Роздягається, як стрижка змінює людину. Навіть бездомний.

Stylist Mark Bustos виходить з будь-якої неділі і дає вільні стрижки до бездомних.

Веб-сайтНатхнені діями Марка, він хоче розповісти про світ про свою основну мету: зробити світ трохи свого роду.

У вільний час від Марса Бастоса розіграє місто, що шукає тих, хто потребує стрижки. Його звичні «клієнти» бездомні і бідні люди. Коли він бачить праву людину, він каже просту фразу: Я хочу зробити щось добре для вас сьогодні.й

У середню неділю Марк відрізає шість людей, які потребують, намагаючись дати надії на можливість покращити життя людей, які залишилися з нічого. Кожен заслуговує другого шансу?

Він ділиться своїми роботами та історіями в обліковому записі Instagram.

Ця традиція була навколо того, як він подорожував на Філіппіни, щоб відвідати свою сім'ю в 2012 році. Він купив крісел з старої перукарні і зробив безкоштовні стрижки для дітей з бідних сімей.

«Ви знаєте, що це таке чудове почуття, яке я вирішив принести до Нью-Йорка позитивну енергію. й

Захоплення бездомних людей і поширення їх історії стала традицією. Навіть на поїздки в Ямайку, Коста-Рика і Лос-Анджелес, він продовжував виходити кожну неділю, дивлячись на новий клієнт.

Одного разу, ходьба з подругою, Марк побачив чоловіка, який запропонував змінити його зовнішній вигляд. Коли молоді люди запитали його, що йому подобається, відповідь була: Я ніколи не запитав, що я хотів їсти. Я зазвичай тільки отримую брухт. й

«Ми часто проходимо люди, які ми можемо допомогти, і це дуже легко», – говорить стиліст.

І його ім'я Ємар Банки, і коли я ріжу волосся і навіть коли я пропоную їсти, він зберіг мовч. Після того, як його зовнішній вигляд був завершений, я дав йому дзеркало. Джемар сказав тільки одне речення: «Ви знаєте, хто дасть мені роботу? й

«Чи можу я порізати людей по вулиці, а не в моєму салоні. Я хочу, щоб люди надихалися, щоб зробити добро. Я роблю це через те, що я знаю, що вони можуть зробити добре по-різному. Навіть проста посмішка може змінитися, говорить Марк Бастос.

Джерело huffingtonpost
Фото з Markbustos preview
На основі маркубустоса

Дивитися також.
16 Твіттерів, які провають, є більш добре в світі, ніж він дивує
Колектив зоопарків США вирішив дізнатися, хто має найприємніші мешканці

www.adme.ru/zhizn-dobro/sotrudniki-zooparkov-ssha-reshili-vyyasnit-u-kogo-samye-milye-obitateli-1447815/