Неперервний виклик перетворився на довгоочікуваний щастя для сім'ї цього пожежника

Ця дивовижна історія стала 6 років тому, але це стало відомо тільки зараз. 14 листопада 2011 року в Південній Кароліні, рятувальники на Війні Миртл Біч отримав виклик від жінки, яка скаржаться на сильний біль в животі (на 911 виклику пожежники також приходять, якщо вони ближче, ніж парамедика і мають необхідні навички для надання першої допомоги).

Коли Марк Хадден і його команда кинулася на сцену, виявилося, що жінка повинна дати народження будь-якої хвилини. Не встигли взяти жінку в лікарню, тому вогнегаснику, який мав два дітей, щоб доставити себе.

Коли Марк взяв новонароджену дитину в руках, він не мав ідеї, що він протримав свою дочку. І в той же день, всього за кілька годин пізніше, в місцевій лікарні, мама дівчини офіційно оголосила, що вона відмовилася від своєї дочки, оскільки вона не мала можливості її підняти.

Через два дні дитина передається в сім'ю Хадден під опікою, а через рік вони остаточно прийняли її офіційно, що було непристойно щасливим.

Тепер 5-річний Rebecca йде на дитячий садок у школі, де її мама Beth Hadden навчає. Вона має чудові теплі стосунки з старшими братами, які є 12 і 14. Ребекка не приховує обставини, за якими вона народилася: дівчина знає історію її народження.

«Ми ніколи не приховуємо її від неї. Якщо ви попросите її, як вона народилася, Ребекка розповість вам, що "Дад допоміг мені народитися в моїй амбулації".

р.

«Що таке пояснення є достатньою для неї. Як працює Rebecca, вона просить більше питань і дізнатися більше. Але я не хочу шокувати її, що вона прийнята, коли вона росте. « » » » » » » » » » » » » » »

«Для всіх, вона знає, що вона наша дочка, і ми любимо її рідною. Іноді діти приходять з інших батьків., " коментує Марк.

Фотозвіт від Marc Hadden
На основі матеріалів дзеркал.co.uk

Дивитися також.
У Лондоні бездомний чоловік не давав закоханих замерзнути. І це те, що вони зробили.
15 доказів, що добре не піддається обставинам
10 оповідань про те, як є більш добрим у світі, ніж це здається

через www.adme.ru/zhizn-dobro/10-istorij-o-tom-chto-dobroty-v-mire-bolshe-chem-kazhetsya-1100160/