Я вирішив їздити кролика в таксі...

Будь-яка робота повинна бути оплачена, незалежно від того, як вибачте, щоб дати вам гроші на послугу. А ті, хто їдуть без оплати за замовлені страви в ресторані або для поїздки на громадському транспорті, і повинні бути вражені! Веб-сайт Він розповідає про смішну історію про нещастяну «гару», яка вирішила освіжити водія таксі.

Я приїжджає додому з однієї п'ятниці. Драйвер таксі каже мені кількість поїздки, виходить щось близько п'ятисот рублів. Знайте, дайте. Ніч, темрява, сніг пада... А потім дума кріпиться в голову: «Чи можу я не платити?» Для вашої крові 500 рублів.

Покоївка, зроблено. Таксі водій зупиняється за межами будинку, відкриваючи двері і виходив з автомобіля. Я вдарив голову на дах, але це не заважає мені. Я збираю свою міцність і запускати, як я можу. У кілька секунд я мушу на бордюрі і летю над лавкою. Я отримаю, серйозно витягуючи ноги в своїх брюках, нога якого застрягла, гакнула на нігті з лавки, в результаті - стирання штанів до подрібнень. Потім половина хвилини гістерично намагаються відкрити ключ до входу в роботу.

Весь цей час водій таксі дивує свої рухи з жахом на обличчі. «Дамн, людина повинна бути в ударі...» спалахує через голову.

А потім я отримую! Я оплачув водія таксі, як тільки я отримав в машині!

через Fun.tochka.net/jokes/44359-anekdot-pro-muzhika-i-taksi/