372
11 «попередня» історії, які доводять, що любов все ще існує
р.
МиВеб-сайт Ми віримо, що любов найяскравіший і найщиріший у світі. Ці маленькі оповідання, повні ніжності, романтики і щастя, доведеться навіть найгарніших скептиків, які любов існують і будуть жити назавжди.
Дивитися також.
15 «overheard» історії, які не можуть мовчати
15 оповідань про те, як починається любов
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-s-chego-nachinaetsya-lyubov-1240015/
МиВеб-сайт Ми віримо, що любов найяскравіший і найщиріший у світі. Ці маленькі оповідання, повні ніжності, романтики і щастя, доведеться навіть найгарніших скептиків, які любов існують і будуть жити назавжди.
- Моя бабуся близько 70. Я поговорив, що мій дід про свою молодь. Він сказав мені: "Це мій Всесвіт!" Мій бабуся краще, ніж мій хлопець компліментує мене.
- Мій чоловік прокинув 20 хвилин на початку до роботи, щоб пришити зубний зубець. Я тебе! Не дайте руки застуди. У зв'язку з нашим робочим навантаженням і новорічним блокуванням на роботі немає часу на обід, нехай тільки покупка нової пари рукавичок. Він не дає мені квіти і рідко дає мені компліменти, але такі дії не дозволяють мені сумніватися в момент щирості наших почуттів і любові!
- Моя людина сказав: "Якщо я знав, що ти будеш це добре, я збираюся, як тільки я навчився ходити. й
- Чоловік раптово пішов на бізнес-туру лише в часі на День закоханих. Але без цікавого дозвілля він не залишав мене. Вдома я знайшов мій улюблений Прага торт і серце карту на столі, тільки 3 слова написані, але це було ці 3 слова, які зробили мене щасливими: він сказав: "Охай це себе".
- Коли мама пропускає тато, вона бере свій кологін і бризки в кімнаті. Це як створюється «ефект присутності». І коли Дад йде в, він пахне, він посміхається, "Я бачу тебе пропущений."
- Він закохав дівчину з університету, яка має проблеми слуху, вона вивчається, щоб бути мовним перекладачем. Я сидю там, як зацікавити її мовою.
- Мій чоловік має постійний температуру тіла 36.0, і моя температура 37.0, мій коханий постійно заморожує, і я завжди гаряча. І як милосердя для нас, щоб спати вночі, прогулюючись один одному: він теплий, і я крутий. Ідеальна пара.
- Любителька одружився на 16-му чоловікові і любила ще одного чоловіка. В першу чергу вони не можуть бути разом через своїх дружин, а потім через їх дітей. Вони були 90 років і зустрілися в лікарні. Перше, що мій дід сказав: «Я нарешті знайшов тебе!» Тепер вони вирішили жити разом, що вони залишили. . й
- Сьогодні я прокинувся від мого чоловіка малювати мене, поки я був сплячий. Він сказав: «Це так ви можете отримати трохи сну». До речі, він професійний художник макіяжу.
- У мене є бабуся в Австрії, який 89 років. Її fiancé, який є 98, дав свій автомобіль з словами: "Ви повинні тільки приїхати до мене в хорошому автомобілі."
- Мій чоловік і я прогулявся по місту. Просто ходьба, туманний навколо, розмова... На жаль, дві молоді чоловіки підіймали нам і просять на електронну адресу. Вони сказали, що ми поцілунали, і слідували нам за годину і знімали фотографії. Тепер наш сімейний фотоархів поповнений сто фотографіями щасливого нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Дивитися також.
15 «overheard» історії, які не можуть мовчати
15 оповідань про те, як починається любов
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-s-chego-nachinaetsya-lyubov-1240015/
14 Плюси, що Інтернет і тварини виготовлені для кожного іншого
15 фільми, які можуть відновити віру в кращих