Коли дочка завершилася ремонтом, батьки не вірять очі. Яка трансформація!

Коли вся родина переповнена в одному номері крихітної квартири, і більше коштів для переміщення в будинок можна спробувати це зробити. старі Затишна квартира, де кожен знайде місце для себе. Це те, що наш лайт-героїн зробив!

Добре, редакційна колегія. "Сайт" Він запрошує вас побачити, що вона зробила.

Перепланування однокімнатної квартири Це було те, як квартира виглядала до реконструкції.

Ось що сталося після цього!

Ремонт господині почалося з заспокійливого місця - велика кімната, яка була вітальня, спальня батьків і куточок для дівчинки одночасно.

Мені довелося жертвувати розмір вітальні, але це було варто, бо дівчина мала свій номер! І вітальня, за словами власників, стала набагато комфортніше.

, Україна

, Україна

Коли ремонт досягається кухня, сім'я вирішила не позбутися від старих меблів, але тільки освіжає інтер'єр деталями і розширила його функціональність.

169568 р.

Ремонт лоджії теж не обходився: він вийшов досить гідним офісом. Дуже раціональне використання простору, для мене!

І тут йде передпокій - візитна картка господині. Затишний передпокійЗгідно з дівчиною, зачепить кожного гостя і дасть порцію позитиву на весь день!

В цілому, сім'я щаслива, тому що зараз квартира стала набагато комфортніше і кожна сім'я має місце, де можна відреляти. Що важливо!

Я сподіваюся, що цей досвід надихає вас змінити щось. Ви повинні зробити дива своїми руками!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!