Глибоке зачіски: 5 Принципи радіаційного благополуччя

Нова книга Deepak Chopra, Super Genes, показує, як зміни способу життя можуть скидати здоров'я на генетичному рівні.

Мета цього? Щоб перестрибати в те, що називається «радичне благополуччя». й

Але що це означає?

доРадичне благополуччя виходить за межі здорового здоров'я, говорить Чопра з Каліфорнії. Це стан, в якому ваше тіло постійно сповнене радості і енергії, серце любляче і компасіонат, розум спокійний, живо і рефлекторний - і, нарешті, більш важливо, життя наповнене простотою істоти, безтурботності і радості. Ці якості автоматично призводять до красивого тіла і стану розуму.

Чи можна жити з усіма вищевказаними, коли ми переробляємо, переробляємо, і в нашому ліміті?

- Я можу сказати, що моє життя було так, говорить Чопра. Я знаю людей з однаковим досвідом, тому що все можливе.

Діпак Чопра, прізвища «пророк альтернативної медицини», – лікар-терапевт, який навчався в нейроендокринології, наукі хімії мозку. Він присвятив своїй роботі з вивченням зв’язків між фізичними та психічними благополуччями.

Чопра є досить гарним комерційним для себе. Він виходить 70 наступного року.

- Я шокував, бо мій біологічний вік не більше 35.

Він передає свою внутрішню молодь:

• Звуковий спокійний сон кожну ніч.
  • трохи медитації щодня;
  • здорові емоції люблять любов, співчуття, радість і мир розуму
  • мінімум 10000 кроків на добу;
  • І, нарешті, гарне харчування.

Пенсійник - якщо мова йде про свій фактичний вік - прокидається в 5 ранку. Він дотримується Аюрведичної дієти, був переконаний м'ясний терт, але тепер віддає перевагу вегетаріанському з додаванням невеликої кількості морепродуктів. Він вважає, щоНайгірший ворог будь-якої дієти - запалення.йТому сприяє виробам, які борються з ними - ягодами, помідорами, імбиром і турмериком.

р.

Чи є у кого-небудь поради для батьків, які хочуть зібрати щасливих і здорових дітей?

- До тих пір, поки вони п'ять або навіть десять років, діти стежать за батьками все, говорить Чопра. Діти не послухати те, що ви скажете, але буде спостерігати, що ви робите. Все це пов'язано з дзеркальними нейронами. Ми навчимося імітувати.

Нехай буде реалістичним. Спробувати поліпшити фізичне фітнес, харчування, сон і емоційний стан одночасно, ви можете досягти перенапруження. Що таке здорове середовище?

- Займіть кілька хвилин і протягом дня, Чопра каже. Просто робіть щось просте: подивіться дихання. Для того, щоб розпочати роботу – за дуже короткий час.

Ми закінчуємо розмову, бажаю йому гарного вечора, не сумніваємось, що це буде. Чи є Чопра, коли-небудь є поганий день?

доЯ ніколи не відчуваю себе., він каже, і це частково так. Завдяки особливому обряду перед сномй

Кожна ніч я сидю на моєму ліжку і пам'ятаю день, який пройшов, як ніби я спостерігала в ролі лідера. Я зроблю це близько трьох хвилин, а потім я кажу собі, Сьогодні це мрія, і я даю її йти. Я не тримую нічого, тому я залишатися емоційно.

Нова книга Deepak Chopra, Super Genes, показує, як зміни способу життя можуть скидати здоров'я на генетичному рівні.

5 принципів благополуччяХарчування
  • Характерна сучасна дієта може легко викликати запалення, яке згодом може призвести до різних хронічних захворювань або ожиріння.

• Для зменшення ризику запалення додайте пребіотики до дієти - речовини, які оберігають організм від запалення. Наприклад, їсти вівсяне з бананами, висівками і свіжовичавленим апельсиновим соком.

• Ет пробіотики — їжа, що містить активні бактерії — один раз на добу для здоров’я кишечника. Це може бути активний йогурт, солі або сауеркра.

• Усвідомо — це тільки тоді, коли ви дійсно голодні, і зупинитися, коли ви відчуваєте повну.

• Знижувати закуску до одного вимірюваного порції в мисці; ніколи не їсти прямо з пакета.

Стрес.
  • Хронічний стрес, як правило, базується на трьох факторах: рецидивності, непередбачуваності та відсутності контролю. Ви не знаєте, коли він буде зупинитися, і ніхто не може зупинити його.

• Зменшити фоновий шум і кількість відволікань на роботі. Уникайте багатозадачності: До одного разу.

• Потрібні роботи на час, принаймні, три рази на тиждень і не приймають роботу вдома. Збережіть офіс в офісі.

• Уникайте людей, які люблять джерела тиску і конфлікту. Навіть нормальна офісна поведінка з його супроводом і gosip є джерелом стресу - до загрози повного емоційного виснаження.

• Якщо ви боретеся з негативними емоціями, попросіть лікаря призначити пізнавальну поведінкову терапія.

Навчання.
  • Секрет вправ є це: тримати і не зупинитися. Це краще тримати вашу активність низькою за життя, ніж отримати близько до професійного рівня спортсмена в коледжі, а потім припинити навчання.

• На роботі з'являються і рухаються кожну годину, і приділяють половину вашого обіду перерву до руху - навіть якщо це прогулянка в блокі.

• Більше в природі: прогулянка принаймні 5-10 хвилин тричі на день.

• Зробіть більше активних друзів і приєднуйтеся до своєї діяльності. Розклад спільних тренувань з друзями або партнером двічі на тиждень.

• Зробіть свій вільний час творчо – подумайте щось інше, ніж телевізор і інтернет.

• Допомога тим, хто потребує допомоги з прибиранням, фарбуванням та ремонтом. Це буде служити Вашою фізичною формою і вашим духовним зростанням.

Сонце
  • Зробіть свою спальню максимально темним. Якщо повна темрява неможлива, носити маску для сну.

• Пити склянку теплого мигдального молока, багатого кальцій і сприяє виготовленню мелатонину, гормону, що регулює фази сну і пробудження.

• Експеримент з трав'яними чаями, відповідальними за хороший сон - ромашка, від valerian, пристраснийквіт, лаванди або kava-kava.

• Спробуйте abhyangu, самомасажну техніку, яка використовує тепле кунжутне масло акуратно втирайте в руки, ноги, шию і тулуба (див. відеоуроки на YouTube).

• Не ігнорувати безсоння. Кількість досліджень пов'язана з порушенням сну з настанням хвороби Альцгеймера, а також високим артеріальним тиском.

Емоції.
  • Взяти відповідальність за ваші почуття. Від щастя, багато людей не бачать.

• Написати список п'яти речей, які роблять вас щасливими, і робити принаймні один день.

• Налаштуйте "добру новинну політику" під час їжі, чи вибираєте радіостанцію або теми, щоб розповісти про таблицю.

• Подумайте ще раз в минулому, коли ви були щасливими і навчитеся з ними, чи варто повторити минуле хобі або зробити контакт з старим другом.

• Почуття затриманого задоволення - відчуйте, як ваші рішення допоможуть вам відчути себе в майбутньому, як ви робите сьогодні.

Редагований гельпт від Super Genes by Deepak Chopra і Рудольф Е. Tanzi

Кредит Amy Molloy
Переклад Юлії Ісакова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: miraman.ru/posts/avtor_bolee_80_ti_knig_po_samorazvitiyu_dipak_chopra_ya_nikogda_ne_oshushayu_stressa