Аббот Евменій: Старий вік – це спосіб життя.

Старий вік (на мій погляд) – коли життя людини більше не повний подій. Все те ж саме, однорідність, передбачувана. Події можуть бути зовнішні або внутрішні. Але це обов'язково співіснування, співучасть, співучасть.

Старий вік – висить в квартирі простір, у світі повсякденних об’єктів. Закрити. Бажання виправити, цемент набутий (фінально) стабільністю.

Вибрати 42 _

«Старий вік полягає в тому, що ви збиваєте право на інструктаж або навчити» (Полозкова), бажання малювати своїх близьких в цей стабільний стан. Безперервна передача людям в зоні впливу як «не» (тобто жити, любов, промінь).

Старий вік - це спроба перестракти і зберігати образи минулого навколо вас і в собі, захистити себе від вторгнення нової (і тому життя, адже це завжди нова).

Старий вік є постійним підтвердженням себе через те, що ви навчилися, досягнуто, зроблено в минулому, як, дивитися, хто я, як важливо я, з ким я знаю, скільки я зробив.

Тому, є так багато життєздатності для старих людей... не так багато поваги, як пітливість: ми скажемо, ми почуємо щось нове... і в відповідь я так втомився. . ?

Старий вік - затримка кришки в посудині, наповненому хабаром.

Якщо людина перебуває в роки, але молодий на серці, його посуд завжди порожній: зміст в ньому не мовчаз, такі люди характеризуються потоком, рухомістю, інтересом до нового, а на межі цікавості. До нового, як до нового і більшого, без посилання на вже відомий.

Я особисто знаю 25-го до 28-річного віку... життя збиває на них, пропонує альтернативні можливості та можливості. Але ілюзія стабільності, навчаного і зрозумілого способу життя зберігає їх у звичному – скільки це чарівно...

Автор: Ігумен Евменій

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/hegumenevmeniy.peristy? hc_ref=NEWSFEED&fref=nf