412
15 смішних історій про те, як люди зробили шлюбну пропозицію
Веб-сайт Я збираю 15 випадків, в яких найбільш захоплюючий момент в житті кожного кохаця трохи не за стандартним сценарієм.
- Одного літа, юнака і я половила в великогабаритних дощах і побігла в найближче, як виявилося, весільний магазин. Дощ був важким і здається довго, і я вирішив спробувати на моєму весільному сукні. Хлопець побачила мене в ньому, зламав у сльозах і запропонував. Ми надаємо тільки місяць.
- Сьогодні, після чотирьох років романтичних відносин я нарешті зробив свою подруга шлюбну пропозицію, до якої я чув:Хто, хто, хлопчик, палеція.?
- Одного разу, що доля не приготувала мене. Мій хлопець і я сидів у маленькому китайському вечері без туалету. Але в той час як їсти, я раптом відчував, що я терміново потрібно там, чому я припинив їсти і почав зануритися в мій стіл. Відновлюючись до болю в животі і потрібно лежати, я проповідував хлопця йти додому. Я майже впорався з місією, але тільки перед входом, я зрозумів, що я не можу тримати на будь-який довше і, з якоїсь причини, різки гучно: «Чого часу!», я побігла в розпаді до найближчих кущів, а також постраждала китайська фіаско з розпадом. Історія завершилася з моїм хлопцем, що позбавив мене наступного дня, тому що він сказав, що він зараз знав занадто багато про мене, щоб бути просто хлопець.
- Хоча я працюю заступником директора на великій компанії, в серці я є природним геком. Ви повинні літати багато для роботи. Під час сходження висоти літака, я затримую себе, і в той же час я не розумію супутників, кажучи, проголосувати таємничі номери з телевізійної серії Lost: 4, 8, 15, 16, 23, 42. Рік тому, під час зльоту московсько-мунічого рейсу, знову, виповнивши ці цифри, почув мій сусідний метелик: «Чи часу для пригод!» Пропоную їй.
- Моє дружбу просто сказали мені один день, «Не планувати нічого за серпень, ми маємо захід!» Не було планування. Я не розумію.
- Я попросив мого хлопця, щоб запропонувати мені. На дванадцятому інсульті я поставив замітку на вогонь, прокинув її в склянку, і відвертав її швидко. Хлопець, знаючи, що я був в основному дивним, не звертав увагу на те, що я був диліґентно зачепивши попелиці, вийшов кільце і отримав на одному коліні. Все, що я сказав: "Що?" Так швидко?
- Якщо ми були одружені, то що ви думаєте, що ми маємо? - сказав він: "Це занадто рано для нас, щоб поговорити про це, бо ми тільки були знайомства протягом трьох місяців." Я домовився з ним, але я відчував сумний всередині.
На наступний день я походжу до роботи, і раптом загибла жінка приходить до мене з пропозицією вгадати. А гіпсія – різновид недбалого, прикрашеного, як трансвестит. Я намагаюся позбутися від неї, і вона тримається. Тексти пісень, а це означає: Тоді я кажу, "Ви знаєте, куди!" Інакше я буду. І вона відповіла настільки спокійно з посміханням і знайомим голосом: «Го, п.» Просто візьміть кільце, він руки мені коробку з кільцем. доУ нас є сім'я. Не пропустіть мене.
- Я вирішив запропонувати кохану. 7 років. Ми пішли на дорогий ресторан. На мій запит, офіціантка приховала весільне кільце в торті. І що був мій сюрприз, коли дівчина, визнаючи кільце, не замислюючись на другий, вирішив, що варити його під час готування, і пішов повернути його.
- Я був так втомлений чекаю мого дружця, щоб я зробив це себе. Він сказав: "Я думаю про це." На наступний день на шляху додому я бачив десятку прохолодних хлопців на мотоциклах, які рухаються по вулиці і раптом припинили прямо поруч. Один з них з букетом троянд отримав на одному коліні і запропонував мені. Я сказав: "Що б не зняти його." В той час як мій майбутній чоловік був відступив його шолом, він кинув і втратив його кільце. Далі всі пасувальники-переглядали смішну картину: десятки брутальні велосипеди, відмовляючи їх мотоцикли, кинуті по тротуару, ретельно екзаменувавши асфальт. Бог, я люблю, що єврик!
- Моя людина запропонувала мені несподівано, просто сказав з деякими негарантійними певненістю: «Оцінити кількість від 1 до 1000, вгадувати – одружитися відразу!» І був найбільшим дивом мого життя - він здогадував номер безумовно. І так, я дуже щасливий про це.
- Ми були просто на підніжжя з другом і я сміхався на нього, що не затіняє сьогодні, голодуючи, "У вас є борода, Я тебе скажу." І починав він, говорячи, що я говорю, що так говорю. А потім він зробив серйозне обличчя і... "Чи ви зберете мене?" ?й
- Моя тато влаштована з консьєржею з гуртожитку, щоб викликати мами і розповісти її про неї. І коли мій мама, у сльозах, попросила мене поселитися в питаннях житла, мій тато прийшов на таксі з букетом, ключі до нової квартири і пропозиції про шлюб. Мама все ще не знає, що це був непоганий план.
- Моя дружба захотіла попросити свою руку незвичайним способом. Він зробив сам рулони і кладемо кільце в одному з них. В кінці він плутав, що закочував кільце, і ставити його самому.
- І, нарешті, найкращий спосіб запропонувати без друзів:
ЗАМОВИТИ Оверед, квест
Дивитися також.
Найпопулярніші речі Що захоплюється на перших датах
Ось як ви пропонуєте! Що це?
Сайт: www.adme.ru
Роздягається, як стрижка змінює людину. Навіть бездомний.
Неперервний виклик перетворився на довгоочікуваний щастя для сім'ї цього пожежника