Вирізати часник і вийняти ядро ... Коли ви розумієте, чому ви будете робити те ж саме!

Гарлік - це багато статей на нашому сайті, але сьогодні я зміг дізнатися щось нове про цей знаменитий продукт. Виявляється, що часник допомагає схуднути і є потужним профілактикою раку!

часник настоянка на спирті допоможе позбутися від паразитів в організмі, омолодити судини, позбутися від зайвого холестерину, прискорити обмін речовин! Але необхідно дотримуватися одного обов'язкового правила для досягнення максимального лікувального ефекту.

Часник настоянкиІнгредієнти
  • 200г спирт
  • 200 г очищеного подрібненого часнику

Підготовка
  1. Важлива точка: перед подрібненням часнику видаліть ядро від зубчиків, якщо це грубо і помітно. Молодий часник не може піддаватися такому порядку. Ядр повинен бути видалений для захисту настою, оскільки старе ядро часнику може мати поганий вплив на роботу шлунково-кишкового тракту.

2. Залийте часникову масу спиртом. Нехай суміш заварить близько 10 днів, потім процідити його і зберігати її в темному місці.

Як взяти часникову настоянку 10 крапель часникової настоянки в 5 ст. л. холодне молоко. Пити еліксир 20 хвилин до їжі. Ви повинні зробити так 2 рази на день протягом 2 тижнів, після чого візьміть перерви на 2 тижні і знову повторіть двотижневий курс. Ефект неймовірний!

Після тижня ви помітите, скільки травних процесів покращилися - без тяжкості в шлунку після їжі. Можлива втрата ваги! В результаті очищення судин, зникнуть хронічні головні болі, а сон також нормалізують. Позитивно впливає на прийом часникової настоянки також на стан шкіри, вона набагато швидше оновлюється, стає тонованим, зникне дефекти!

Не існує протипоказань для прийому цього засобу. Розбавляється в молоці, настоянка часнику повністю безпечна для шлунку, крім того, знімаємо серцевину часнику, який може бути шкідливим.

До речі, ядро вже проростають, старий часник рекомендується видалити до вживання часнику: потім часник Не буде так затишним і швидко зникне! Дуже корисно і потрібно їсти смажений часник.

Це один часник-настоянка Це скарб, який я хочу поділитися з друзями. Я не відходив в будь-який час, я отримаю деякі походи.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері