Дивовижна техніка самозцінення: Як повернути біль

Коли я був дитиною, я завжди дивився, чому є біль. Чому, коли ви потрапляєте і боляче коліно, ви не можете просто вимкнути біль, як blink, людина посилається автоматично, але також може зробити це навмисно?

Те ж саме йде за біль - так, тіло спасибі, я знаю, де він болить, тепер будь ласка, зупиніть біль. Кожен має власний поріг больових відчуттів, і я говорю не тільки про фізичний біль, але і психічний, психологічний біль.

Я подарую вам універсальний інструмент, який допоможе вам зрозуміти і доторкнутися до того, що ви можете викликати самозбереження.

Наше тіло складається з вібрацій, якщо ви травмовані, скажете, ручна вібрація в цій області розриває його структуру. Якщо це легкий ранок і вам просто потрібно зняти біль, зробити наступне: розслабляйте, відвертайте увагу до джерела больових відчуттів, скажемо, це права рука. Спостереження джерела болю, проникнути.

Потім направте свою увагу на іншу руку на тій же ділянці, відчуйте, як здорова ліва рука, подивіться на все детально. Тоді просто розумово віддзеркалити стан лівої руки праворуч, так як при копіюванні його. І скопіювати весь час. Вважайтеся, що є тільки два ліві руки. Тримайте цей стан, поки ви відчуєте біль.

Це можна зробити з будь-якої частини тіла. Так само можна зробити, наприклад, з зубним болю. Звичайно, якщо він досить сильний, ефект буде працювати тільки при збереженні вашої концентрації.

Але що якщо обидві руки пошкоджені, і де копіювати стан? Є ще одна дуже ефективна практика. Так, як ви комфортні, спокійно, закрийте очі, пам'ятайте природу, як ви прогулялися, і багато рослин, квітів і дерев навколо. Подивіться, як рослини досягають сонця, вони цвітуть. Все зелене життя. Ти стоїть в середині цього дива.

Дивіться і відчуйте зелену енергію життя, що надходить в ваше тіло. Ви заповнюєте життям, здоров'ям і радістю. Направляючи свою увагу і утримуючи свій намір, виконайте цю енергію до джерела болю, живіть цю увагу з життям і здоров'ям. У кілька хвилин біль відійде.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/the_mirages?w=wall-76469192_169