кільце над коліном правої ноги.
  • На сьомий день над ліктям правої руки.
  • На восьмий день малюємо кільце над коліном лівої ноги.
  • На дев'ятий день малюйте круги на спині з лівого плеча на праву ногу.
  • У десятий день наведіть круги на спину, але в зворотному напрямку.
Потім візьміть перерви на 10 днів, після чого курс повинен повторювати.

Другий етап лікування рекомендується робити протягом шести місяців, зокрема, дати від 1 до 10 і від 21 до 30 березня. Можливо, це тому що в індійській традиції є певні періоди пам'ятки. Отже, зокрема, ми робимо, намагаючись використовувати цілющі властивості води, які ми збираємо 19 січня для Епіфани. Видання

Автор: Elena Svitko

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.zid.com.ua/rus_creativework/davlenye-normalyzuyut-jodnye-koltsa