Вам не варто турбуватися про ...

«Не варто хвилюватися». Я покажу вам прямо: є дитячі процеси позаду цього.

Але все в порядку.

Бажання перепідготовки – знак розвитку. І це також знак переходу на еволюціонально більш просунутий етап об’єктів відносин (депресивний етап).

Еволюція психіки Melanie KleinЗаміряється еволюцією відносин об'єктів.Навігація По суті, репарація може зайняти різний, манічний характер, трансформуючи в механізм оборони.Захист від чого? Зняття страждань від реалізації знищення або втрати об'єкта.

А потім людина не гине про це, але заперечує його. Наприклад, в ситуації втрати тепла, значущих відносин людина говорить сама: "Це був всі бульчити, не відносини. Не дуже добре. Шукаю ще один об'єкт. й

Це оборонний механізм: манічна репарація. Як мені? Ми повинні вигорнути: переходити в складні почуття і вигорнути. Де можна, подбати про це або зафіксувати його.

Де нічого не можна зробити, приймати і спалювати.А потім дайте.

Де настає це знецінення позицій манічної репарації?

З ранніх, похилих етапів.

Ім'я: Згідно з Робертом Хінсхевуд, На ранніх стадіях розвитку немовлята використовує омніпотентні механізми для забезпечення его. Коли він в депресивному положенні вперше, він можепочинає відчувати себе улюбленим об'єктом, як незрівнянно пошкоджений, Він відображає екстремальне насильство своїх потужних фантазій. Бажання поставити для того, щоб такий матеріально пошкоджений об'єкт був настільки болючий, тому що завдання відчувається вкрай важко. В результаті немає іншого варіанту, але розглянути ситуацію в цілому незначно, і лікувати завдання відновлення об'єкта необережно, так як якщо це може бути здійснено магічно. й

Що про дорослого?

У пізнішому житті навіть звичайний стрес може викликати відмову, що об'єкт не варто хвилюватися.

Але контемпт і бліддя є манічними захистами від розриву страждань, які допомагають людині.Почуття менше безпорадних і менш залежних від значущих хороших об'єктівВони відчувають пошкоджені і викликають таке важке почуття відповідальності.

В кінці контемпти додатково пошкоджує об'єкт і викликає екструзивні почуття. Закриття кола. Але крихкі психіки інакше ... не може.

Автор: Канська Ксенія

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.gestaltism.ru/ty-ne-stoish-togo-chto-by-o-tebespokoitsya/