Питання: Я відчуваю себе трохи плутати про мої проблеми. Коли я вперше приєднався до групи, я зрозумів, що я хотів бути людиною, і тепер я не знаю, що людина є або навіть якщо він існує на всіх. Ми змінюємо день на день, але коли вони не лякають мене ще більше.
Я не розумію, що моя проблема була! Я знаю, що я просто зробив проблеми, щоб захистити себе.Це добре, щоб ви зрозуміли, що. Що відбувається для всіх.
Не існує проблем, тільки люди, але ми створюємо проблеми з нашими неврозами, тому що ми боїмося бути самотніми. Ми використовуємо для постійної роботи: одна проблема йде, але перед цим листом ми створюємо ще одну проблему. Ми відразу замінюємо одну проблему, щоб завжди бути зайнятими. В іншому випадку життя здавалося б порожнім і настільки великим, що ми відчуємо.
Якщо ви не зайняті проблеми розв’язання, то все це нескінченне занурення існування наповнить вас хабаром. Ви відчуєте себе такими крихітними, майже порожніми місцями, і вона відлякає вас.
Коли ви створюєте проблему, ви забудете про світ, оскільки ви фокусуєте на проблемі.Ви більше, ніж будь-які ваші проблеми, і ви знаєте, що ви повинні зробити щось про це. Ви відчуваєте себе дуже міцним, щоб тримати гру з ним.
Ви коли-небудь дивилися кота гра з мишею? Іноді вона дозволяє мишу виконувати коротку відстань, потім раптом стрибає і захоплює її. І знову вона пускає мишу, а потім, стрибки і ловить її, починає грати з ним.
Це те, як людський розум породив: вона грає кішки і мишу. Ви не маєте реальної мишки, але у вас є пластикова миша або гумова миша, або миша від вашої фантазії, миша від вашої фантазії.
Ви створюєте проблему, щоб відчувати себе міцним, адже без них ви відчуєте себе безпорадними. Ви намагаєтеся вирішити ваші проблеми, і ви знаєте, що ви можете це зробити, тому що проблеми є вашим створенням. Якщо ви даєте їм можливість залишатися невирішених протягом деякого часу, це також добре, для того, щоб ви дали їм можливість існувати протягом деякого часу; інакше ви можете закінчити їх відразу. В будь-який час, але вона дає їй маленьку свободу грати з нею.
Коли у вас немає проблем, ви не повинні зосередитися на. І коли ви не зосереджені на будь-якому, ви раптом дізнаєтесь про безмежність існування, і ця безмежність має паралізуючу дію на вас. Кожен хоче забути про небо і зірки, і кращий спосіб зробити це, щоб створити проблеми: маленький, непримітний, stupid ... як які сукні носити сьогодні.
Так ви стоїть перед шафою, намагаючись вирішити, які сукні носити сьогодні. Ви робите великий з цією грою. Це просто для вас, адже ваші сукні не доглядають. Ви можете вибрати для носіння будь-якого з них, який вам подобається, ніхто не стоїть на вашому шляху.
Ви можете піти на життя, хвилюючись про трифлі, але це просто хитрість - це спосіб, щоб уникнути існування, від власної невідповідності. Людина є дуже крихітною істотою, і до тих пір, поки ви приймаєте цей факт, ви будете продовжувати фокусувати себе з вашими проблемами.
Але як тільки ви приймаєте те, що людина дуже мала, проблеми зникнуть. Якщо ви не хочете прийняти це факт. Прийміть його, і ви побачите, що ви не відокремите від цього нескінченного цілого; ви є частиною всього, ви весь.
Так всі ці ігри зроблені вами. У вас є гарна думка, дуже важлива і значуща.
Якщо ви хочете зберегти гру, грайте. Але якщо ви не хочете грати більше, ви можете падіння ігор.Якщо ви віддаєте ігри, то вперше в житті ви будете дійсно живими. Якщо ви відмовляєте їх, вперше в житті, ви можете стати доступними для безмежної енергії, яка оточена вами. Це життя може бути абсолютно дивним, абсолютно фантастичним, і ви тримаєте грати з усіма, що непотрібний шум вашої фантазії. Якщо ви бачите причину для цього, зупинка дуже проста.
Не намагайтеся бути міцними, просто бути, хто ви. Не намагайтеся побороти існування, відкинувшись від неї – просто прийміть його.Для прийняття є міцним. Для прийняття є релігійним. Прийняття без будь-якої оцінки, без будь-яких умов, означає переходити в абсолютно інший розмір – викликати його «диким» або будь-яким. І ця можливість чекає вас на кожному куті, ви можете відкинути ваші проблеми в будь-який момент.
Я продовжую відповісти на ваші питання, я продовжую вирішувати ваші проблеми, знаючи, що ви не маєте ніяких проблем.
Ви можете запитати мене, чому я можу відповісти на ваші питання. Я можу сказати, що все це не має сенсу. Але тоді ви не зможете зрозуміти нічого.Ви приносите мені проблему, вирішивши її. Ви запитаєте мені питання, я відповідь на це. Я став частиною цієї гри. Якщо ви зацікавлені в цій грі, я буду грати. Поступово ви починаєте розуміти, що ви робите.
І пам'ятаєте, ви тільки відходите час, не шахта, тому що у мене немає нічого. Ніщо не було, крім вашого часу.
Після того, як ви зрозуміли це, ви будете знищити всі проблеми і почати насолоджуватися і святкування.й Замість мислення про ваші проблеми, ви будете танцювати, співати, взяти довгі прогулянки, плавати в річці.
Ви можете прийти до існування у багатьох шляхах; це тільки через мислення, що це не доступно, для мислення це спосіб його уникнути.Намагайтеся випробувати цю глухість і не боятися. Я знаю, що страх приходить, неймовірний страх. Я знаю, як важко жити без проблем. Я пішов з ним.
Я був дуже страшним, тому я мав головний біль, і це було проблемою.
Це була проблема, яку ви можете створити. Ви можете створити тисячі і одна проблема.
Коли у вас є проблема, життя більше не проблема, ви зайняті. Але не є натяком на будь-яку діяльність у всіх своїх роботах. Дивись на неї акуратно, і вірно, що ви звертаєте увагу на це буде роздягнути вузол. Видання
浜у 灞 绀
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: body-work.ru/stati/osho-iz-knigi-glavnoe-ne-razdumivaj