Подарунки з життя: як просити і приймати

Молода людина в кав'ярні до мене, в пошуках десерту: "Я хочу купити напій." Я збираюся отримати каву і запускати на бізнес. "Я буду платити за покупки," і фактично оплачувати. Водій в автобусі не забирає гроші: «Ви вільні». Ні з них запитують номер телефону. Це просто так.«Чому ж таке диво відбувається в житті? Я дивний. АвторизаціяНаталія Граброва, особливо дляй

Я завжди був незалежним. У школі - відмінний студент, в інституті - червоний диплом, успішна кар'єра в цивільній службі, потім власний бізнес, дитина - все сама. І всередині, все боляче і знебо. Тонік був постійним супутником. Все це супроводжувалося різними історіями любові, які в кінці також принесли девастію.

Одного разу я вирішив зупинитися, щоб зупинити боляче себе та інших. Крім того, був невеликий син поруч, і мені потрібні ресурси, щоб він не відчував. Тривала кілька років. Я не працюю, не маю грошей, ні особистого життя.

У цій непростій, але дуже цікава подорож, я зрозумів, що незалежність відрізняється. Машина прийшла від страху бути слабким, потрібним, боявся запитати про допомогу, особливо гроші, навіть від батька дитини. Здавалося мені, що якщо я запитав, я повинен дати щось і відчувати себе. Така самостійність не є справжньою, вона маска живлення, під якою знеболюється і хоче зцілення.

Побачити ці страхи є величезним кроком на шляху до повної кількості життя. На ці страхи, Я не змогла мені визнати, що допомагаючи і даючи щось іншим, я не робив це безумовно. Я завжди сподівався на повернення подарунка.

Перевірити, чи є ви безумовно. Якщо вам потрібна допомога, ви відчуваєте незручність, провину, страх, що ви повинні працювати пізніше, то ви не даєте нічого.

Ознайомитися з моїми страхами, я хотів дізнатися, щоб запитати.Я почав експериментувати. Прийміть, щоб допомогти принести кавун до входу, хлопець повідомив про квартиру, зваживши, що тягар важко. Один день, одягаючи взуття в каблуки, я зрозумів, що це важко для мене піти на них. Я побачила чоловіка на сусідній машині, прийшла і просила їздити, пояснивши причину. Він був таким щасливим і взяв його, де він повинен піти, хоча це не на шляху.

р.

Найважчіша частина просить гроші від незнайомців, тому більшість моїх спонтанних експериментів були в цій області. Наприклад, я пішов на кілька кілометрів без грошей, щоб не було спокуси потрапити в транспорт. Один день, на одному з цих прогулянок, він почав дощ, я пішов на юну пару і попросив гроші на подорожі. Вони лікували мій запит з такою зеєю, були готові доставити на свій автомобіль, але це не так, щоб вони допомогли з грошима.

Наступний епізод. Одну зиму я ходив на нозі на ковзанах в дуже похмуру погоду. Я не хочу повернутися додому за гроші, дивився навколо, побачив чоловіка і вирішив попросити його за гроші на подорожі. Він був щасливий допомогти: він дав більше, ніж він запитав. Хоча, звичайно, це було б краще не дати, я б прийшов додому і не зламав руки.

Наступний епізод. Мій син на Кіоску попросив мене купити шоколадний бар, я був відсутній кілька рублів, і я попросив хлопця стоячи поруч з мною. Він не просто дасть те, що був відсутній, він дав всю зміну - набагато більше, ніж йому потрібно. Звісно, було також страх відторгнення, приниження, провини, запитуючи, що я можу зробити на себе.

Я втомився боятися! Що я дізнався з моїх експериментів:

• Ми раді допомогти людям. Якщо ви просите, але припустимо, що ви можете відмовитися, ваше повідомлення є те, що це дуже важко відмовитися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Подарунок виростає в очах і стає міцним. За запитом, ви даєте подарунок одному, від якого ви попросите, тим самим показати впевненість і віру в свою силу. Уявіть, що не кожен день здоровий, добре роздягається людина приходить до вас і просить допомогти, пояснивши, що це було дощ, що він не зробив гроші, і ви змогли допомогти. Це радість, щоб мати свою власну геностійкість.

• Після цього обміну радість переповнена. Є дивовижний обмін енергії, не гроші або інші товари. Ви запитуєте, і тому ви покажете довіру і любов до світу, повірте, що світ хороший, так що в поверненні ви отримуєте однакову любов. Всі взаємовідносини у світі – енергія. Відчуття і віра в свою власну душу влади, віра, що я гідний цього геностійкість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Експерименти, як це зробити, щоб вийти за межі цієї наполегливої віри.

• Я думаю, що я просто почав дати себе. Посмішка, добре слово до випадкових пасерів-by, кидаючи монету тим, хто потребує, даючи мій торт в кафе на незнайому дитину, надихаючи інших з моїм досвідом. Це любов, що приходить до вас з дивами.

Автор Наталія Харрова, особливо для

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Наталя Харрова