жертви людини

Позиція жертви - позиція людини, яка страждає через прояви інших людей, держави, зовнішніх обставин.

Такі люди неймовірно пацієнти, як правило, без зовнішніх проявів агресії, і часто виникають імпульси, щоб почати їх збереження, дати їм інструкції, як діяти або просто почати робити щось для них.

Ці люди, як правило, тілесні, вони виглядають страждання, але часто це страждання супроводжується зволоженням. Зазвичай ситуація, в якій потерпілий знаходить себе, як хороша праведна людина стала жертвою похилого віку або обставин.

Особливість цих людей, які зовні вони значно допомагають, не можуть захистити себе.

Але що насправді за цим сюжетом?

Насправді, є люди, які люблять жертви. Три дуже важливі прояви:

1,1 км Вони не беруть відповідальність за своє життя. постійно знаходити джерело знищення в зовнішньому середовищі. Добре, є, tyrannical husband, уряд /позиційний монстр, часи неправильні, фольго бос.

2,2 км Агресія в них. Дуже багато, але це зазвичай не реалізовано і, головне, проявляється себе пасивно в більшості випадків. Пасивні засоби не прямі самозахисту, не прямі вирази «ваги» або «не хочуть», але маніпуляції (провокація інших почуттів або дій, бажаних маніпулятором).

Це, людина не безпосередньо спілкується, що він хоче, але робить щось, що інші роблять без прямого запиту, який необхідний маніпулятор. Улюблений прояв агресії від позиції жертви - звинувачення. Неважливо, чи це не так, але той факт, що якщо людина відчуває себе винним, вони часто здавалися своїм територіям, які потребують жертви.

3. У Це люди, які часто залишаються в так званому білому клозі. Це, люди, які намагаються зробити все «право». Це дає вам відчуття самодостатності і почуття виконання частини баргаїну, яку ви зробили з кимось (як правило, батьківська фігура в дитинстві). Ця угода схожа на «Я зробив все правильно, тому у мене є право очікувати відносин, які потрібно повернути. й

Історія, де жертва є настільки популярним, що ви можете знайти приклади, не залишаючи коробки. Чи варто дивитися на дзеркалі або подивитися на дзеркалі (до речі, я помітив жертву в моєму дзеркалі мільйони разів).

Щоб уникнути висихання на прикладах, я збираю вам пару дуже спрощуючих, опуклих прикладів як це може проявитися.

Мама йде до сина.

Син:

- Я вирішив піти в кулінарну школу - Я не схожа на ідею вступу в юридичну школу.

Мама, захопити серце:

- Як? Як це? Це означає, що ваш батько і я інвестував так багато енергії у вас, дав стільки грошей на торгівлі, відмовляючи собі багато способів, щоб допомогти не повторити наші помилки, і це все для того, що ви станете деякім Птушника?! Я не можу, мій серце погано.

Жінки скаржаться на другу:

до Мій чоловік є справжнім випробуванням! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! У вас є хороший чоловік, Lucy Von Vanya має чоловіка, і тільки я отримав подарунок! Він приходить додому пізно і п'яний, з помадом на сорочку! За місяць, оскільки він провів весь час на розвагах. І ... Я намагаю всіх днів! Очистити квартиру і варити весь час. Він навіть забув про мій день народження, притулок!

У першому випадку мама віщає повідомлення: Для моєї частини я зробив так багато, щоб бути гарною мамою, яку я чекаю, щоб бути хорошим сином для мене. Хороший син означає, що ви будете робити, як я повинен. І якщо ви не зробите те, що я повинен зробити, я блю тебе за мої почуття і здоров’я.

У цій ситуації є тільки об'єкт, що стосується сина. Так, син не сприймається як окрема людина з вибором, рішеннями і почуттями. Повага і зауваження в цій ситуації, мама не веде мовлення. Вона намагається натискати її сина (по суті, дуже потужний акт агресії) на обіє її. І вона намагається зробити це через потерпілу позицію.

У другому випадку жінка скаржаться на чоловіка. Вона описує його як страшна людина і сама себе як хороший, корисна господиня. І в цьому слові звуки люблять справу, яка, очевидно, жінка зробила. І цілком ймовірно, що вона уклала його одностороннім чином: Я зустрінемося з ідеями хорошої дружини (і ці ідеї можуть бути бабусями або матими або прийнятими з журналу), і в поверненні ви повинні бути хорошим чоловіком для мене.

У той же час чоловік може бути абсолютно ненавигідним, що він є «як якщо» в угоді. Він може бути в своїх фантазіях про свою дружину. І на своїй картині світу шлюб може включати блекджек і хтори, як кажуть вони.

У цій ситуації подруга цієї жінки за сценарієм повинна показати агресію проти її чоловіка (наприклад, «Що таке коза, ах!»). Побачити його!

А потім все на місці в карпманському трикутнику. Потерпілий є дружиною, рятувальник є другом, чоловік стає стікером.

р.

* * * * * * * * * * *

Багато з нас використовуються для перегляду бджіл і бджіл. Хтось вже розвивав імунітет, повернув знання про те, що таке мафія може бути позаду бджіл. Деякі люди збирають гроші з кишені. Якщо ніхто не дав, то не буде

Хвороби здатні доторкнутися до делікатних струн душу, які прагнуть до себе через емпатію інших людей дуже сильні почуття - співчуття, симпатія. Люди іноді визнають свої вразливі стани, а за підтримки інших у складних ситуаціях вони фактично підтримують себе. Поставити себе в місці вразливої особи.

І я думаю, що емпатія і розуміння є дуже важливими навичками. Про людство, що не має багато в світі. Тепер уявіть, що свідомо чи ні, це емпатія і компасіон використовується для отримання деяких переваг.

Щоб запекти з ними, підробки, їх легко забути. А син забуде таке функціональне ставлення до себе, використовуючи його компасіон? Знайте, якщо ви не забули, ви можете вибити всю чутливість. Я маю на увазі, щоб вижити в такому агресивному середовищі, механізм може працювати. Поверніть пекло з емпатії і компасіону.

Або ж у вас є друг, який потрапив в ситуацію з неспішним чоловіком. Ось, наприклад, вона торкалася в ситуацію через емпатію і компасіон. Так, вона сказала, що все буде тонким, тому вона взяла ініціативу в руки і запропонувала їй другу відірвати від її обману чоловіка. Тут вона обрамлена невеликою квартирою, занурює чоловіка, що це тимчасова, вона займає багато енергії, щоб зробити все. А потім один день, її потерпілий друг летить на крилах любові до її обману чоловіка і говорить йому: "Також, це не мій злом, я не хочу залишити вам красиво". Він був мій друг, хто плутав мене і перевертав мене проти вас.

Як відчувається рятувальник? Що це було використано. Або вона відчуває гіпти. В результаті все йде як жертва повинна. Чи не схожий на беззахисну муку, якщо ви подивитеся на факти, це?

Ці два приклади повністю вигадані. Але навіть як я описую ці приклади, я помітив свій власний прояв самосухості — Я помітив, що є звинуваченням жертв у моїх лініях. Що саме те, що я пишу. В процесі написання цієї статті, в той час як я зробив і описав ці приклади, потерпілі стали моїми «покарані» стеклари. Я звертаюся до читача як рятувальника.

Помилки Я ще не досяг Zen, де можна описати приклади трикутника Карпмана і не закрутити в неї.

Але я збираюся спробувати виходити з цієї історії, щоб зосередитися на моїй головній точці: позиція жертви дуже агресивна.

І, насправді, будучи в цьому положенні легко стати рапсом. Порушувати кордони інших проти їх волі. Складання чогось з них – час, ресурси, зусилля.

Потерпіла позиція, я обов'язково знайомий всім нам. Я знаю, що я провів більшу частину життя. І хто не ріпакував, хто тільки не врятував мене!

Я можу торкнутися, наприклад, страждати природним чином від невиконання мого змія, і я не можу стояти його і зробив те ж, що я повинен. Красивий!

Або я ще не можу впоратися з однією з моїх функцій. Якщо я не один, я втратию можливість навігації місцевості, і карти для мене мають однакову функціональність, як і для підвіконня. Але коли я один, я раптом знайшов способи навігації. Я не можу врятувати мене. Що робити, якщо є хтось, хто добре вдається в області? Вперше в моєму житті я бачу карту і я не можу думати про те, де дивитися на неї в цих моментах. Більш важливо, чому? О, я все так безпорадно, і це так легко, щоб бути героям з мною.

В короткий час всі ці Карпман і Берн ігри і всі ці речі все ще є частиною нашого життя. Але коли це безпечно і взаємовигідно згодні, це норма. Але якщо це єдиний спосіб бути в відносинах, то коли починається амбаш.

У цей момент я зняв трикутну, що говорить «потерпілий вік» і поставив на «податковий рятувальник».

Так, жертви пасивні (не прямі), але дуже отруйні можуть показати свою агресію. І насправді, потерпіла позиція дуже, дуже потужна позиція. Як ви знаєте, все повинно бути платним.

І жертви людини сплачують за свій шлях, будучи постійною тривожністю, яка може бути виражена в загальному контролі. Чому це? І все тому, що якщо ви не берете відповідальність за себе (наприклад, самостійно подбати про своє життя, безпеку, гроші, безпосередньо веде переговори з усіма операціями, уточнюйте, що залишається в сумніві і т.д.), то ви повинні взяти відповідальність за майже весь світ навколо вас.

Якщо я відчуваю, що інші повинні бути відповідальними за мої почуття, здоров'я та умови, то я дуже відповідальний за почуття, здоров'я та стани інших.

Ну, якщо приклади, мати, якщо син є хорошим студентом і вступає в юридичну школу., перейміть його як «це все, що я хороша мати, так багато хто інвестував в нього, мій син мій досягнення!» (нині зрозуміло, чому так багато непрямих гнів на сина, якщо він обирає свій шлях?) Це досвідчена мама як її особиста втрата як батька, як перемога.

Якщо чоловік нашої другої фантастичної героїні приходить додому на час і без помади на її сорочку, він досвідчений героїні, щоб він є наслідком її дій і дій. "Щоб я хорошу дружину, вона може подумати.

Ви можете бути зроблені з ким-небудь і про що-небудь. Ви можете зробити пропозиції з ідеями про карма і астрологічні прогнози. Це ідея проникності: там щось більше, ніж мене. І це впливає на мене. Це абсолютно здорова і реалістична ідея для мого смаку. Але ось, як це можна змінити, якщо не існує чіткого визнання моєї реальної відповідальності і влади над життям. Якщо я роблю те, що це правильно, я буду отримувати те, що потрібно в поверненні.

Визначте угоду?

Єдиний амбаш є те, що батьківський малюнок, який продається на світ (God, astrology і т.д.) може дійсно підтримувати цю гру з пропозиціями (актуально, і вчити цю гру), але світ є важливим для транзакцій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Тому часто виходить, що в таких моделях люди-завдяки не живуть своїм життям, і витрачають всі свої зусилля на полювання на їх інвестиції (інвестовані сили - надії на те, що вони хочуть повернутися). Іноді заливають ще і більше, щоб точно повернутися. Але виявляється, щоб бути далі і далі смоктання карате.

Як ви вийшли з цього смоктання сили трикутника?

Ну, як я кажу, це просто:

1,1 км Повідомити його. Дізнайтеся, як перемістити від жертви до переслідувача. З перскурора до рятувальника і т.д.

2,2 км Козалежність завжди про визнання ваших кордонів. (який без цієї роботи досвідчений як дуже широкий, в тому числі почуття, дії та прояви інших людей, подій тощо). Знаряддя завжди про небезпеку. Вивчайте це почуття. За яких обставин ви натиснете свою небезпеку на самому підході? Коли і як ви вибухнуть? В цілому, точку зору можна дізнатися, якнайшвидше. Визнання і почуття сердитися не означає занурення з усіма, відправляючи когось або пробиваючи когось на обличчі. Відчуття відчуттів, що діє з імпульсу. Відчуття дає можливість послухати себе на предметі «що я спілкуюся з цим почуттям? й

3. У Найголовніший момент. У потерпілому положенні завжди є два полярні враження: більша особиста сила і досвід впливу. які періодично заміщуються досвідом безладності, небезпеки і залежності, якби ви приготовлені людині або навіть обставини, позбавлених вибору.

Це пов'язано з з звичкою фокусування на щось інше, ніж у себе. Я маю на увазі, піклуючись про те, що хтось інший (в тому числі їх ресурси) легше, ніж приймати реалістичні інвентаризації власних ресурсів і орієнтуватися на роботу множити їх (не на чужий рахунок, це важливо).

У зв'язку це може бути проявлятися з урахуванням причин і причин, чому партнер це не означає, що вони мають дитячу травму / це тому, що він / вона / вона ...), але за всіма цим захоплюючими дослідженнями, не достатньо гармати, щоб взяти участь у собі, їх життя, їх інтереси, задоволення і ресурси (включаючи матеріальні).

Зацікавити свої ресурси і їх розвиток. Спробуйте нові речі, навчіть себе новими враженнями – це може бути розчарування для деяких змін про свої ресурси, але це дуже привабливо для реальної реальності. І він завжди має суцільний підгин.

Так, з часом ви можете збільшити свої ресурси, щоб ваше щастя і внутрішня гармонія залежать від вас. І щоб ви мали б вибір - щоб покладатися тільки на свої ресурси або довірити когось. Як правило, робить життя дуже важко.Але для того, щоб мати можливість вибрати довільно, іноді ви повинні зробити багато роботи душі. Це його. Видання

Автор: Ксенія Аляєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...