р.
Ми
Веб-сайт Ми віримо, що любов найяскравіший і найщиріший у світі. Ці маленькі оповідання, повні ніжності, романтики і щастя, доведеться навіть найгарніших скептиків, які любов існують і будуть жити назавжди.
- Моя бабуся близько 70. Я поговорив, що мій дід про свою молодь. Він сказав мені: "Це мій Всесвіт!" Мій бабуся краще, ніж мій хлопець компліментує мене.
- Мій чоловік прокинув 20 хвилин на початку до роботи, щоб пришити зубний зубець. Я тебе! Не дайте руки застуди. У зв'язку з нашим робочим навантаженням і новорічним блокуванням на роботі немає часу на обід, нехай тільки покупка нової пари рукавичок. Він не дає мені квіти і рідко дає мені компліменти, але такі дії не дозволяють мені сумніватися в момент щирості наших почуттів і любові!
- Моя людина сказав: "Якщо я знав, що ти будеш це добре, я збираюся, як тільки я навчився ходити. й
р.
- Чоловік раптово пішов на бізнес-туру лише в часі на День закоханих. Але без цікавого дозвілля він не залишав мене. Вдома я знайшов мій улюблений Прага торт і серце карту на столі, тільки 3 слова написані, але це було ці 3 слова, які зробили мене щасливими: він сказав: "Охай це себе".
- Коли мама пропускає тато, вона бере свій кологін і бризки в кімнаті. Це як створюється «ефект присутності». І коли Дад йде в, він пахне, він посміхається, "Я бачу тебе пропущений."
- Він закохав дівчину з університету, яка має проблеми слуху, вона вивчається, щоб бути мовним перекладачем. Я сидю там, як зацікавити її мовою.
- Мій чоловік має постійний температуру тіла 36.0, і моя температура 37.0, мій коханий постійно заморожує, і я завжди гаряча. І як милосердя для нас, щоб спати вночі, прогулюючись один одному: він теплий, і я крутий. Ідеальна пара.
- Любителька одружився на 16-му чоловікові і любила ще одного чоловіка. В першу чергу вони не можуть бути разом через своїх дружин, а потім через їх дітей. Вони були 90 років і зустрілися в лікарні. Перше, що мій дід сказав: «Я нарешті знайшов тебе!» Тепер вони вирішили жити разом, що вони залишили. . й
- Сьогодні я прокинувся від мого чоловіка малювати мене, поки я був сплячий. Він сказав: «Це так ви можете отримати трохи сну». До речі, він професійний художник макіяжу.
- У мене є бабуся в Австрії, який 89 років. Її fiancé, який є 98, дав свій автомобіль з словами: "Ви повинні тільки приїхати до мене в хорошому автомобілі."
- Мій чоловік і я прогулявся по місту. Просто ходьба, туманний навколо, розмова... На жаль, дві молоді чоловіки підіймали нам і просять на електронну адресу. Вони сказали, що ми поцілунали, і слідували нам за годину і знімали фотографії. Тепер наш сімейний фотоархів поповнений сто фотографіями щасливого нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Джерело Overheard, Chamber No 6
Дивитися також. 15 «overheard» історії, які не можуть мовчати
15 оповідань про те, як починається любов
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-s-chego-nachinaetsya-lyubov-1240015/