328
7-літній незайманий зробив резюме на Google, і був призначений для роботи.
Чи знаєте ви, хто хоче бути? Це питання часто просить дітям, але не кожен дорослий зможе відповісти на це впевнено.
Насправді це не про Chloe Bridgewater. Цей 7-річний Briton точно знає, де почнеться кар’єра.
Вона нещодавно написав резюме і відправив її в Google. Ідея прийшла до неї після того, як вона розмовила з батьком про ідеальну роботу. У Румунії готуються відзначити, що організація стала ідеальним місцем для роботи.
Виникнення маленької дівчинки швидко спійманий вогонь з ідеєю роботи в Google і так само швидко скомпільовано її перше резюме.
Шановні друзі!
Я хочу працювати в Google, коли я виросту. Я також хотів би працювати в шоколадному заводі і брати участь в якості плавця на Олімпіаді. Я поплавлю кожен вівторок і неділю. Мій тато сказав, що в офісі Google ви можете сидіти в кріслах для сумок, засмаги і гонки.
Я також люблю комп'ютери і мати планшет, який я граю. Dad скачав мені гру, де ви повинні перемістити робот на квадратах. Він сказав, що це допоможе мені дізнатися, як використовувати комп'ютер. Мій dad - сказав він купив мене власний комп'ютер.
Я 7 років і викладачі розповідають батькам, які я маю на увазі писати, читання та надаючи приклади. Моя дад Вона сказала, що якщо я тримала спробу, я б отримати роботу в Google. Моя сестра Holly смарт теж, але вона любить ляльки і одяг більше. П'ятниця
Дад сказав, що я міг Google моє резюме, але я не знаю, що це було. Дад - це простий лист буде достатньо. Дякую за читання. Я тільки відправив листа один раз, на Різдво. Про нас
Chloe Bridgewater, вік 7
Дівчина не знав, як відправити лист, і батько, Анді Моствод, допомогла їй. Коли він повернувся з поштового відділення, він забув про це одночасно. Відповідність від Google не довга.
Члое було написано генеральним директором корпорації Sundar Pichai.
Шановні друзі!
Дякую за Ваше повідомлення. Я радий, що ви звикли до роботи та комп’ютерів. Я сподіваюся, що ви продовжуєте вивчати технології. Я впевнений, що якщо ви тримаєте роботу міцно і дотримуючись ваших снів, ви зробите все, що ви хочете стати справжніми, від Google до Олімпійських ігор. Я буду раді бачити ваше резюме знову, коли ви закінчите школу! :
Все найкраще для вас і вашої родини.
Генеральний директор Google Сонячний Піші
В першу чергу, це може здатися, що відповідь від Google є вмілим батьківським трюком, призначеним для того, щоб підняти дівчину. Тим не менш, батько Хлое, який розмістив листа на своїй сторінці Twitter, запевнив користувачів, що він не написати нічого подібного, і сказав, що він не мав єдиного знайомства в зазначеній корпорації.
Після цього лист було відправлено в Google. Тому про надійність відповіді немає сумнівів.
Члодові батьки висловили щиру подяку Сондару Пічаю. Вони сказали, що його дія надихнула дівчину на нові досягнення.
Фотозвіт з Андрієм Bridgewater
Джерело: Борд-Панда, Бізнес-середильник
Дивитися також.
15 резюме, після чого ви розумієте, як дійсно шукати роботу
Ця дівчина 6 років, і її музичні твори порівнюються з генієм Моцарта
www.adme.ru/tvorchestvo-muzyka/etoj-devochke-6-let-i-ee-muzykalnye-tvoreniya-sravnivayut-s-geniem-mocarta-1452215/