Люди часто не прикріплюють багато значення для різних видів нещасних випадків, викликаючи їх збігом. Але іноді в житті є такі неймовірні збіги, які якщо вони не змінюють сприйняття світу, то хоча б залишити багато питань.
Веб-сайт Я вирішив подивитися відповідь. Саме тому ми часто зустрічаються збіги.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Нерідко просто у вигляді незвичайного життя збігається.
Проблема таких збігів була вперше виявлена Карлом Густавом Юнгом. Він переконаний, що ці найпримітніші збіги в нашому житті були підключені до внутрішньопсихічних переживань, думок та навіть снів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Простіше кажучи, думка матеріал, навіть несвідомий.Тоді ви можете попросити, "Дів я думаю, що всі погані речі, що йдуть у моєму житті? й
Я. Але не завжди. Важливо пам'ятати, що є обставини за межами нашого контролю. Але факт залишається:
напляскване Що відбувається в життіВаші власні психічні коливання. У нашій голові з певною частотою є певні думки, зображення, що виражають наші мрії, страхи та як. Всесвіт відреагує на частоту цих думок і, здається, коригувати події, пов'язані з ними. Так, коли деякі неймовірні пригоди раптово ламаються в ваше тихе повсякденне життя, попросіть себе, це дійсно так дивно, що ви привертали ці події або людина до вашої реальності?
Але це буде неправильно сказати, що буквально кожна річ, людина і подія, яку ми привертали в наше життя, є результатом нашої безперешкодної психічної енергії. Є ще один важливий фактор:
Поки ми створюємо нашу реальність, інші створюють їх. Це колективне зусилля. Так само, як ви побили в незнайому голову на дорозі, не означає, що він матеріалізований з ваших думок. Можливо, ви своїми думками. Або ви обидва думки третьої особи, групи та ін.
Найлегший спосіб уявити вище, щоб уявити, що завжди є дзеркало під ногами. І все, що ви відчуваєте, часто думаєте про – все це відображено в цьому дзеркалі і втілюється в реальності.
Єдине, що це дзеркало є реальністю.й
Виявляється, що все, що ви думаєте, що «знайди дзеркало» відображено в реальності, а випадкові збіги можна назвати ознаками ваших реальних думок.
Один з небагатьох, хто поганий вивчити природу таких збігів з наукової точки зору є професором психіатрії в Університеті Вірджини (США), доктором Бернардом Д. Батьманом. Визначено, що збіги притаманні необоротним або великим значенням. Без належних доказів, такі скарги навряд чи наукові.
Випадковий не є поясненням, але просто заявою про те, що сталося.?
Так, звертайте увагу на ознаки іноді, але не переборщити його з декодуванням :
Фото в iwantcovers попередній перегляд
На основіlawofattraction
Дивитися також. 13 Неймовірні монетициди, які залишають багато питань в цьому світі
Це просто сталося.
на www.adme.ru/zhizn-marazmy/prosto-tak-sovpalo-797460/